ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Έχει το μομέντουμ η Φόρεστ Γκριν

Η έδρα της Φόρεστ Γκριν, New Lawn
Η έδρα της Φόρεστ Γκριν © 2022 JAMES BROOK/ASSOCIATED PRESS

Σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 16η αγωνιστική της League Two Αγγλίας η Φόρεστ Γκριν φιλοξενεί την Κόλτσεστερ σ’ ένα ματς που οφείλει να πάρει για να διατηρηθεί σε τροχιά τίτλου.

Η Φόρεστ Γκριν τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Έξετερ (0-0) την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά ήταν ομολογουμένως ένα δύσκολο ματς και κόντρα σε μια από τις καλές ομάδες της κατηγορίας. Πλέον καλείται να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να διατηρήσει το +7 από τη δεύτερη Τρανμίρ η οποία απόψε δοκιμάζεται στη δύσκολη έδρα της Σάλφορντ σ’ ένα καθόλου εύκολο παιχνίδι. Μέσα σ’ όλα αυτά η Φόρεστ Γκριν έχει και ματς λιγότερο από την Τρανμίρ.

Σήμερα έχει μια καλή ευκαιρία για να ανακάμψει. Η Κόλτσεστερ δεν αποτελεί κάτι εντυπωσιακό ως ρόστερ, ειδικά από τη μέση και μπροστά θα λέγαμε ότι είναι αδιάφορη, λογικά βρίσκεται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη (+3 και με τρία ματς λιγότερα).

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τη Φόρεστ Γκριν πάντως, που συνήθως μετά από μέτριες εμφανίσεις, όπως αυτές κόντρα στην Έξετερ, αντιδράει άμεσα. Έχει τα όπλα και το μομέντουμ για μια γεμάτη εμφάνιση. Τρέχει εντός έδρας ρεκόρ 4-1-0, οι 3/4 νίκες με σκορ 2-0 μάλιστα. Εκτός έδρας η Κόλτσεστερ από την άλλη ανοίγεται και δέχεται φάσεις. Και μετράει πέντε ήττες και μια ισοπαλία στην τελευταία εξάδα αγώνων στον δρόμο για το πρωτάθλημα, μάλιστα στις 3 ήττες δέχτηκε τρία γκολ. Το περσινό ματς επίσης στην έδρα της Φόρεστ Γκριν έληξε 3-0. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & over 1,5 στο 1.71 αποτελεί μια λογική επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φόρεστ Γκριν - Κόλτσεστερ: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.71), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ