BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Αγγλία: Δύσκολη η κατάσταση για τον Λάμπαρντ

Ο Φρανκ Λάμπαρντ σε ματς ως τεχνικός της Τσέλσι κόντρα στη Γουέστ Μπρομ
Ο Φρανκ Λάμπαρντ © 2021 NICK POTTS/POOL VIA ASSOCIATED PRESS, FILE

To BetMarket αναλύει το σημαντικό παιχνίδι της Έβερτον κόντρα στην Μπρέντφορντ, που μπορεί να κρίνει την παραμονή της ομάδας του Φρανκ Λάμπαρντ στην Premier League.

Η Έβερτον τον τελευταίο καιρό έδωσε δύο πολύ ιδιαίτερα παιχνίδια. Στο πρώτο από αυτό την είχαμε συζητήσει αναλυτικά από αυτή εδώ τη γωνιά. Ο Λάμπαρντ επισκεπτόταν τη γενέτειρά του, αλλά υπήρχε μια ολόκληρη ιστορία αντιπάθειας μεταξύ του ίδιου και του κόσμου της Γουέστ Χαμ. Και όντως η Έβερτον έχασε εκείνο το παιχνίδι.

Ακολούθησε ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ματς, πάλι με πρώην ομάδα του Λάμπαρντ, αυτή τη φορά όμως με εκείνη της καρδιάς του, την Τσέλσι. Και εκεί πήρε μια σπουδαία νίκη, που πάντα θα αιωρείται αν την κατέκτησε ή του τη χάρισε η Τσέλσι.

Η Έβερτον θα πάει τώρα μόνο με τις δυνατότητές και τις αντοχές της να κερδίσει τη Μπρεντφορντ (18:30 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24 ). Δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο ούτε σε αντιπάθεια αλλά ούτε και πιθανές συμπάθειες μεταξύ τους.

Μπορεί; Αυτή είναι μια ερώτηση που δεν πρέπει να γίνεται στο στοίχημα. Η’ σωστή στοιχηματικά ερώτηση είναι “τι πιθανότητες υπάρχουν να το κάνει;”. Έτσι ώστε να αξιολογηθεί σωστά και το σετ της αναμέτρησης, μιας και η Έβερτον σήμερα προσφέρεται σε αποδόσεις καθαρού φαβορί.

Μια Έβερτον που έρχεται από δύο εκτός έδρας παιχνίδια και θα δώσει το τρίτο σε διάστημα μιας εβδομάδας. Εκμεταλλεύτηκε, αρχικά, την κούραση της Λεστερ κάνοντας διπλό αλλά κόλλησε στη συνέχεια στο 0-0 στη Γουότφορντ. Σαφώς θα είναι πιο κουρασμένη και σίγουρα θα έχει το άγχος καθώς παίζει τη ζωή της σε ένα Must win ματς.

Η Μπρέντφορντ στα τρία τελευταία εκτός έδρας μετρά δύο διπλά, το ένα εξ’ αυτών στην Τσέλσι. Συνολικά μετρά 4-1-1 στην πρόσφατη εξάδα και δείχνει να έχει αφήσει για τα καλά πίσω της ένα ντεφορμάρισμα που την… ταλαιπώρησε έως τα τέλη Φεβρουαρίου.

Προγνωστικά στοιχήματος

Βαθμολογικά δεν έχει κάποιον χειροπιαστό στόχο, αλλά αφενός υπάρχει το μπόνους για κάθε υψηλότερη θέση στη βαθμολογία, αφετέρου έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία, τερματίζοντας όσο πιο ψηλά μπορεί στην παρθενική της σεζόν στην κατηγορία. Δεν θα είναι καθόλου απλό και εύκολο το ματς για τους γηπεδούχους και με το σετ που έχει διαμορφωθεί η αξία είναι στην κόντρα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έβερτον - Μπρέντφορντ: Χ2 (απόδοση 1.80), 18:30

Για στοιχηματικές αναλύσεις που δεν θα βρεις αλλού, έξυπνα ειδικά στοιχήματα, και όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, επισκέψου καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ