ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Αγγλία: Δυάδα στο 3.60 πάνω στις αλλαγές αποδόσεων

Οι παίκτες της Μπρέντφορντ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Τσέλσι | 2 Απριλίου 2022
Οι παίκτες της Μπρέντφορντ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Τσέλσι | 2 Απριλίου 2022 @2022 IAN WALTON/AP IMAGES

Σημαντικές μεταβολές αποδόσεων στα παιχνίδια της Premier League με τον άσο της Μπρέντφορντ και το διπλό της Κρίσταλ Πάλας να έχουν υποχωρήσει αισθητά.

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της Premier League. Φυσικά, όλα τα φώτα θα πέσουν στο καθοριστικό ντέρμπι τίτλου ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ. Προηγουμένως όμως έχουμε τις ενδιαφέρουσες μονομαχίες της Γουέστ Χαμ και της Λέστερ, που προέρχονται από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις σε Europa League και Conference League αντίστοιχα.

Μπρέντφορντ - Γουέστ Χαμ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Γουέστ Χαμ έχει το λονδρέζικο ντέρμπι με την Μπρέντφορντ (16:00 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24), η οποία έρχεται από το εκκωφαντικό 4-1 επί της Τσέλσι μέσα στο Stamford Bridge. Οι "μέλισσες" βρίσκονται σε δυνατή φόρμα με τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς για την Premier League, όσες δηλαδή έκαναν στα 20 προηγούμενα!

Από την άλλη, τα "σφυριά" έπαιξαν την Πέμπτη πολύ απαιτητικό ματς με τη Λιόν για το Europa League. Το τελικό 1-1 άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης στη Γαλλία, ωστόσο το γεγονός ότι η ομάδα του Μόγες αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, σίγουρα κόστισε έξτρα επιβάρυνση.

Με δεδομένο ότι οι επιλογές του Σκωτσέζου τεχνικού είναι περιορισμένες, συνεπώς δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει διευρυμένο ροτέισον, υπάρχει σαφής κίνδυνος η Γουέστ Χαμ να μην μπορέσει απόψε να παίξει στα γνωστά στάνταρ έντασης και ρυθμού. Άλλωστε, εκτός έδρας έχει υποστεί έξι ήττες στα τελευταία δέκα παιχνίδια της.

Λογικό, ότι δέχεται πιέσεις ο άσος και από τιμές άνω του 3.00 έχει υποχωρήσει στο 2.60 κατά μέσο όρο. Η Μπρέντφορντ έχει βρει ξανά τον ενθουσιασμό της, ο Ερικσεν της έχει δώσει έξτρα ώθηση και με τον Δανό στην 11αδα της μετράει 3/3 νίκες. Στο 1.85 ο άσος με κάλυψη στην ισοπαλία (ασιατικό 0.0).

Λέστερ - Κρίσταλ Πάλας: Προγνωστικά και Ανάλυση

Παρόμοια δεδομένα έχουμε και στο Λέστερ – Κρίσταλ Πάλας (16:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Οι "αλεπούδες" έπαιξαν την Πέμπτη με την Αϊντχόφεν και έμειναν στο 0-0 μέσα στο King Power. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς είχε ένα δοκάρι για να προηγηθεί, συνολικά όμως το ματς ήταν πολύ ισορροπημένο. Η PSV πρόσφερε σοβαρή αντίσταση στους Άγγλους και δικαίως διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν της δόθηκε στο δεύτερο ημίχρονο (δεν υπάρχει VAR στο Conference League).

Η Λέστερ στο πρωτάθλημα, πρακτικά δεν κυνηγάει τίποτα μέχρι το φινάλε της σεζόν. Βασικός στόχος, είναι να προχωρήσει μέχρι το τέλος της διαδρομής στο Conference League, άρα η ρεβάνς της Πέμπτης στο Philips Stadion είναι ασφαλώς πιο σημαντικό ματς.

Η Κρίσταλ Πάλας από την πλευρά της, διανύει ένα εξαιρετικό φεγγάρι, ούσα αήττητη σε επτά επίσημα παιχνίδια (5-2-0). Σε αυτό το σερί, κέρδισε εκτός έδρας τη Γουλβς, κράτησε εντός έδρας στο 0-0 τη Μάντσεστερ Σίτι, διέλυσε με 4-0 την Έβερτον στο κύπελλο και τη Δευτέρα πέτυχε μία εντυπωσιακή νίκη με 3-0 επί της Αρσεναλ.

Ο Πατρίκ Βιεϊρά κάνει εξαιρετική δουλειά στους "αετούς", οι οποίοι αυτή τη στιγμή είναι και πιο φρέσκοι από τη Λέστερ και παίζουν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αν προσθέσουμε σε όλα αυτά και την εξαιρετική παράδοση του Ζαχά, ο οποίος έχει πετύχει έξι γκολ κόντρα στη Λέστερ, το διπλό αναμενόμενα κατρακύλησε από το 3.30 σε τιμές γύρω στο 2.70. Στο 1.95 με κάλυψη στην ισοπαλία (Ασιατικό 0.0).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λέστερ – Κρίσταλ Πάλας: 2 AH 0.0 (απόδοση 1.95), 16:00
  • Μπρέντφορντ – Γουέστ Χαμ: 1 AH 0.0 (απόδοση 1.85), 16:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ