ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Do or die

Ο Τόνι Μόομπρεϊ ως τεχνικός της Μπλάκμπερν σε ματς για το Λιγκ Καπ κόντρα στη Νιουκάστλ
Ο Τόνι Μόομπρεϊ στον πάγκο της Μπλάκμπερν © 2022 LEE SMITH/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι με δύο αγγλικά αουτσάιντερ από την Championship

Μίλγουολ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ: Παιχνίδι φωτιά στην ουρά της Championship. 24η στη βαθμολογία και μάλλον ήδη καταδικασμένη είναι η Ρόδεραμ, με μόλις 19 βαθμούς. 23η είναι η Σέφιλντ Γουένσντεϊ με 26 και 22η η ΚΠΡ με 29. Κι ακριβώς από πάνω τους, η πρώτη ομάδα πάνω από τη γραμμή, η Μίλγουολ με 33. Do or die, με λίγα λόγια, για τη Γουένσντεϊ, ενώ βέβαια και η Μίλγουολ μίνιμουμ δεν θέλει να χάσει.

Το κακό για τη Μίλγουολ, και το… καλό για το στοίχημα, είναι ότι βρίσκεται σε δραματική φόρμα, κυριολεκτικά σε ελεύθερη πτώση. Μετά την Πρωτοχρονιά, σε έξι παιχνίδια έχει πάρει μόλις έναν βαθμό, με τέρματα 3-13, ενώ έρχεται από τρεις σερί ήττες, με τελευταία το 0-4 από την Ίπσουιτς μεσοβδόμαδα. Και η Σέφιλντ Γουένσντεϊ βέβαια, για να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται, δεν πετάει. Αλλά την τελευταία εβδομάδα έβγαλε συσπείρωση και σημεία ζωής, με μεγάλη νίκη και δυνατή εμφάνιση την περασμένη Παρασκευή με 2-0 επί της Μπέρμιγχαμ, ενώ μεσοβδόμαδα ουσιαστικά έκαψε το έτσι κι αλλιώς χαμένο παιχνίδι στην έδρα της πρωτοπόρου Λέστερ (ήττα 2-0), έχοντας στο μυαλό της το σημερινό.

Η Γουένσντεϊ έχει επιπλέον και ένα μικρό συν, ότι μεσοβδόμαδα έπαιξε Τρίτη ενώ η Μίλγουολ Τετάρτη, και το 3,50 του διπλού δείχνει αρκετά ενδιαφέρον. Έστω και με την κάλυψη του DNB.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Μπέρμιγχαμ – Σάντερλαντ. Εδώ το κλειδί στην ανάγνωση του ματς δεν είναι ούτε στη βαθμολογία ούτε στη φόρμα. Το ιδιαίτερο του παιχνιδιού είναι ότι ο μάνατζερ της Μπέρμιγχαμ, ο έμπειρος και μπαρουτοκαπνισμένος Τόνι Μόμπρεϊ, ήταν μέχρι και τις αρχές Δεκεμβρίου μάνατζερ της Σάντερλαντ και τώρα αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του. Ο Μόμπρεϊ απολύθηκε από τη Σάντερλαντ χωρίς να είναι εκτός στόχων (9η τότε στη βαθμολογία και στο -2 από τα playoffs, 10η τώρα και στο -1, καθώς στην 6η θέση ισοβαθμούν 4 ομάδες) αλλά για διαφωνία με τη διοίκηση ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και το διαζύγιο δεν θα το χαρακτήριζες βελούδινο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ιδιαίτερο κίνητρο λοιπόν ο Μόμπρεϊ, ο οποίος μάλιστα την Τρίτη αντιμετώπισε μια άλλη πρώην ομάδα του, την Μπλάκμπερν. Πιο παλιά ιστορία η Μπλάκμπερν βέβαια και ο Μόμπρεϊ φρέσκαρε μεσοβδόμαδα τα 7/11 της εντεκάδας του, δείχνοντας ποια είναι η προτεραιότητά του. Η Μπέρμιγχαμ, έτσι κι αλλιώς, νίκησε 1-0 την Τρίτη και πήρε και ψυχολογία, ενώ έχει και μια μέρα παραπάνω ξεκούρασης, αφού η Σάντερλαντ έπαιξε Τετάρτη, χάνοντας 1-0 στο Χάντερσφιλντ.

Στο 2,80 είναι ο άσος, και εδώ θα μπορούσε να μπει DNB, ανάλογα με το στιλ παιχνιδιού του καθένα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίλγουολ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ: 2 DNB (απόδοση 2.50), 17:00
  • Μπέρμιγχαμ – Σάντερλαντ: 1 (απόδοση 2.80) 17:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ