BET CORNER

Προγνωστικά Αγγλία: Δεν μπορεί να γυρίσει το χαρτί ο Στιβ Μπρους, πετάνε οι Κύκνοι

Ο Στιβ Μπρους στον πάγκο της Νιούκαστλ
Ο Στιβ Μπρους © 2022 ALEX PANTLING/POOL PHOTO VIA ASSOCIATED PRESS, FILE

Αγγλική δυάδα σε απόδοση 7.76 από την Championship με γνώμονα το κλίμα και τη φόρμα.

(17:00) Γουέστ Μπρομ - Λούτον: Τα πράγματα δεν πάνε καλά στη Γουέστ Μπρομ και ακόμα χειρότερα για τον Στιβ Μπρους. Ο πολύπειρος τεχνικός ξέρει καλά την κατηγορία, έχει γνώση από πιεστικές καταστάσεις και η Γουέστ Μπρομ που είναι από τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας είχε άλλους στόχους όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται όμως στην επικίνδυνη ζώνη, κάτι που δεν αντικατοπτρίζει τη φόρμα και την εμπειρία της στην κατηγορία. Αποτυπώνει όμως την εικόνα και το κλίμα που επικρατεί.

Πέρσι στόχευσε στην άνοδο, πήγαινε φουλ για εκεί, αλλά κάποια στιγμή τα θαλάσσωσε. Ο Μπρους είναι σε πολύ δύσκολη θέση, όλοι τον έχουν καταδικασμένο για το ταμείο ανεργίας, ακόμα και ο ίδιος αναγνωρίζει τη δεινή θέση που βρίσκεται, δεν μπορεί όμως να κάνει πολλά. Δεν δείχνει ικανός να γυρίσει το χαρτί. Η Γουέστ Μπρομ δεν κερδίζει εδώ και οκτώ ματς με τέσσερις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες στο διάστημα αυτό. Στο τελευταίο χρονικά ματς έχασε από την Πρέστον με γκολ στο 7’ και δεν μπόρεσε να αντιδράσει ούτε στιγμή παρά τις αλχημείες του Μπρους.

Σήμερα η ομάδα του Μπέρμιγχαμ κοντράρεται με τη Λούτον, από τις ζόρικες ομάδες της κατηγορίας. Οι Καπελάδες μπορούν να το κάνουν ροντέο το ματς από το πουθενά, το έδειξαν και απέναντι στη Χάντερσφιλντ με το 3-3 σ’ ένα ματς που λίγο έλειψε να το πάρουν μάλιστα στο τέλος. Τα… έχωσε λίγο πάντως ο Τζόουνς για την αμυντική συμπεριφορά των παικτών και για το γεγονός πως δέχτηκαν τρία γκολ. Βρίσκεται στην ένατη θέση η λονδρέζικη ομάδα και στο -1 από την εξάδα. Στη Γουέστ Μπρομ ο Μπρους δεν μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση, οι παίκτες δεν έχουν ηθικό, ο κόσμος είναι στα κάγκελα και όλοι έχουν ανάγκη από ένα ηλεκτροσόκ. Στη Λούτον πάνε τα εκτός έδρας ματς, είναι ζόρικη ομάδα, έχει το γκολ και παίζει με θράσος. Στο 3.75 στη Stoiximan το διπλό, αξίζει το ρίσκο.

(17:00) Σουόνσι - Σάντερλαντ: Πολύ δυνατό ματς με μια Σουόνσι να έχει φουλ ηθικό. Η Σάντερλαντ δεν μπορεί τόσο εύκολα να μπει στο κόλπο της ανόδου και ας απέχει έναν βαθμό από τα playoffs. Η Σουόνσι κάθε χρόνο τα κυνηγάει και είτε θα μπει, είτε θα τα χάσει στο τέλος. Φέτος που η μπάλα ήταν πιο χαμηλά, οι κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι συγκεκριμένες το κλίμα δεν έδειχνε μια τέτοια στόχευση. Μάλιστα ξεκίνησε νωθρά, με λάθη στην άμυνα και αρκετά άτυχα αποτελέσματα. Πλέον όμως οι Κύκνοι πετάνε, παίζουν με μεγάλη αυτοπεποίθηση, έχουν πλουραλισμό στο σκοράρισμα, τρέχουν και έχουν μαζευτεί κάπως ανασταλτικά.

Η ομάδα του Μάρτιν έβγαλε μια δύσκολη πεντάδα αγώνων με τέσσερις νίκες και μια ήττα στο διάστημα αυτό. Η ήττα μάλιστα που δέχτηκε ήταν από την πρωτοπόρο Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με το οριακό 1-0. Κέρδισε ΚΠΡ που είναι τρίτη, κέρδισε Χαλ και Γουέστ Μπρομ και μεσοβδόμαδα με μεγάλο τσαγανό γύρισε τούμπα το ματς με τη Γουότφορντ και επικράτησε 2-1.

Η Σαντερλαντ προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες, οι δύο τελευταίες με 0-0, έχει θέματα στη δημιουργία φάσεων, δεν έχει διαθέσιμους τους επιθετικούς Σιμς και Στιούαρτ και δεν μπορεί να παίξει με καθαρόαιμο φορ. Το πρόβλημα φαίνεται και είναι έντονο. Την ίδια ώρα η Σουόνσι παίζει με τσαμπουκά και έχει αυτοπεποίθηση. Είναι από τις ομάδες που επηρεάζονται πολύ εύκολα από την ψυχολογία και όταν αυτή είναι στα ύψη μπορεί να κερδίσει άπαντες, ενώ το Swansea.com Stadium είναι από τις δύσκολες έδρες της κατηγορίας. Το μομέντουμ δείχνει άσο, στο 2.07 κυκλοφορεί στη Stoiximan και έχει την προσοχή μας.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ