ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Αγγλία: Από τον Οκτώβριο έχει να κάνει δύο σερί νίκες η Μπλάκμπερν

Ο τεχνικός της Μπλάκμπερν, Γιον Νταλ Τόμασον
Ο τεχνικός της Μπλάκμπερν, Γιον Νταλ Τόμασον © 2021 ANTON UZUNOV/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της βραδιάς από το πρόγραμμα της Championship.

Πέρα από τις δύο μεγάλες αναμετρήσεις για το Champions League, το αποψινό στοιχηματικό πρόγραμμα περιλαμβάνει και πέντε παιχνίδια για την Championship. Μεταξύ αυτών το ντέρμπι του Λάνκασιρ ανάμεσα στην Μπλάκμπερν και την Μπλάκπουλ (21:45 Live από το SPORT24).

Τα “ρόδα” έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις αρχικές προσδοκίες φέτος και βρίσκονται σε τροχιά εξάδας, μόλις στο -1 από την τέταρτη θέση. Το τελευταίο διάστημα πάντως, η ομάδα του Γιον Νταλ Τόμασον έχει χάσει τη σπιρτάδα της. Πριν κερδίσει, το Σάββατο, οριακά την ντεφορμέ Σουόνσι με γκολ στο 89' (1-0), μετρούσε επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-6-1), με έξι διαδοχικές ισοπαλίες.

Συν τοις άλλοις, ο Δανός τεχνικός έχει απόψε να διαχειριστεί δύο σημαντικά προβλήματα, καθώς τέθηκε νοκ άουτ ο σημαντικός μεσοεπιθετικός Ντακ (4), ενώ κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του κορυφαίου φορ Μπρέρετον (10 γκολ).

Στον αντίποδα, η Μπλάκπουλ παλεύει για την παραμονή της και στα μέσα Ιανουαρίου αποφάσισε να αλλάξει τεχνικό. Με τον πολύπειρο Μικ ΜακΚάρθι στον πάγκο της έχει απολογισμό 1-2-2 σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος, κάνοντας σεφτέ στις νίκες το Σάββατο, με το 1-0 επί της Στόουκ.

Πέρυσι, η Μπλάκπουλ είχε πάρει ισοπαλία 1-1 στο Ewood Park. Δεν αποκλείεται να τσιμπήσει και φέτος αποτέλεσμα, δεδομένου ότι η Μπλάκμπερν έχει να κάνει δύο κολλητές νίκες στην Championship από τον Οκτώβριο! Λογικά μαζεύτηκε αρκετά το διπλό από τα αρχικά 4.20 σε τιμές γύρω στο 3.75-3.80. Και σε αυτά τα επίπεδα βέβαια, μπορούμε να πάμε με τη διπλή ευκαιρία στο 1.85.

Από τα φαβορί της ημέρας, στοιχηματικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει το διπλό της φορμαρισμένης Σάντερλαντ, η οποία ξεκίνησε με χαμηλούς τόνους τη σεζόν, όμως βλέπει ότι μπορεί να κυνηγήσει την είσοδό της στα πλέι οφ (21:45 Live από το SPORT24).

Οι "μαύρες" γάτες έχουν ρεκόρ 5-4-1 στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές και μάζεψαν επτά βαθμούς στα ματς με Ρέντινγκ, ΚΠΡ και Μπρίστολ Σίτι, μέσα σε διάστημα επτά ημερών.

Σε αντίθεση με την ομάδα του Τόνι Μόμπρεϊ, η λέξη νίκη έχει αρχίσει να χάνεται από το λεξικό της Ρόδεραμ, η οποία βρίσκεται πλέον μόλις στο +2 από την παραμονή. Στις τελευταίες 12 αγωνιστικές έχει κερδίσει μόλις ένα παιχνίδι και προέρχεται από τις κολλητές ήττες με Κόβεντρι εντός έδρας (2-0) και Ρέντινγκ εκτός έδρας (2-1). Συν τοις άλλοις, είναι φανερό πια το επιθετικό πρόβλημα. Μόλις ένα γκολ στα τέσσερα προηγούμενα ματς, 12 φορές άσφαιρη φέτος σε 32 παιχνίδια.

Λογικό κι εδώ ότι υπάρχει μία διόρθωση στο αρχικό σετ με τη νίκη των φιλοξενούμενων να υποχωρεί σε τιμές κάτω του 2.20 στις περισσότερες εταιρίες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπλάκμπερν – Μπλάκπουλ: Χ2 (απόδοση 1.85), 21:45
  • Ρόδεραμ – Σάντερλαντ:: 2 (απόδοση 2.15), 21:45
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ