ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Αουτσάιντερ από το Σέφιλντ

Sheffield United's new head coach Chris Wilder waves after the English Premier League soccer match between Sheffield United and Liverpool at Bramall Lane in Sheffield, England, Wednesday, Dec. 6, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Sheffield United's new head coach Chris Wilder waves after the English Premier League soccer match between Sheffield United and Liverpool at Bramall Lane in Sheffield, England, Wednesday, Dec. 6, 2023. (AP Photo/Jon Super) © 2023 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Οι δύο ομάδες του Σέφιλντ, η Γιουνάιτεντ και η Γουένσντεϊ, δεν κάνουν καθόλου καλή σεζόν φέτος, στην Premier η πρώτη, στην Championship η δεύτερη. Αλλά είναι έτσι οι συνθήκες αυτό το Σάββατο που και οι δύο δίνουν ερέθισμα για να τις κυνηγήσουμε σε τιμές αουτσάιντερ.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και δείχνει εκτός ρυθμού Premier League, άλλαξε πριν από λίγες μέρες προπονητή και προσέλαβε ξανά τον Κρις Γουάιλντερ. Έναν πραγματικά καλό προπονητή ο οποίος ήταν αυτός που την πήρε από τη League 1 και την ανέβασε τρένο μέχρι την Premier League. Και που επιπλέον είναι και δηλωμένος οπαδός της, γεννημένος o ίδιος στο Σέφιλντ.

Το πρώτο ματς του Γουάιλντερ ήταν την Τετάρτη με τη Λίβερπουλ, όπου βέβαια τα πράγματα ήταν εξ ορισμού πολύ δύσκολα, αν και η Γιουνάιτεντ το πάλεψε και το 0-2 το έφαγε στις καθυστερήσεις του ματς. Σε κάθε περίπτωση, το κλίμα άλλαξε άμεσα και στην ομάδα και στην εξέδρα και το ματς με την Μπρέντφορντ είναι απόλυτα κομβικό, με δεδομένο μάλιστα ότι στο πρόγραμμα ακολουθούν δύο δύσκολα εκτός έδρας σε Τσέλσι και Άστον Βίλα. Σε τιμές πάνω από 4.00 είναι ο άσος, αν μη το άλλο αξίζει τον κόπο.

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ είναι και αυτή στην τελευταία θέση της Championship. Και επίσης και αυτή το τελευταίο διάστημα άλλαξε προπονητή, προσλαμβάνοντας τον Γερμανό Ντάνι Ρελ. Από τη νέα γενιά της προπονητικής ο Ρελ, μόλις στα 34 του και στην πρώτη του δουλειά, αλλά έχει ενδιαφέρον μπακγκράουντ πίσω του, καθώς ήταν ασίσταντ του Χάσενχουλτ σε Λειψία και Σαουθάμπτον και του Φλικ σε Μπάγερν και εθνική Γερμανίας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Και μπορεί να χρειάστηκε λίγο χρόνο για να βρει ρυθμό, αλλά στα τελευταία παιχνίδια η Γουένσντεϊ παρουσιάζεται πολύ βελτιωμένη, κρατώντας την πρωτοπόρο Λέστερ στο 1-1 και νικώντας 3-1 την 7η Μπλάκμπερν. Η Στόουκ, από την άλλη, ξεκίνησε τη σεζόν στοχεύοντας στη μάχη των playoffs, αλλά τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί καθόλου καλά. Μόλις 20ή στη βαθμολογία, από τρεις σερί ήττες και πέντε ματς χωρίς νίκη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ: 1 (απόδοση 4.20) 17:00
  • Στόουκ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ: 2 (απόδοση 4.00) 17:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ