ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό με 1.65 στη EuroLeague

Φάση από το Κολοσσός Ρόδου - Ολυμπιακός για το Κύπελλο
Φάση από το Κολοσσός Ρόδου - Ολυμπιακός INTIME

Η σεζόν ξεκινάει για τον Ολυμπιακό με υψηλές βλέψεις και μεγάλα όνειρα και υπάρχει αξία στο 1.65 για την πρεμιέρα κόντρα στην Μπασκόνια.

Ο Ολυμπιακός κάνει απόψε πρεμιέρα στη EuroLeague, υποδεχόμενος στο ΣΕΦ την Μπασκόνια και περνάει πλέον με κάθε επισημότητα στη μετά-Σπανούλη εποχή, έπειτα και από την εκδήλωση που πραγματοποίησε η ΚΑΕ προς τιμήν του Kill Bill, την περασμένη Δευτέρα.

Η σεζόν ξεκινάει για τον Ολυμπιακό με υψηλές βλέψεις και μεγάλα όνειρα. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα θέλω του κόουτς Μπαρτζώκα, οι προσθήκες που έγιναν ήταν μετρημένες και στοχευμένες και η προετοιμασία κύλησε ιδανικά. Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν θετική εικόνα σε όλα τους φιλικά, πλην αυτού με την ΤΣΣΚΑ, απέκλεισαν εύκολα στο Kύπελλο τον Κολοσσό Ρόδου και τον Ηρακλή και έστειλαν το μήνυμα πως χτίζουν μία ομάδα ικανή να πάει πολύ πάνω από τους 78,58 πόντους, που είχε κατά μέσο όρο πέρυσι στην επίθεση.

Το κυριότερο βέβαια για τον Ολυμπιακό είναι ότι μπαίνει στην κούρσα της EuroLeague χωρίς το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει και στην Μπασκόνια, η οποία ταξίδεψε στην Ελλάδα χωρίς τον πρώην παίκτη των “ερυθρόλευκων”, Γουέιντ Μπόλντγουιν, ο οποίος έκανε πέρυσι σπουδαία σεζόν με την Μπασκόνια και τον αξιόπιστο σουτέρ Άλεκ Πίτερς. Αντίθετα, την αποστολή ακολούθησε κανονικά ο Ρόκας Γκιεντράιτις, ωστόσο η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη.

Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας αγωνιστικής περιόδου έμεινε πολύ χαμηλά επιθετικά και έχασε με 72-61 από την Μπανταλόνα, παρά τους 23 πόντους που σημείωσε ο Μπόλντγουιν. Ο Ολυμπιακός δείχνει πιο έτοιμος από τους Βάσκους στην αφετηρία της σεζόν και το γεγονός ότι θα παίξει με κόσμο στο ΣΕΦ σε επίσημο ματς μετά από 1,5 χρόνο σίγουρα θα του μεταδώσει έξτρα ενθουσιασμό.

Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι μέχρι την περσινή της νίκη στο ΣΕΦ, η Μπασκόνια μετρούσε 15 σερί ήττες ως φιλοξενούμενη του Ολυμπιακού σε επίπεδο Euroleague! Επιλογή λοιπόν ο άσος του Ολυμπιακό στο 1,65 με -5,5 πόντους χάντικαπ, στη λογική ότι η Μπασκόνια με τα προβλήματα που έχει δύσκολα θα ξεπεράσει τους 75 πόντους.

ΠΡΟΤΑΣΗ
21:00 Ολυμπιακός – Μπασκόνια: 1 με -5,5 (1.65)

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ