BETMARKET TIPS

Πορτογάλος εναντίον Πορτογαλίας για το 1.88, καλύτερη υπό πίεση η Σερβία

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς στην αναμέτρηση του Καμερούν με τη Σερβία
Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς στην αναμέτρηση του Καμερούν με τη Σερβία 2022 AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Το BetMarket.gr αναλύει το φινάλε των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Θέλει προσπάθεια αυτό που κάνουν οι Σέρβοι, καθώς βρίσκονται με την πλάτη στο τοίχο για τρίτη φορά μέσα σε ενάμιση χρόνο. Τις δύο προηγούμενες ήταν στα προκριματικά του Μουντιάλ (νίκη απέναντι στην Πορτογαλία και πρώτη θέση) και στο Nations League (κέρδισαν τη Νορβηγία και τερμάτισαν πρώτοι), όπου πήραν άριστα.

Η Ελβετία θα παραταχθεί με αμυντικές διαθέσεις, έτσι και αλλιώς ο Γιακίν δεν είναι διατεθειμένος να αλλάξει τη συνταγή σε ένα τόσο κρίσιμο ματς (21:00 antenna.gr, Live από το SPORT24). Όμως έδειξε αρκετά προβλήματα στον επιθετικό τομέα τόσο απέναντι στο Καμερούν όσο και με τη Βραζιλία. Η Σερβία δείχνει να λειτουργεί καλύτερα υπό πίεση, ενώ ποιοτικά υπερτερεί των Ελβετών και εκτιμούμε ότι με την επιθετική γραμμή που διαθέτει θα βρει γκολ. Ο άσος στο 2.85.

Προγνωστικά Μουντιάλ

Στο άλλο ματς του ομίλου (21:00 ANT1, Live από το SPORT24), αναμένεται να πραγματοποιήσει ευρύ ροτέισον ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας, καθώς δεν θέλει να ρισκάρει τραυματισμούς με την πρόκριση ήδη εξασφαλισμένη. Ακόμα και με την αναπληρωματική ενδεκάδα (η ομάδα του Τίτε έχει μεγάλο βάθος στο ρόστερ της), η Βραζιλία είναι δύο επίπεδα πάνω από το Καμερούν, το οποίο έχει παρουσιάσει αρκετά προβλήματα στον μεσοαμυντικό τομέα σε αυτά τα δύο ματς (4 τέρματα δέχτηκε). Το διπλό στο 1.44 αποτελεί μια δίκαιη τιμή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μόνο νίκη θέλει το Καμερούν (και συνδυασμό αποτελεσμάτων) για να ελπίζει, οπότε αναμένεται να αγωνιστεί επιθετικά. Έχει δημιουργήσει 20 τελικές προσπάθειες στα 2 ματς των ομίλων του Μουντιάλ 2022. Η Βραζιλία έχει πάει σε χαμηλό τέμπο τα παιχνίδια της γιατί οι αντίπαλοι της παίζουν ιδιαίτερα κλειστά απέναντί της. Τώρα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα παίξει ανοιχτά θα μπορέσει να ξεδιπλώσει και το επιθετικό ταλέντο που διαθέτει σαν ομάδα. Το Over 2,5 προσφέρεται στο 1,77.

Στο Νότια Κορέα-Πορτογαλία (17:00 ANT1, Live από το SPORT24) υπάρχει μια ιδιαιτερότητα που αποτρέπει από το διπλό στο 1.90. Ποιοτικά είναι πολύ ανώτερη η Πορτογαλία, ενώ το βάθος στο ρόστερ είναι τέτοιο που δεν με φοβίζει ούτε πιθανό rotation του Σάντος. Ο λόγος αμφιβολίας είναι πως ο Μπέντο είναι Πορτογάλος και μάλιστα έχει περάσει από τον πάγκο της Εθνικής. Δεν αποκλείεται, αν η εξέλιξη του ομίλου το επιτρέπει, να δούμε κάποια χάρη των Πορτογάλων προς τον συμπατριώτη τους, προπονητή της Νοτίου Κορέας. Για pregame επιλογή, το γκολ μετά το 74:00 σε απόδοση 1.88, ταιριάζει με το παραπάνω σενάριο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ν. Κορέα - Πορτογαλία: Γκολ μετά το 74:00 (απόδοση 1.88)

  • Σερβία - Ελβετία: 1 (απόδοση 2.85)

  • Καμερούν - Βραζιλία: Over 2,5 (απόδοση 1.77)

Τελευταία αγωνιστική στη φάση των ομίλων και στο BetMarket.gr μπορείτε να βρείτε αναλύσεις για όλα τα παιχνίδια. Τη βαθμολογία κάθε ομίλου, σενάρια πρόκρισης και τι θα συμβεί από εδώ και πέρα με τις διασταυρώσεις Μουντιάλ 2022.

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ