BIG GAMES BET

Πόρτο - Σπόρτινγκ: Προγνωστικά και ανάλυση - Με ηθικό οι Δράκοι

Ο Ταρεμί στην αναμέτρηση της Πόρτο με τη Λίβερπουλ
Ο Ταρεμί στην αναμέτρηση της Πόρτο με τη Λίβερπουλ © 2021 JON SUPER / AP IMAGES

Η Πόρτο πάει με φόρα και με φουλ ηθικό στη μονομαχία με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας. Ποντάρισμα στο 2.28.

Η Πόρτο είναι επιβλητική φέτος εντός συνόρων, η απόδοσή της εντυπωσιακή, καταφέρνει να κερδίζει ακόμα και αν δεν παίζει καλά. Στις εγχώριες διοργανώσεις φέτος μετράει μόλις μια ήττα, αυτή στο Λιγκ Καπ από τη Σάντα Κλάρα σε μια αναμέτρηση που είχε κάνει ροτέισον, ενώ στο πρωτάθλημα είναι αήττητη εδώ και 58 ματς, επίδοση ρεκόρ στην ιστορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, ξεπερνώντας το στοιχειωμένο ρεκόρ της Μπενφίκα. Αυτή τη φορά οι Δράκοι αντιμετωπίζουν τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας σε μια παραδοσιακή μονομαχία στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου, με το πρώτο ματς να λήγει 2-1 υπέρ της Πόρτο. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Τα τρία φετινά μεταξύ τους έληξαν Goal/Goal. Στο πρωτάθλημα 2-2 στο Ντραγκάο, 1-1 στο Αλβαλάδε.

Πόρτο - Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Προγνωστικά και ανάλυση

Εντυπωσιακή η Πόρτο την προηγούμενη αγωνιστική στο Ντραγκάο κόντρα στην Πορτιμονένσε. Έκανε σμπαράλια την άμυνα της αντιπάλου της και επικράτησε 7-0 με τον Ταρέμι να κάνει χατ τρικ, τον Εβανίλσον να βρίσκει δις δίχτυα και τους Πέπε και Κρούιτς να σκοράρουν τα άλλα δύο γκολ. Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος, είναι πρωτοπόρος και στο +9 από τους δεύτερους Λέοντες. Ανακοινώθηκε sold out για το ματς. Θα τσεκαριστεί ο χαφ Ουρίμπε, εκτός ο ηγετικός στόπερ Πέπε λόγω τιμωρίας.

Η Σπόρτινγκ έδειξε ότι θα παλέψει μέχρι το τέλος για τον τίτλο, παρότι η Πόρτο ήταν το απόλυτο φαβορί έτσι όπως κυλούσε η σεζόν. Δεν τα κατάφερε όμως στο ντέρμπι με την Μπενφίκα, σ’ ένα πολύ κρίσιμο ματς δεν είχε διαύγεια και δημιουργικότητα και υπέστη την ήττα στο Ζοζέ Αλβαλάβε με 2-0, αφού της έλειψαν οι εμπνεύσεις μ’ αυτό τον τρόπο αποχαιρέτησε τα όνειρα τίτλου. Πλέον το μόνο που έχει να κάνει είναι να διατηρήσει το +6 από την Μπενφίκα για τη μάχη της δεύτερης θέσης. Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του ο Αμορίμ για τη ρεβάνς, θα παίξει τα ρέστα του και θα ρισκάρει, ενώ υποστήριξε πως δικαιολογεί τους οπαδούς όταν ασκούν κριτική και δεν είναι πάντα στο πλευρό του. "Εάν ο προπονητής ξεκινήσει να χάνει παιχνίδια, ξεκάθαρα θα υπάρχει αμφισβήτηση. Δεν φοβάμαι, το απολαμβάνω να βρίσκομαι εδώ, θέλω να εξασφαλίσω τη δουλειά μου." υποστήριξε μεταξύ άλλων. Πάγια εκτός ο στόπερ Φεντάλ, που δεν επηρεάζει.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Πόρτο πάει στο Ντραγκάο σε sold out ματς με το 2-1 υπέρ της στο τσεπάκι. Πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά όλοι θέλουν να το συνδυάσουν με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Τα μεταξύ τους ματς φέτος είχαν γκολ, ένταση, ρυθμό και κρίθηκαν στο όριο. Η Πόρτο βρίσκεται σε πολύ καλύτερο ψυχολογικό μομέντουμ, ρολάρει και σκοράρει πιο εύκολα. Μπορεί όμως να προκριθεί και με το Χ. Δεν αποκλείεται να κολλήσει στο 1-1 το ματς. Στο 2.28 το combo 1Χ & Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πόρτο - Σπόρτινγκ Λισαβόνας: 1Χ & Goal/Goal (απόδοση 2.28), 22:15
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ