TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Πιο στρωμένη η Μάιντς από τη Χέρτα, αξίζει το 1.95

Ο άσος της Μάιντς Γιόναταν Μπούρκαρντ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ντόρτμουντ
Ο Γιόναταν Μπούρκαρντ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Ντόρτμουντ © 2021 GUIDO KIRCHNER/DPA VIA ASSOCIATED PRESS, POOL

Η Μάιντς υποδέχεται τη Χέρτα και το ανέβασμα του άσου δημιουργεί συνθήκες στοιχηματικής αξίας.

Η Μάιντς υποδέχεται τη Χέρτα (21:30 NOVASPORTS 2, Live από το SPORT24) για την προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Bundesliga. Ο άσος άνοιξε φαβορί οριακά πάνω από το 1.80 και πλέον έχει πιάσει το 1.95 κατά μέσο όρο δημιουργώντας συνθήκες στοιχηματικής αξίας, καθώς η νίκη της Μάιντς βάσει πιθανοτήτων (53%) είναι μαξ για 1.90.

Η ομάδα του Μπο Σβένσον προέρχεται από την ήττα με 2-1 στο Μόναχο, σε ένα παιχνίδι ωστόσο που πάλεψε γενναία κόντρα στην Μπάγερν. Με το σκορ στο 0-0 δεν της δόθηκε πέναλτι, προηγήθηκε στο 22' και λύγισε πολύ δύσκολα με ανατροπή στην επανάληψη.

Μάιντς - Χέρτα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Σε κάθε περίπτωση, η Μάιντς με την εμφάνισή της στη Βαυαρία επιβεβαίωσε πως είναι από τις πιο συμπαγείς και οργανωμένες ομάδες της κατηγορίας. Μέσα στο 2021, από τότε δηλαδή που ανέλαβε τα ηνία ο Μπο Σβένσον, έχει κάνει σπουδαία πορεία με 16 συνολικά νίκες σε 37 ματς. Το ποσοστό νικών της ανέρχεται στο 43,24%, που είναι εξαιρετικό αν αναλογιστούμε ότι η Μάιντς συγκαταλέγεται στα μικρομεσαία μεγέθη της Bundesliga.

Φέτος βρίσκεται στην όγδοη θέση, μόλις στο -2 από την εξάδα έχοντας συγκεντρώσει 21 βαθμούς. Με βάση πάντως τα xGoals της, οι αναμενόμενοι πόντοι της (xPoints) θα έπρεπε να είναι 24,55, άρα θα μπορούσε να είχε τουλάχιστον τρεις ακόμη βαθμούς. Σε κάθε περίπτωση, αυτό δείχνει ότι αναμένεται περαιτέρω βελτίωση στις επόμενες αγωνιστικές.

Εξάλλου, εντός έδρας η Μάιντς έχει μαζέψει ήδη 15 βαθμούς, όταν την περσινή σεζόν, σε ολόκληρο το πρωτάθλημα, μάζεψε 16. Στο τελευταίο της παιχνίδι στη MEWA Arena καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες 3-0 τη Βόλφσμπουργκ.

Στον αντίποδα, η Χέρτα μετά την απόλυση του Παλ Ντάρνταϊ και την πρόσληψη του Ταϊφούν Κορκούτ μάζεψε τέσσερις βαθμούς σε δύο ματς. Αμφότερα πάντως κόντρα σε βατούς αντιπάλους, τη 15η Στουτγάρδη και την προτελευταία Αρμίνια.

Μάιντς - Χέρτα: Στοιχηματική Πρόταση

Για τους Βερολινέζους το αποψινό ματς είναι το πρώτο δυνατό τεστ με τον Τούρκο τεχνικό στον πάγκο. Η Χέρτα πάντως έχει κακή πρόσφατη παράδοση απέναντι στη Μάιντς με 1-3-5 στις τελευταίες οχτώ συναντήσεις τους. Επίσης, είναι σταθερά ευάλωτη μακριά από την έδρα της, μετρώντας 16 σερί ματς που δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ.

Η Μάιντς είναι πολύ πιο δουλεμένη και στρωμένη ομάδα, αφού ο Σβένσον βρίσκεται έναν χρόνο στον πάγκο της. Έχει πολύ καλύτερους αυτοματισμούς από τη Χέρτα και ο άσος της κοντά σε τιμές διπλασιασμού αξίζει να πονταριστεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μάιντς - Χέρτα: 1 (απόδοση 1.95), 21:30

TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ