ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Πιέζεται η νίκη της Κολομβίας κόντρα στον Ισημερινό, η τάση της αγοράς δείχνει άσο

Ο άσος της Κολομβίας, Ντουβάν Σαπάτα
Ο Ντουβάν Σαπάτα © 2021 PABLO PORCIUNCULA/ASSOCIATED PRESS

Η Κολομβία υποδέχεται τα ξημερώματα τον Ισημερινό για τα προκριματικά του Μουντιάλ, στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής και η τάση της αγοράς δείχνει άσο.

Κολομβία και Ισημερινός συγκρούονται στην Μπαρανκίγια σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ (00:00 Live από το SPORT24). Οι "Καφετέρος" έγιναν πριν τέσσερις ημέρες η πρώτη ομάδα στην τρέχουσα προκριματική φάση, που κόβει βαθμούς από την πρωτοπόρο Βραζιλία. Με εξαιρετική αμυντική εμφάνιση κράτησαν το 0-0 και πρόσθεσαν στη συγκομιδή τους έναν πολύτιμο πόντο στην προσπάθειά τους να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα, που οδηγεί απευθείας στα γήπεδα του Κατάρ.

Αντίθετα, ο Ισημερινός ήταν απογοητευτικός στο τελευταίο παιχνίδι του, αφού ηττήθηκε με 2-1 από την αδύναμη Βενεζουέλα εκτός έδρας. Είναι χαρακτηριστικό πως την Κυριακή, πριν δηλαδή τα ματς της Κολομβίας με τη Βραζιλία και του Ισημερινού με τη Βενεζουέλα, ο άσος είχε ανοίξει στο 1.95-2.00. Τέσσερις ημέρες μετά, ο άσος έχει πιεστεί σε πολλές στοιχηματικές εταιρίες ακόμη και σε τιμές κάτω του 1.70.

Η τάση της αγοράς δείχνει άσο, κάτι λογικό, δεδομένου ότι η Κολομβία έχει την ευκαιρία αν κερδίσει τον Ισημερινό να τον προσπεράσει στην τρίτη θέση και να κάνει καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η Κολομβία έχει χτίσει αήττητο σερί οχτώ αγώνων, ενώ αντίθετα ο Ισημερινός παραδοσιακά δυσκολεύεται εκτός έδρας, μετρώντας 10 ήττες στα τελευταία 12 παιχνίδια του σε προκριματικά Μουντιάλ (1-1-10)!

Τον άσο ενισχύει και η είδηση ότι ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του Ισημερινού, με 34 γκολ, Ενερ Βαλέντσια, είναι αμφίβολος για τον αγώνα με τους "Καφετέρος". Ο άσος της Φενέρ, που σημείωσε τρία γκολ στα τελευταία δύο ματς του Ισημερινού με Βολιβία και Βενεζουέλα, έγινε αναγκαστική αλλαγή την Κυριακή και η συμμετοχή του απόψε κρίνεται αβέβαιη.

ΠΡΟΤΑΣΗ
00:00 Κολομβία - Ισημερινός: 1 (1.70)

TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ