ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Παρί - Ρεμς: Προγνωστικά και ανάλυση - Δεν ξεφεύγει το σκορ

Ο Λιονέλ Μέσι σε προσπάθειά του με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Λανς | 4 Δεκεμβρίου 2021
Ο Λιονέλ Μέσι σε προσπάθειά του με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Λανς | 4 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 MICHEL SPINGLER/AP IMAGES

Η Παρί προσπαθεί να ανεβάσει τις στροφές και συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Ποντάρισμα στο 1.92 στο ματς κόντρα στη Ρεμς.

Στο Παρίσι η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί τη Ρεμς (21:45 NOVASPORTS 2 , LIVE από το SPORT24) για την 22η αγωνιστική της Ligue 1. Πρωτοπόρος η Παρί και στο +10 από τη Μαρσέιγ. Στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας η Ρεμς με συγκομιδή 24 βαθμούς μετά από 21 ματς και στη 14η θέση. Η απόσταση από τα μπαράζ παραμονής και την επικίνδυνη ζώνη είναι στους 7 βαθμούς. Το ματς του πρώτου γύρου έληξε 2-0 υπέρ της Παρί.

Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεμς: Προγνωστικά και ανάλυση

Γεμάτη εμφάνιση έκανε η Παρί απέναντι στην Μπρεστ, δίχως να αντιμετωπίσει δυσκολίες. Δίκαιο το τελικό 2-0, θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα, ενώ δεν πιέστηκε ιδιαίτερα. Συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής και την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της. Όσο περνάει ο καιρός πάντως προσπαθεί να ανεβάσει τις στροφές, καθώς έχει στο μυαλό της και το Champions League, εκεί που στα νοκ άουτ θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Θα τσεκαριστεί ο Εμπαμπέ που αντιμετωπίζει κάποιες μικροενοχλήσεις. Έτοιμος ο Μέσι που πέρασε κορονοϊό. Χτύπησε ο Βαϊνάλντουμ, βασικός αναμένεται ο Ράμος. Στο αρχικό σχήμα ο Νάβας, καθώς ο Ντοναρούμα τέθηκε εκτός.

Μετά από ένα θετικό σερί η Ρεμς έπεσε σε STOP. Δυσκολεύτηκε στο εντός έδρας με τη Μετς, εμφανίστηκε μπλοκαρισμένη. Δεν είχε καθαρό μυαλό για να κάνει φάσει και τελικά έχασε 1-0. Δίκαιο εν πολλοίς το τελικό σκορ, καθώς δυσκολεύτηκε να κάνει παιχνίδι και να δημιουργήσει περισσότερες προϋποθέσεις για γκολ. Αήττητη στα έξι τελευταία στο δρόμο με ρεκόρ 3-3-0. Μόλις ένα από αυτά τα ματς έληξε over (το 2-1 επί της Λιόν). Στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής ο καλός μπακ Κονάν, εκτός ο επιθετικός Τουρέ επίσης για τον ίδιο λόγο. Δεν αναφέρεται κάτι άλλο αξιόλογο στο ιατρικό δελτίο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Παρί είναι πιο πειθαρχημένη και σοβαρή στα τελευταία ματς, ενώ θα πάει και με καλή ενδεκάδα. Τα εκτός έδρας ματς ταιριάζουν περισσότερο στη Ρεμς που δικαιούται να βρίσκεται πιο ψηλά στη βαθμολογία. Τα πάει στην υπομονή τα παιχνίδια και μετά την ανάπαυλα ρισκάρει, δεν ξεφεύγουν τα σκορ, όπως και της Παρί εξάλλου. Στο 1.92 το συνδυαστικό στοίχημα 1 & under 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεμς: 1 & under 3,5 (απόδοση 1.92), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ