BETMARKET TIPS

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Πιθανότητες για παιχνίδι με γκολ και ο απειλητικός Βέρμπιτς

Ο Μπένγιαμιν Βέρμπιτς
Ο Μπένγιαμιν Βέρμπιτς PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Το BetMarket.gr αναλύει την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος Novibet.

Στην Ελλάδα έχουμε το χαρακτηριστικό να προτιμούμε τα ντέρμπι μεταξύ των δυνατών ομάδων της χώρας από την οποιαδήποτε έκπληξη μικρότερους Συλλόγου. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που το δικό μας Κύπελλο Novibet επιμένει να διεξάγεται με διπλούς αγώνες, ώστε να μειώνει την πιθανότητα ενός μικρού να προχωρήσει και να αυξάνει τα παιχνίδια μεταξύ των μεγάλων.

Σειρά σήμερα για άλλο ένα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (19:30 COSMOTE SPORT 1 , LIVE από το SPORT24 ), τρίτο κατά σειρά σε διάστημα μιας εβδομάδας. Με το Δικέφαλο να έχει το ψυχολογικό προβάδισμα των δύο νικών με συνολικό σκορ 5-0 και το αγωνιστικό αβαντάζ του 2-0 της Τούμπας.

Οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν φαβορί το under και πολύ σωστά. Ο Παναθηναϊκός έχει μπλοκάρει επιθετικά, ο ΠΑΟΚ έχει σκληρύνει αμυντικά και αυτοί που χρειάζονται γκολ είναι οι «πράσινοι». Θα μπορούσε η κουβέντα να τελειώνει εδώ με κατάληξη το No bet.

Υπάρχει όμως και η άλλη οπτική γωνία, που επιτρέπει σκέψεις για παιχνίδι με καλό ρυθμό και γκολ και για τους δύο. Ο Παναθηναϊκός γιατί είναι δύσκολο μια ομάδα να μείνει άσφαιρη σε τρία συνεχόμενα ματς απέναντι στον ίδιο αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ γιατί έχει φόρα, παίζει καλό ποδόσφαιρο και λογικά θα βρει κενά στην πράσινη άμυνα όταν αυτή ανέβει. Το over 2,5 γκολ είναι στο 2.30 και μπορεί να σταθεί σαν επιλογή.

Κοιτώντας και τα νούμερα, στο πρώτο μεταξύ τους πριν μια εβδομάδα το κοντέρ σταμάτησε στις 8 τελικές στην εστία (14 συνολικά). Την Κυριακή στη Λεωφόρο είδαμε μεν μια λιγότερη στο τέρμα, αλλά το ματς είχε συνολικά 21 τελικές για γκολ.

Σε ειδικά παικτών, ο Bέρμπιτς πληρώνει 4.50 για σκόρερ σήμερα, με το αρνητικό της υπόθεσης βέβαια να είναι τα τελευταία ρεπορτάζ που θέλουν τον Γιοβάνοβιτς να μην τον ρίχνει από την αρχή στο παιχνίδι. Λογικά πάντως θα βρει χρόνο συμμετοχής και μπορεί κάποιος να πάρει σαφώς καλύτερη απόδοση ποντάροντας στο Live Betting με την είσοδό του στο παιχνίδι.

Στον Παναθηναϊκό ο Σπόραρ έχει πέσει πάρα πολύ, ο Μπερνάρ αναλώνεται περισσότερο σε δημιουργικό ρόλο και ο Παλάσιος έχει χάσει την επαφή με τα δίχτυα. Μπορεί να μην έχει κερδίσει τον κόσμο, αλλά ο Βέρμπιτς δείχνει αυτή τη στιγμή ο πιο απειλητικός ποδοσφαιριστής.

Ο Σλοβένος βρίσκει φάση σε κάθε παιχνίδι. Είχε τελική και στα πέντε πρόσφατα ματς πρωταθλήματος με ΠΑΟΚ, Γιάννενα, ΑΕΚ, ΟΦΗ και Λεβαδειακό. Μάλιστα στο 71% των τελικών του προσπαθειών σε αυτή την πεντάδα αγώνων βρήκε εστία. Συνολικά ο Βέρμπιτς κάνει 2.14 τελικές ανά 90 λεπτά στη Super League.

Ο Παλάσιος έχει 1.57 ανά 90, ο Μπερνάρ 1 και ο Ιωαννίδης 1.7. Μοναδικοί που έχουν υψηλότερο μέσο όρο τελικών στον Παναθηναϊκό είναι ο Σπόραρ με 2.5 τελικές ανά 90 λεπτά και φυσικά ο Αϊτόρ που μέχρι να τραυματιστεί μετρούσε 3.34 τελικές προσπάθειες ανά 90 λεπτά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Over 2,5 (απόδοση 2.30), 19:30

Διάβασε καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος, φτιάξε το δικό σου δελτίο μέσα από τη νέα υπηρεσία του BetMarket.gr και βρες σε ποια στοιχηματική εταιρία έχει τις καλύτερες αποδόσεις!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ