BETMARKET TIPS

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Προγνωστικά και ανάλυση

Ο Μπρινιόλι στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Ο Μπρινιόλι στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός EUROKINISSI SPORTS

Το BetMarket.gr αναλύει το μεγάλο ντέρμπι, τα στατιστικά του διαιτητή και βρίσκει ποντάρισμα σε απόδοση 6.50.

Η μάχη του τίτλου, το ματς της δεκαετίας, όπως θέλετε πείτε το το αποψινό Παναθηναϊκός - ΑΕΚ που μοιάζει το κρισιμότερο παιχνίδι για τον τίτλο της φετινής Stoiximan Super League.

Την Κυριακή στις 20:00 λοιπόν θα μάθουμε ποιος θα έχει το πάνω χέρι στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε περίπτωση άσου ή ισοπαλίας χαρούμενοι θα είναι οι γηπεδούχοι, καθώς σε ισοβαθμία υπερτερούν της Ένωσης, ενώ αν κερδίσει η ΑΕΚ θα έχει αυτή πλέον τον πρώτο λόγο.

Στα παιχνίδια που έχουν δώσει στη φετινή σεζόν υπάρχει η απόλυτη ισορροπία. Μία νίκη έχει ο Παναθηναϊκός (2-1), μία η ΑΕΚ (1-0), ενώ υπήρξε και μία λευκή ισοπαλία. Ένα αρκετά αξιοσημείωτο στατιστικό είναι πως και τα δύο γκολ των πρασίνων ήρθαν από πέναλτι (σε απόδοση 6.00 να σκοράρει με πέναλτι ξανά ο Παναθηναϊκός).

Ο Σοάρες Ντίας επιλέχθηκε ως ο άρχοντας του αγώνα και αποτελεί μια καλή επιλογή. Ο Πορτογάλος ανήκει στους Elite διαιτητές και έχει βρεθεί σε αρκετά παιχνίδια ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Το χαρακτηριστικό του, όσον αφορά τα στατιστικά, είναι πως σε επίπεδο πρωταθλήματος είναι "καρτάκιας" (5,35 κάρτες/αγώνα κατά μέσο όρο), κάτι που είναι αρκετά ενδιαφέρον για τα προγνωστικά του Παναθηναϊκός – ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, σε τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας έβγαλε από οκτώ κίτρινες κάρτες, ενώ σε τρεις συμμετοχές του στη δεύτερη κατηγορίας της χώρας έβγαλε από τουλάχιστον εφτά. Γι’ αυτό και τα προσφερόμενα lines βρίσκονται αρκετά ψηλά. Βρίσκουμε το over 7.5 κίτρινες κάρτες σε απόδοση 2.02. Σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε και την κόκκινη κάρτα η οποία προσφέρεται σε απόδοση 2.75.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ακόμη, αρκετά ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως ο Μπρινιόλι έχει δεχθεί κάρτα σε δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων. Εκτός αυτού, δεν είναι καθόλου απίθανο το να πάρει κάρτα για καθυστέρηση, εάν η ομάδα του έχει ένα αποτέλεσμα που τη συμφέρει. Οπότε, αξία υπάρχει και στην επιλογή να δεχθεί κάρτα ο Μπρινιόλι σε απόδοση 6.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Μπρινιόλι κάρτα (απόδοση 6.50), 20:00

Αναλύσεις, προγνωστικά στοιχήματος και έξυπνες επιλογές για ΟΛΑ τα παιχνίδια των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων κάθε Σαββατοκύριακο στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ