TIPS ΜΑΡΚΟ

Παίζει τα ρέστα της η Ιντερνασιονάλ με το 1.72

Ο Τάισον κόντρα στον Οχέδα σε ματς για το Copa Libertadores σε αναμέτρηση Ιντερνασιονάλ - Ολίμπια
Ο Τάισον κόντρα στον Οχέδα σε ματς για το Copa Libertadores © 2021 CESAR OLMEDO/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Ματς επιβίωσης για την Ιντερνασιονάλ στο Πόρτο Αλέγκρε κόντρα στην αποδεκατισμένη Σάντος.

Η αγωνία φτάνει στην κορύφωσή της στο Brasileirao, τα ψέματα τελείωσαν και βρισκόμαστε τρεις αγωνιστικές για το τέλος της φετινής Serie A. Τα μέτωπα δεν έχουν κλείσει και τα λάθη δεν συγχωρούνται. Η Ιντερνασιονάλ μετράει τρεις σερί ήττες, τέσσερις συνολικά στην τελευταία πεντάδα αγώνων και καλείται να παίξει τα ρέστα της απόψε απέναντι στη Σάντος.

Η Ιντερ δεν ήταν κακή κόντρα στη Φλουμινένσε, έχασε 1-0 με πέναλτι στο 4’ σε μια οριακή φάση και από εκεί και πέρα είχε 2-3 καλές στιγμές για να ισοφαρίσει, θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από το ματς, αφού ήταν αυτή που έψαξε πιο πολύ το γκολ, παρά η Φλου για να τελειώσει το παιχνίδι. Ο γκολτζής Γιούρι Αλμπέρτο ξεπερνάει τον τραυματισμό του και ίσως απόψε αγωνιστεί, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις. Είναι παίκτης βαρόμετρο, με 11 γκολ φέτος στη Serie A και φάνηκε η απουσία του στο ματς με τη Φλουμινένσε. Από εκεί και πέρα εκτός παραμένει ο γκολκίπερ Ντάνιελ, ο χαφ Ντουράδο και ο χαφ Λιντόσο, ο Αγκίρε όμως έχει λύσεις για τις θέσεις αυτές.

Η Σάντος πάει πιο χαλαρή και δίχως μεγάλο άγχος στο ματς, καθώς με το 2-0 επί της Φορταλέζα, σ’ ένα ματς που δεν εντυπωσίασε κιόλας έσωσε την παρτίδα. Δύσκολα θα υποβιβαστεί, αφού απέχει 5 βαθμούς από τη σωτηρία και βρίσκεται στη ζώνη του Copa Sudamericana, που έτσι όπως εξελίχθηκε η σεζόν δεν θα της κακοπέσει. Πάει τα ματς στην υπομονή έχει ένα καλό πρόγραμμα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές αντιμετωπίζοντας την αδιάφορη Φλαμένγκο και την Κουιαμπά. Απόψε θα πάει με αλλαγές στην επίθεση, καθώς έχει εκτός τους Ταρντέλι, Γκιγκιέρμε και Μαρίνιο.

Η ανάγκη είναι μεγαλύτερη για την Ίντερ για τη νίκη, μ’ ένα τρίποντο κόντρα στη χαλαρή πλέον Σάντος, θα της δώσει σημαντικό προβάδισμα για ένα εισιτήριο στο Copa Libertadores της επόμενης σεζόν. Το ματς είναι στα μέτρα της, είναι πιο ποιοτική ομάδα, πιο δραστήρια, ενώ η Σάντος προσπαθεί να παγώσει τα παιχνίδια και τον ρυθμό. Μέσα σ’ όλα αυτά η παράδοση δείχνει Ιντερνασιονάλ που στο Πόρτο Αλέγκρε μετράει 5 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία επτά ματς κόντρα στη Σάντος. Στο 1.72 που κυκλοφορεί κατά μέσο όρο ο άσος μπορεί να σταθεί. Είναι μεγάλο το κίνητρο, για αυτό και δέχεται πιέσει η τιμή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντερνασιονάλ - Σάντος: 1 (απόδοση 1.72), 00:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ