BETMARKET TIPS

Ουράβα - Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά και ανάλυση

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας © 2023 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Την ιαπωνική Ουράβα θα αντιμετωπίσει η Μάντσεστερ Σίτι, στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και στο Betmarket θα βρείτε τα προγνωστικά.

Η Ουράβα είχε δράση και στα προημιτελικά της διοργάνωσης, εκεί όπου απέκλεισε τη μεξικανική Κλαμπ Λεόν με σκορ 0-1. Οι Ιάπωνες βρίσκονται στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, καθώς κέρδισαν το περσινό Ασιατικό Champions League. Όσον αφορά την εκπρόσωπο της Ευρώπης, η Μάντσεστερ Σίτι ξεκινά τη διοργάνωση από τα ημιτελικά. Οι πολίτες του Πεπ Γκουαρντιόλα, κατέκτησαν το περσινό Champions League και σίγουρα και σε αυτή τη διοργάνωση, στόχος είναι ο τίτλος.

Ακολουθεί η ανάλυση και τα μελετημένα προγνωστικά

Ουράβα - Μάντσεστερ Σίτι

Ανάλυση Ουράβα

Η Ουράβα δεν διανύει μια καλή σεζόν, ούτε στο πρωτάθλημα, αλλά ούτε και στο Ασιατικό Champions League. Όσον αφορά το εγχώριο πρωτάθλημα, ολοκλήρωσε τη σεζόν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, κι έτσι δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση σε καμία διασυλλογική διοργάνωση της Ασίας. Επιπλέον, βγήκε δεύτερη στον όμιλο της για το Ασιατικό Champions League, οπότε αποκλείστηκε.

Γενικότερα, είναι μια ομάδα χαμηλής δυναμικής, της οποία η αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο (Transfermarkt) δεν ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Μάσιεκ Σκόρτζα, επιλέγει το 4-2-3-1, το οποίο είναι μεν αποδοτικό επιθετικά, όμως όχι και τόσο ασφαλές αμυντικά.

Ρίχνοντας μια ματιά στους αριθμούς, βλέπουμε πως οι γηπεδούχοι καταφέρουν συχνά να βρίσκουν δίχτυα, όμως σπάνια κρατούν την εστία τους ανέπαφη. Στοιχηματικά, έχει ενδιαφέρον το γεγονός πως μετρούν έξι Goal/Goal, στα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους. Σήμερα, αναμένεται να παίξουν κλειστά και να προσπαθήσουν να μη δώσουν χώρους στον αντίπαλο, όμως το έργο τους είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Ανάλυση Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι ντεφορμέ και αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά. Οι πολίτες έχουν κερδίσει τρεις από τις οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις τους, στις οποίες δεν κράτησαν ούτε μία φορά την εστία τους ανέπαφη. Μπορεί επιθετικά να συνεχίζουν τις υψηλές πτήσεις και να είναι πάρα πολύ αποτελεσματικοί, όμως η αμυντική τους λειτουργία είναι το λιγότερο προβληματική.

Το Σάββατο (16/12), ήρθαν ισόπαλοι με την Κρίσταλ Πάλας (2-2), σε ένα παιχνίδι που είχαν προηγηθεί με 2-0 και σήμερα, τρεις μέρες μετά, αγωνίζονται στη Τζέντα. Μιλάμε για μια πτήση που διαρκεί τουλάχιστον έξι ώρες, συνεπώς αυτό το γεγονός σίγουρα επηρεάσει την ομάδα.

Στα αγωνιστικά, με τον Χάαλαντ αμφίβολο και τον Ντόκου τραυματία, η λογική λέει πως στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Άλβαρες. Γενικότερα βέβαια, δεν είναι απίθανο να δούμε τον Πεπ Γκουαρντιόλα να κάνει ροτέισον, μιας και ο αντίπαλος είναι σχετικά χαμηλής δυναμικής.

Ουράβα - Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά και ανάλυση

Η αναμέτρηση έχει ξεκάθαρο φαβορί κι αυτό δεν είναι άλλο από τη Μάντσεστερ Σίτι. Η εκπρόσωπος της Ευρώπης είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου, διαθέτει έναν από τους καλύτερους προπονητές που έχει δει το ποδόσφαιρο και το ρόστερ της είναι εντυπωσιακό. Για να καταλάβουμε τη διαφορά που υπάρχει στα ρόστερ των δύο ομάδων, ο ακριβότερος παίκτης της Ουράβα κοστίζει λιγότερο από τον δεύτερο φθηνότερο της Σίτι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Φυσικά, το διπλό των Άγγλων στο χαμηλό 1.18 δεν έχει καμία αξία, οπότε θα πάμε στα ειδικά παικτών. Όπως προαναφέραμε, ο Χάαλαντ είναι αμφίβολος και στην κορυφή θα βρεθεί κατά πάσα πιθανότητα ο Άλβαρες. Η επιλογή να σκοράρει ο Αργεντινός προσφέρεται σε απόδοση 1.72 και σίγουρα θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Επιπλέον, ενδιαφέρον υπάρχει στην επιλογή Over 0.5 στο διάστημα 00:00 - 14:59, προσφέρεται σε απόδοση 2.75. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα έχει σίγουρα ως στόχο το να... καθαρίσει το παιχνίδι όσο συντομότερα γίνεται, ώστε να κάνει διαχείριση δυνάμεων στη συνέχεια, οπότε περιμένουμε να επιτεθεί από νωρίς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουράβα - Μάντσεστερ Σίτι: Να σκοράρει ο Άλβαρες (απόδοση 1.72), 20:00
  • Ουράβα - Μάντσεστερ Σίτι: Over 0,5 στο διάστημα 00:00 – 14:59 (απόδοση 2.75), 20:00
TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ