TIPS ΜΑΡΚΟ

​Οσασούνα - Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά και ανάλυση

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πανηγυρίζει γκολ μαζί με τον Ουσμάν Ντεμπελέ κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο στη La Liga
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πανηγυρίζει γκολ μαζί με τον Ουσμάν Ντεμπελέ © 2022 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Η Οσασούνα φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στην Παμπλόνα για την 14η αγωνιστική της La Liga σ’ ένα αρκετά ύπουλο ματς για τους Μπλαουγκράνα. Ποντάρισμα στο 2.44.

Το πρόγραμμα της ημέρας στη La Liga ολοκληρώνεται στην Παμπλόνα και με την αναμέτρηση της Οσασούνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα (22:30 NOVASPORTS PRIME, LIVE από το SPORT24) .

Ματς-παγίδα για τους Μπλαουγκράνα, αφού η Οσασούνα με την αποτελεσματικότητά της και την πειθαρχία της στα ανασταλτικά καθήκοντα έχει καταφέρει να βρεθεί στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αήττητη στα τέσσερα τελευταία ματς η Οσασούνα που τρέχει ρεκόρ 3-1-0 και πέρασε από το Μπαλαΐδος που κέρδισε τη Θέλτα με 2-1 χάρη στα δύο γκολ του Άβιλα. Πειστική εμφάνιση, δίκαιο τρίποντο σ’ ένα ματς που δεν πιέστηκε ιδιαίτερα.

Στα πάνω της η Μπαρτσελόνα, μετράει τρεις νίκες στη σειρά και τέσσερις στην τελευταία πεντάδα αγώνων. Στο τελευταίο χρονικά ματς έκανε επιβλητική εμφάνιση κόντρα στην Αλμερία, επικρατώντας με 2-0 στο αντίο του Ζεράρ Πικέ στο Καμπ Νόου. Χάθηκαν ουκ ολίγες φάσεις, πέναλτι, ενώ ολοκλήρωσε το ματς με 4,34 xG. Ντεμπελέ στο 48’ και Ντε Γιονγκ στο 62’ τα γκολ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Οσασούνα παραδοσιακά δεν κερδίζει την Μπαρτσελόνα στην Παμπλόνα, αλλά δεν γνωρίζει και διασυρμό, πέρσι το μεταξύ τους παιχνίδι έληξε 2-2 μάλιστα εκεί μέσα. Τελευταία φορά που η καταλανική ομάδα πέτυχε 4 γκολ στην Παμπλόνα ήταν τον Φλεβάρη του 2000. Η Οσασούνα το παλεύει, έχει πετύχει 15 γκολ, έχοντας την 11η καλύτερη θέση επίθεση της κατηγορίας, έχει φτάσει όμως έως εδώ χάρη στην ανασταλτική λειτουργία της. Η Μπαρτσελόνα υπερτερεί ποιοτικά και πατάει πιο γερά στα πόδια της αυτή την περίοδο. Στο 2.44 το combo 2 & under 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Οσασούνα - Μπαρτσελόνα: 2 & Under 3,5 (απόδοση 2.44), 22:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ