ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Ώρα να μπει στην εξίσωση του Μουντιάλ και ο Νεϊμάρ, επιλογή στο 2.10

Ο Νεϊμάρ με τον Βινίσιους αγκαλιάζονται
Ο Νεϊμάρ με τον Βινίσιους αγκαλιάζονται © 2022 SILVIA IZQUIERDO / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον νοκ άουτ αγώνα της Βραζιλίας κόντρα στη Νότια Κορέα για τη φάση των "16" του Μουντιάλ.

Το βασικό ερώτημα, που συνοδεύει το παιχνίδι της Βραζιλίας με τη Νότια Κορέα, είναι αν θα αγωνιστεί ο Νεϊμάρ (21:00 ANT1, Live από το SPORT24). Ο ηγέτης της Σελεσάο τραυματίστηκε στο πρώτο ματς με τη Σερβία κι έχασε τα επόμενα δύο στον όμιλο κόντρα σε Ελβετία και Καμερούν. Την Κυριακή πάντως, συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της ομάδας και όλα δείχνουν ότι θα τεθεί στη διάθεση του Τίτε για το πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι της Βραζιλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ.

"Την τελική απόφαση και ευθύνη λαμβάνει πάντα ο προπονητής. Προτιμώ να χρησιμοποιώ τον καλύτερό μου παίκτη από το ξεκίνημα", σχολίασε ο Τίτε για το ενδεχόμενο να προστατεύσει τον Νεϊμάρ κόντρα στη Νότια Κορέα, διότι προέρχεται από τραυματισμό στον αστράγαλο.

Είναι αλήθεια, πως η Βραζιλία έχει τη δυνατότητα να αποκλείσει τη Νότια Κορέα και χωρίς τον Νεϊμάρ. Άλλωστε, μιλάμε για ένα ποδοσφαιρικό έθνος, που μετράει 7/7 προκρίσεις από τη φάση των "16", από το 1994 και μετά. Τελευταία φορά, που αποκλείστηκε σε αυτό το στάδιο της διοργάνωσης, ήταν το 1990.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Από την άλλη, δεν γίνεται να μη λάβουμε υπόψιν τη δίψα του Νέιμαρ να αγωνιστεί. Το Μουντιάλ είναι η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση στον κόσμο και ειδικά για τους Βραζιλιάνους, που το ποδόσφαιρο αποτελεί δεύτερη φύση τους, το να εκπροσωπούν την πατρίδα τους σε αυτό το τουρνουά είναι το απόλυτο όνειρο.

Πόσο μάλλον τώρα, που η υγεία του εμβληματικού Πελέ έχει επιδεινωθεί και όλοι στη Σελεσάο θέλουν να δώσουν το κάτι παραπάνω, θέλουν να αφιερώσουν ένα γκολ, μία νίκη στον πιο θρυλικό παίκτη, που γέννησε ποτέ η χώρα του καφέ και της σάμπα.

Προγνωστικά Μουντιάλ

Επίσης, ποτέ δεν πρέπει να παραβλέπουμε και το προσωπικό κίνητρο των μεγάλων παικτών. Για τον Νεϊμάρ είναι πολύ σκληρό να βλέπει το τουρνουά ως θεατής, όταν την ίδια ώρα οι συμπαίκτες του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τρία και πέντε γκολ αντίστοιχα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κάπου εδώ, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε την... εμφάνιση και του Νεϊμάρ στο μεγάλο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό πάρτι. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έχει στο ενεργητικό του έξι γκολ σε τελική φάση Μουντιάλ (τέσσερα στη Βραζιλία το 2014 και δύο στη Ρωσία το 2018). Ήταν ο κορυφαίος σκόρερ της Σελεσάο στην τελευταία προκριματική φάση με οκτώ τέρματα. Έχει σκοράρει 11 φορές φέτος με την Παρί στο γαλλικό πρωτάθλημα κι άλλες δύο σε πέντε συμμετοχές στο Champions League.

Γενικά, βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του, έχοντας πλέον πατήσει τα 30. Επίσης, εκτελεί τα πέναλτι και είναι δίχως άλλο η πιο ηγετική φυσιογνωμία στο ρόστερ της πεντάκις πρωταθλήτριας κόσμου. Το ενδεχόμενο να ανοίξει απόψε λογαριασμό ο Νεϊμάρ στο Μουντιάλ και παράλληλα να κερδίσει το ματς η Σελεσάο από την κανονική διάρκεια μπορεί να εντοπιστεί και σε τιμές άνω του 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βραζιλία – Νότια Κορέα: 1 & Νεϊμάρ Anytime (απόδοση 2.10), 21:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ