BETMARKET TIPS

Ολλανδία - Κατάρ: Ειδικά στοιχήματα στο 3.75 και το 4.05

Ολλανδία - Κατάρ: Ειδικά στοιχήματα στο 3.75 και το 4.05
@2022 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Το BetMarket.gr αναλύει και προτείνει για το τελευταίο παιχνίδι του Κατάρ στη διοργάνωση!

Ωρα για φινάλε, ώρα κινήτρου, βαθμολογιών και υπολογισμών. Τι θέλει ο καθένας αλλά πάντα στη εξίσωση πρέπει να μπαίνει και το τι μπορεί! Σήμερα με τους δύο πρώτους ομίλους, με μονάχα μια ομάδα να μπαίνει στο γήπεδο ούσα ήδη αποκλεισμένη. Ο λόγος για το Κατάρ, που με μηδέν βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν έχει ούτε μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης.

Και σήμερα οι γηπεδούχοι δίνουν τον πιο δύσκολο, θεωρητικά, από τους τρεις αγώνες στον όμιλο (17:00 ANT1, Live από το SPORT24). Με το μεγάλο φαβορί Ολλανδία, που μάλιστα δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την πρώτη θέση και θα δει "ζεστά" την αναμέτρηση.

Επίσης ο Φαν Χαλ μπορεί να ψάξει το μομέντουμ μέσα στο συγκεκριμένο 90λεπτο. Είναι ευκαιρία για τους Ολλανδούς να δείξουν πράγματα και με μια πειστική εμφάνιση να πάνε στα νοκ άουτ με ανεβασμένη ψυχολογία.

Η βασική ιδέα του σημερινού κειμένου είναι πως η Ολλανδία θα κερδίσει εύκολα το Κατάρ. Και τα πονταρίσματα στο τέλος της στήλης θα "χτιστούν" γύρω από αυτό το σενάριο.

Δεν μπορούμε να σκεφτούμε πώς αυτή η κάκιστη αμυντική λειτουργία της γηπεδούχου ομάδας θα καταφέρει να μπλοκάρει τους ταλαντούχους Ολλανδούς. Και ότι οι τελευταίοι θα ψάξουν μία εμφάνιση μομέντουμ, μας βοηθά να πάμε πιο εύκολα στις επιλογές μας.

Η βασική είναι πως θα σκοράρει πολύ. Ένα υψηλό σκορ, που θα ξεπεράσει τα lines τόσο των 2,5 όσο και των 3,5 γκολ. Και για να το τραβήξουμε ακόμη περισσότερο θα πάμε μέχρι και το over 3,5 των Ολλανδών σε απόδοση κοντά στο 4.00.

Είναι Value Bet και το ειδικό στοίχημα της για over 1.75 xGoals των Ολλανδών στην απόδοση του 1.80!

Φυσικά περιμένω φάσεις, μπόλικες τελικές και over 10,5 σουτ στο τέρμα στο 3.75. Πηγαίνω στις τελικές του ματς και όχι στις τελικές της Ολλανδίας γιατί η διαφορά της απόδοσης είναι ελάχιστη. Περισσότερο αξίζει να βάλω και το Κατάρ στο παιχνίδι, μπας και βγάλει 1-2 φάσεις και αυτό με τη σειρά του.

Κλείνουμε με ένα ειδικό στοίχημα σε απόδοση 4.05. Η άμυνα του Κατάρ έχει φανερό έλλειμα ποιότητας και οι Ολλανδοί παίκτες ξέρουν να ντριμπλάρουν. Πιστεύουμε ότι αυτές οι μονομαχίες μπορεί να οδηγήσουν σε ένα πέναλτι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολλανδία-Κατάρ Ολλανδία γκολ με πέναλτι (απόδοση 4.05)

  • Ολλανδία-Κατάρ Over 10,5 σουτ στο τέρμα (απόδοση 3.75)

Τελευταία αγωνιστική στη φάση των ομίλων και στο BetMarket.gr μπορείτε να βρείτε αναλύσεις για όλα τα παιχνίδια. Τη βαθμολογία κάθε ομίλου, σενάρια πρόκρισης και τι θα συμβεί από εδώ και πέρα με τις διασταυρώσεις Μουντιάλ 2022.

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ