ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Οι πρώτες αποδόσεις των ημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ο πανηγυρισμός του Μέσι στο παιχνίδι της Αργεντινής με την Ολλανδία
Ο πανηγυρισμός του Μέσι στο παιχνίδι της Αργεντινής με την Ολλανδία 2022 AP PHOTO/RICARDO MAZALAN

Οι πρώτες αποδόσεις για τους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.

Το Σάββατο έγινε γνωστός και ο δεύτερος ημιτελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου, επομένως σχηματίστηκε η τελική τετράδα του τουρνουά. Στις 18 Δεκεμβρίου μία εκ των Γαλλίας, Μαρόκου, Αργεντινής ή Κροατίας θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια κόσμου. Γαλλία και Αργεντινή διεκδικούν τον τρίτο τίτλο της ιστορίας τους, ενώ Κροατία και Μαρόκο τον παρθενικό.

Παρά την εντυπωσιακή του πορεία, με τους αποκλεισμούς της Ισπανίας και της Πορτογαλίας, το Μαρόκο θεωρείται τέταρτο φαβορί με απόδοση 10.00 για να κατακτήσει το τρόπαιο. Στην τρίτη θέση είναι η Κροατία με 8.00, αρκετά πίσω από την Αργεντινή, που προσφέρεται στο 2.75. Πρώτο φαβορί, χωρίς όμως μεγάλη απόσταση από την Αλμπισελέστε, είναι η Γαλλία στο 2.15.

Οι "πετεινοί", που φιλοδοξούν να γίνουν η πρώτη ομάδα μετά τη Βραζιλία το 1962, που υπερασπίζεται τον τίτλο της είναι καθαρό φαβορί στον ημιτελικό με το Μαρόκο, σε απόδοση 1.55. Υπενθυμίζεται, ότι στον προημιτελικό Μαρόκο – Πορτογαλία η νίκη των Πορτογάλων έδινε 1.70. Οι μπουκ ουσιαστικά έχουν βγάλει το σετ περίπου στα ίδια επίπεδα όμως στο παιχνίδι του Μαρόκου με την Ισπανία στους "16", όπου η επικράτηση των Ισπανών έπαιζε στο 1.55-1.60.

Στον άλλο ημιτελικό, ο άσος της Αργεντινής έχει ανοίξει λίγο πάνω από το 1.80, ενώ το ενδεχόμενο να περάσει η Κροατία από την κανονική διάρκεια της αναμέτρησης φτάνει σε τιμές πενταπλασιασμού.

Σε ό,τι αφορά στα ειδικά των παικτών, ο Εμπαπε με πέντε γκολ παραμένει το απόλυτο φαβορί για να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης σε απόδοση 1.45. Οι μόνοι που μπορούν να τον απειλήσουν είναι ο Μέσι και ο Ζιρού, που έχουν από τέσσερα γκολ έκαστος. Ο ηγέτης της Αργεντινής δίνει 4.00 για να κάνει την ανατροπή και να προσπεράσει τον Εμπαπέ, ενώ ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών για την εθνική Γαλλίας, προσφέρεται στο 9.00.

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ