BET CORNER

Ο Τζέκο κρατάει τα κλειδιά του 3.95 κόντρα στην Κάλιαρι

Ο Έντιν Τζέκο της Ίντερ πανηγυρίζει με τον Λαουτάρο Μαρτίνες γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σαχτάρ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021
Ο Έντιν Τζέκο της Ίντερ πανηγυρίζει με τον Λαουτάρο Μαρτίνες γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σαχτάρ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

MatchCombo του 3.15 στο Ανζέ – Κλερμόν, υπάρχουν δεδομένα για το 3.10 στο Άιντραχτ – Λεβερκούζεν. MatchCombo του 3.95 στο Ίντερ – Κάλιαρι.

(16:00) Ανζέ - Κλερμόν: Μια στροφή πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος στη Ligue 1 η αναμέτρηση στο 'Stade Raymond Kopa'. Η εικόνα της Ανζέ στη σεζόν κρίνεται θετική μέχρι στιγμής. Μετά το 'διπλί' στην έδρα της Ρεμς ανέβηκε στην 9η θέση με 25 βαθμούς. Θα ήθελε να κάνει την υπέρβαση κερδίζοντας ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ωστόσο το εγχείρημα είναι δύσκολο. Δεν είναι μακριά πάντως, καθώς απέχει 2 βαθμούς από την 5η Νις και 3 βαθμούς από την 4η Μονπελιέ. Ωστόσο οι μνηστήρες είναι πολλοί, αφού σε απόσταση βολής είναι και οι Μονακό, Στρασβούργο, Λανς και Ναντ. Στις 6Ν-7Ι-4Η με γκολ 25-22 το ρεκόρ της Ανζέ, που έχει εκτός μάχης τους Μπερναρντονί, Μπραχίμι, Ουλντ-Καλέντ και Περέιρα Λάγκε.

Η Κλερμόν θα δώσει μάχη για την παραμονή της. Ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν για τα κυβικά της, όμως γρήγορα προσγειώθηκε στην πραγματικότητα. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια της έχει τέσσερις ήττες με πρόσφατη αυτή από τη Μονεπελιέ. Ο μοναδικός βαθμός που κατέκτησε σε αυτό το διάστημα ήταν το 2-2 με τη Λανς. Βρίσκεται πλέον στην 18η θέση -που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής- με 14 βαθμούς, αλλά όχι μακριά από τη σωτηρία, καθώς οι Μπορντό (14β.), Λοριάν (15β.) και Τρουά (16β.) που είναι από πάνω της βράζουν στο ίδιο καζάνι.

Δεν είναι ακριβώς αξιόπιστη εντός η Ανζέ εντός έδρας (4Ν-1Ι-3Η), 'χάνεται' εκτός (1Ν-2Ι-6Η) η Κλερμόν. Ανώτερο σύνολο οι γηπεδούχοι και σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, έχουν τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση. Να επικρατήσει η Ανζέ και να κερδίσει over 4,5 κόρνερ στο ματς, σε απόδοση 3.15 στο MatchCombo της Stoiximan.

(18:30) Άιντραχτ - Λεβερκούζεν: Ματς για την 15η αγωνιστική της Bundesliga στη Φρανκφούρτη. Δεν θυμίζει την ομάδα της περσινής σεζόν η Άιντραχτ, ωστόσο η εικόνα της έχει βελτιωθεί εσχάτως. Πήρε τρεις σερί νίκες κόντρα σε Γκρόιτερ, Φράιμπουργκ και Ουνιόν, πριν ηττηθεί με σκορ 3-2 στην έδρα της Χόφενχαϊμ. Κατάφερε να πάρει μια σημαντική ανάσα πάντως το προηγούμενο διάστημα. Ανέβηκε στην 12η θέση με 18 βαθμούς, έτσι αποσπάστηκε πλέον στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού και στο +2 από την 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. Στις 4Ν-6Ι-4Η με γκολ 18-20 το ρεκόρ της. Μοναδικό πρόβλημα ο τραυματίας Λίντστρομ. Μεσοβδόμαδα πήρε 1-1 στην Κωνσταντινούπολη από τη Φενέρ και σφράγισε την πρώτη θέση στον όμιλο της στο Europa League.

Σε πολύ καλή κατάσταση η Λεβερκούζεν. Διέλυσε με σκορ 7-1 την Γκρόιτερ φτάνοντας στην 3η σερί νίκη, ενώ παραμένει αήττητη από τις 30 Οκτωβρίου στο πρωτάθλημα. Στην 3η θέση πλέον με 27 βαθμούς, δύσκολα θα μείνει εκτός τετράδας. Σκέψεις για πρωτάθλημα δεν μπορεί να κάνει, μπορεί να πιέσει ωστόσο τη Ντόρτμουντ για την 2η θέση. Μετράει 8Ν-3Ι-3Η με γκολ 35-19 και συνεχίζει στην φάση των 16 του Europa League, καθώς πήρε την πρώτη θέση του Group G της διοργάνωσης. Μπάκερ, Μπάουμγκάρντλινγκερ, Φόσου-Μένσα και Φρίμπονγκ είναι εκτός μάχης ελέω τραυματισμού.

Αντίδραση θα ψάξει η Άιντραχτ για να μην χάσει ολοκληρωτικά το μομέντουμ, το σερί της θέλει να συνεχίσει η Λεβερκούζεν. Δύο ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν φημίζονται για τις ανασταλτικές τους αρετές. Περιμένουμε ματς σε υψηλό τέμπο, με μπόλικες φάσεις και γκολ. Ανάλογα διαμορφώνουμε και την επιλογή μας, με το over 2,5 γκολ και να anytime scorer τον Σικ σε απόδοση 3.10 στο MatchCombo της Stoiximan.

(21:45) Ίντερ - Κάλιαρι: Ματς μεγάλων αντιθέσεων στο Μιλάνο για την 17η αγωνιστική της Serie A. Η Ίντερ ξεκίνησε με ζόρια τη σεζόν, έχοντας ως στόχο την διατήρηση των κεκτημένων της περσινής σεζόν. Νάπολι και Μίλαν οδηγούσαν επί τρεις μήνες την κούρσα, όμως τις τελευταίες εβδομάδες η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί ολοκληρωτικά. Η Ίντερ σταδιακά προσαρμόστηκε στα θέλω του Ιντσάγκι και άρχισε να... πετάει φωτιές. Εκμεταλλεύτηκε τη φυσιολογική κάμψη των πρωτοπόρων και πλέον με τρίποντο επί της Κάλιαρι πατάει μόνη πρώτη στην κορυφή! Η τελευταία της ήττα ήρθε στις 16 Οκτώβρη, στο 3-1 από τη Λάτσιο. Έκτοτε έχτισε ένα αήττητο σερό οκτώ αγώνων (6 νίκες - 2 ισοπαλίες), πήρε τα ντέρμπι με Νάπολι και Ρόμα, έφτασε στην 2η θέση με 37 βαθμούς και στο -2 από τη Μίλαν. Οι 'ροσονέρι' στραβοπάτησαν (1-1) το Σάββατο στο Ούντινε, έτσι η Ίντερ μπορεί το βράδυ της Κυριακής να προσπεράσει στην κούρσα του τίτλου. Με 11Ν-4Ι-1Η και γκολ 39-15, οι 'νερατζούρι' είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας.

Εκ διαμέτρου αντίθετη η κατάσταση στην Κάλιαρι. Η ομάδα της Σαρδηνίας δίνει και την ψυχή της στο γήπεδο, όμως δεν μπορεί να βγει από το τέλμα. Φτάνει στο Μιλάνο από τέσσερις σερί ισοπαλίες και μετά από 16 αγωνιστικές έχει πανηγυρίσει μόλις ένα τρίποντο! Είναι 18η με 10 βαθμούς, στο -2 από τη γραμμή σωτηρίας και τη Σπέτσια. Με ρεκόρ 1Ν-7Ι-8Η και γκολ 17-30, θα δώσει μάχη για την παραμονή της. Το ρόστερ της δεν δικαιολογεί μια τέτοια εξέλιξη, όμως από τη στιγμή που αδυνατεί να εμφανίσει τα προτερήματα της στο χορτάρι είμαι υποχρεωμένη να ζήσει με το άγχος και την πίεση.

Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε, έκπληξη στο Μιλάνο μπορεί να γίνει μόνο αν η Ίντερ αποφασίσει να... πετάξει αετό. Μοιάζει δύσκολο όμως να την ευκαιρία να χαθεί. Νίκη της Ίντερ με χάντικαπ -1, over 4,5 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο και να σκοράρει ο Τζέκο σε απόδοση 3.95 στο MatchCombo της Stoiximan.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ