TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Στον τελικό από 2.40 μέχρι 11.25

Οι παίκτες της Αϊντραχτ πανηγυρίζουν το γκολ του Φίλιπ Κόστιτς στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου
Οι παίκτες της Αϊντραχτ πανηγυρίζουν το γκολ του Φίλιπ Κόστιτς στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου © 2022 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει τον τελικό του Europa League και προτείνει νικητή και σκόρερ.

Τελικός Europa League στη Σεβίλλη, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Ρέιντζερς (22:00 Cosmote Sport 1HD/ΕΡΤ1, Live από το SPORT24) και το Match Money σου δίνει πάσα για να παίξεις στοίχημα στη Stoiximan.

Πολύ ιδιαίτερος ο τελικός, ανάμεσα σε δυο ομάδες που είναι παραδοσιακές φανέλες και έχουν πίσω τους τεράστια οπαδική βάση, αλλά δεν έχουν αίγλη στην Ευρώπη και θεωρούνται δεύτερης ή και τρίτης ταχύτητας.

Η Άιντραχτ πάντως την ψάχνει την ευρωπαϊκή διάκριση τα τελευταία χρόνια και το 2020 έφτασε ως τα ημιτελικά (αποκλείστηκε από την Τσέλσι στα πέναλτι). Από την άλλη, η Ρέιντζερς συνεχίζει να δίνει την εντύπωση όλη τη σεζόν πως η πορεία της ήρθε συγκυριακά, πως περισσότερο εκμεταλλεύτηκε το ότι υποτιμήθηκε από τους αντιπάλους.

Προγνωστικά Europa League

Σε έναν τελικό φυσικά και μπορεί να συμβεί οτιδήποτε, είναι πολλοί οι αστάθμητοι παράγοντες που ίσως παίξουν τον ρόλο τους. Αλλά η Άιντραχτ, ποιοτικά, ως ομάδα, είναι ένα σκαλί ψηλότερα. Και το 2.40 που προσφέρει η Stoiximan τον άσο, με 0% γκανιότα, είναι μια χαρά απόδοση.

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

Σε πιθανούς σκόρερ του τελικού, καλή περίπτωση είναι ο Φίλιπ Κόστιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ είναι από τους πλέον βασικούς πρωταγωνιστές της πορείας της Άιντραχτ και δεύτερος σκόρερ της στο Europa με τρία γκολ. Και τα τρία μάλιστα επί ισπανικού εδάφους, ένα στη νίκη 2-1 επί της Μπέτις και δύο στο ιστορικό 3-2 επί της Μπαρτσελόνα. Στο 4.45 δίνεται στη Stoiximan να σκοράρει και στο 11.25 να πετύχει το πρώτο γκολ.

Το τι θα διαλέξεις δεν είναι θέμα πόσο θες να ρισκάρεις και πόσο "τσαμπουκάς" παίκτης είσαι, αλλά απλή λογική. Αν ένα ματς το βλέπεις Over, τότε πρέπει να πας απλώς στο να σκοράρει. Αν όμως βλέπεις το ματς Under, τότε αξίζει το ρίσκο του πρώτου σκόρερ. Αφού περιμένεις μάξιμουμ δύο γκολ στο παιχνίδι, είτε το πρώτο θα βάλει αν είναι είτε το τελευταίο, 50-50.

Με δεδομένο λοιπόν ότι είναι τελικός μεταξύ Γερμανών και Βρετανών και είναι εύκολο να βγάλει νεύρα και άγχος, ενώ η Ρέιντζερς αναμένεται να παίξει με φουλ προσοχή στην άμυνα, όπως έκανε και στη Λειψία, το 11.25 στοιχηματικά είναι πιο σωστή κίνηση από το 4.45.

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άιντραχτ – Ρέιντζερς: 1 (απόδοση 2.40 - Stoiximan) 22:00
  • Άιντραχτ – Ρέιντζερς: Κόστιτς πρώτος σκόρερ (απόδοση 11.25 - Stoiximan) 22:00

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ