ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Ο Mπογιέ ρολάρει και φέρνει το 3.90 στη Βιτόρια

Ο Στεφάν Σάβιτς κόντρα στον Λούκας Μπογέ σε ματς για τη La Liga
Ο Στεφάν Σάβιτς κόντρα στον Λούκας Μπογέ © 2021 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι για γερά νεύρα στο Μεντιθορόθα μεταξύ Αλαβές και Έλτσε με τις δύο ομάδες να έχουν μεγάλη ανάγκη για το τρίποντο. Αξίζει το ρίσκο στο 3.90.

Στη Βιτόρια η Αλαβές φιλοξενεί την Έλτσε (20:00 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ) σε μια αναμέτρηση που η καθεμία έχει μεγάλη ανάγκη για το τρίποντο. Η Αλαβές βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, απέχει ένα βαθμό από τη σωτηρία έχοντας ματς λιγότερο από την Κάδιθ και προέρχεται από μεγάλη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική που την κέρδισε 2-0. Ο Χοσέλου ήταν αυτός που έφερε τη λύτρωση για την ομάδα από τη Βιτόρια. Έδωσε πολλούς χώρους πάντως, δέχτηκε φάσεις, πούλησε την μπάλα, αλλά τη γλίτωσε.

Στον αντίποδα η Έλτσε πήρε την ισοπαλία κόντρα στην Εσπανιόλ με 2-2, σ’ ένα ματς που όσο εύκολα θα μπορούσε να πάρει, άλλο τόσο να το χάσει. Επιασε καλή απόδοση στο πρώτο μέρος, μετά την ανάπαυλα όμως γύρισε τούμπα το ματς. Παρόμοιας φιλοσοφίας με την οικοδέσποινα και η Έλτσε που προτιμάει να δίνει χώρους και πρωτοβουλίες στους αντιπάλους.

Το ματς είναι κομβικό για την οικονομία του πρωταθλήματος, έχει χαρακτήρα εξάποντου, αναμένεται για γερά νεύρα και είναι κάπως μπερδεμένο σε ό,τι αφορά στο σημείο. Η Αλαβές δείχνει να ανεβαίνει, αλλά δημιουργικά δυσκολεύεται. Η Έλτσε δεν έχει τόση υπομονή στην άμυνα και κάνει λάθη, ωστόσο διαθέτει ποιοτικές μονάδες. Αμφότερες έχουν δύσκολα ματς μπροστά τους με Μπαρτσελόνα και Έλτσε αντίστοιχα και τον Εσκριμπά να κάνει σκέψεις για αλλαγές στη φιλοξενούμενη.

Αυτό που δεν αλλάζει όμως είναι η επίθεση, αφού τα τελευταία ρεπορτάζ θεωρούν δεδομένη τη χρησιμοποίηση των Μπογιέ και Μπενεντέτο, ο δεύτερος δείχνει σιγά σιγά να πιάνει τη φιλοσοφία της ομάδας και να δένει με το υπόλοιπο σύνολο, ενώ ο πρώτος κουβαλάει περισσότερο την μπάλα, πολύ πιθανό μάλιστα να είναι αυτός στην κορυφή της επίθεσης και δεξιά να έχει τον Μπενεντέτο. O Μπενεντέτο είναι ένας μεγάλος γκολτζής, αλλά χρειάζεται περισσότερες προσπάθειες για να βρει δίχτυα, την ώρα που ο συμπατριώτης του δείχνει να ρολάρει καλύτερα και να είναι πιο αποτελεσματικός. Ματς-εξάποντο που μπορεί να κριθεί στην ποιότητα των επιθετικών. Στο 3.90 να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα της Βιτόρια ο Μπογιέ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αλαβές - Έλτσε: Να σκοράρει ο Μπογιέ (απόδοση 3.90), 20:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ