ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Ο Καρίμ Αντεγιέμι κάνει ξανά τη ζημιά στη Λιλ για το 2.87

Ο Καρίμ Αντεγέμι έχει μόλις σκοράρει για τη Σάλτσμπουργκ, μετά από δικό του κερδισμένο πέναλτι. Ήταν το τέταρτο σε δύο παιχνίδια
Ο Καρίμ Αντεγέμι έχει μόλις σκοράρει για τη Σάλτσμπουργκ, μετά από δικό του κερδισμένο πέναλτι. Ήταν το τέταρτο σε δύο παιχνίδια AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Το νέο μεγάλο αστέρι του γερμανικού ποδοσφαίρου, Καρίμ Αντεγιέμι οδηγεί τη Ζάλτσμπουργκ για πρώτη φορά στους "16" του Champions League.

Η Ζάλτσμπουργκ μετέχει για τρίτη διαδοχική σεζόν στους ομίλους του Champions League. Στις πρώτες δύο συμμετοχές της τερμάτισε στην τρίτη θέση και συνέχισε στο Europa League, φέτος όμως στοχεύει στην παρθενική της πρόκριση στους "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι πρωταθλητές Αυστρίας έχουν μαζέψει επτά βαθμούς στο έβδομο γκρουπ και απόψε παίζουν στη Γαλλία με τη Λιλ (22:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24), σε ένα ματς που μπορεί να αποδειχθεί ιστορικό για το σύλλογο. Οι "ταύροι" θα εξασφαλίσουν από απόψε την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση, είτε αν κερδίσουν, είτε αν φέρουν ισοπαλία και παράλληλα δεν κερδίσει η Σεβίλλη τη Βόλφσμπουργκ.

Το σετ αποδόσεων του αγώνα είναι αρκετά ισορροπημένο, με τη Λιλ ελαφρύ φαβορί στο 2.60 και το διπλό αουτσάιντερ στο 2.85.

Στα χνάρια του Χάαλαντ ο Αντεγιέμι

Στο ρόστερ της Ζάλτσμπουργκ, ασφαλώς ξεχωρίζει ο 19χρονος φορ, Καρίμ Αντεγιέμι, ο οποίος διαδέχθηκε στους "ταύρους" τον Ερλινγκ Χάαλαντ. Τα στοιχεία βέβαια του Αντεγιέμι, είναι πολύ διαφορετικά, αφού είναι πιο μικρόσωμος (1.77 μ.), αλλά τρομερά εκρηκτικός και ταχύς, επομένως μπορεί να παίξει και ως περιφερειακός επιθετικός.

Ο νεαρός άσος έχει καταγωγή από τη Νιγηρία και τη Ρουμανία, ωστόσο γεννήθηκε στο Μόναχο, έχει τη γερμανική υπηκοότητα και έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο του στην εθνική Γερμανίας. Προφανώς οι κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι τον παρακολουθούν στενά και δεν θα αργήσει η ώρα που θα πάρει μεταγραφή σε ένα από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα.

Ο Αντεγιέμι έχει φέτος σκοράρει 11 φορές σε 14 ματς στο πρωτάθλημα Αυστρίας και τρεις στον όμιλο του Champions League. Είχε ανοίξει το σκορ στο 3-1 επί της Βόλφσμπουργκ, ενώ είχε σημειώσει και τα δύο γκολ στο 2-1 επί της Λιλ, στον πρώτο γύρο. Το ενδεχόμενο να σκοράρει ξανά απέναντι στην πρωταθλήτρια Γαλλίας, προσφέρεται στο 2.87.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λιλ - Ζάλτσμπουργκ: Να σκοράρει ο Αντεγιέμι (απόδοση 2.87), 22:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ