TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Ο καλοπληρωμένος άσος της Τορίνο, η παράδοση και η ανάγκη της Παρί

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Κιλιάν Εμπαπέ σε πανηγυρικό στιγμιότυπο
Ο Λιονέλ Μέσι και ο Κιλιάν Εμπαπέ σε πανηγυρικό στιγμιότυπο AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της Κυριακής και καταλήγει σε τρία πονταρίσματα.

Η πιο αδικημένη ομάδα από τη βαθμολογική της συγκομιδή είναι η Τορίνο. Η πρόοδος που έχει γίνει στον τρόπο ανάπτυξης με τον Γιούριτς στον πάγκο είναι σημαντική. Η 13η θέση δεν λέει όλη την αλήθεια. Έχουν χαθεί πολλοί βαθμοί στο όριο για λεπτομέρειες.

Αδικείται από τα πρόσφατα αποτελέσματα

Μετά από την τριάρα επί της Σαμπντόρια ήταν έστω και οριακά καλύτερη στο εκτός με τη Σπέτσια και έχασε 1-0 σε αγώνα με xG 0,33 - 0,42. Κέρδισε με καθαρό 2-1 την Ουντινέζε εντός με xG 1,94 - 1,00. Έχασε 1-0 σε ένα παιχνίδι που είχε τον έλεγχο και ήταν ισορροπημένο στο Ολίμπικο από τη Ρόμα (xG 0,96 - 0,80). Προηγήθηκε νωρίς με 2-0 εντός με την Έμπολι έμεινε με δέκα παίκτες στο 32ο λεπτό έχοντας προβάδισμα δύο τερμάτων και παρότι δεν πιέστηκε ιδιαιτέρα, ισοφαρίστηκε και πέταξε δύο δικούς της βαθμούς τα xG 1,38-0,97. Την περασμένη Δευτέρα προηγήθηκε στην Κάλιαρι, δεν μπόρεσε να κρατήσει το διπλό και έφερε 1-1 σε παιχνίδι που άξιζε την νίκη xG 1,21-1,90. Ο Γιούριτς γνωρίζει πως πρέπει να γίνουν πιο αποτελεσματικοί για να φτάσουν στις θέσεις που ανήκουν με βάση το ποδόσφαιρο που παίζουν. Η Μπολόνια προέρχεται από μία τυχερή νίκη με 1-0 επί της Ρόμα (0,22-0,91 xG) και την εντός έδρας ήττα από τη Φιορεντίνα με 2-3, 0,59-1,21 τα xG.

Τις δύο ομάδες (13:30 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24 ) τις χωρίζουν 5 βαθμοί δεν δικαιολογείται να έχει αυτήν την απόσταση η Τορίνο από την Μπολόνια, η ομάδα του Γιούριτς έχει την ευκαιρία να κλείσει την ψαλίδα. Ο άσος στο 2.30 στο μέσο όρο των εταιριών.

Με παράδοση η Έβερτον

Έβγαλε απίστευτη αντίδραση η Έβερτον με την Άρσεναλ. Παρότι η ομάδα του Μπενίτεθ είδε το παιχνίδι να στραβώνει. Σκόραρε για να ανοίξει το σκορ ο Ριτσάρλισον στο 44ο λεπτό, το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ από το VAR και στην επόμενη φάση έμεινε πίσω στο σκορ. Έδειξε χαρακτήρα στη συνέχεια, μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη ο Ριτσάρλισον, ενώ του ακυρώθηκε και δεύτερο τέρμα για οφσάιντ, όμως στο 78ο λεπτό πέτυχε και τρίτο τέρμα που επιτέλους μέτρησε. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με εντυπωσιακή εκτέλεση του Γκρέι ήρθε η μεγάλη νίκη. Ο Μπενίτεθ πάτησε ξανά γερά στα πόδια του και θέλει να χτίσει στην μεγάλη νίκη επί της Άρσεναλ. Ο τρόπος που ήρθε έδειξε πως η Έβερτον μπορεί να βρει ξανά σφυγμό. Ειδικά οι Ριτσάρλισον και Γκρέι πετούσαν. Έχει τρομερή παράδοση στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας (18:30 COSMOTE SPORT 1, LIVE από το SPORT24) η Έβερτον όπου αγνοεί την ήττα εδώ και 27 χρόνια. Το Χ2 στο 1.65 στον μέσο όρο των εταιριών.

Στην τσίτα η Παρί

Η Παρί μπορεί να έχει πάρει σημαντική διαφορά από τη δεύτερη Ρεν και να μην απειλείται βαθμολογικά από κανέναν όμως είναι σε πίεση για να επιστρέψει στις νίκες. Βλέπετε για τη διαφορά επιπέδου που χωρίζει το ρόστερ της Παρί με των υπολοίπων ομάδων στο Σαμπιονά είναι ανεπίτρεπτο το σερί δύο παιχνιδιών χωρίς νίκη.

Ο Ποτσετίνο δέχεται κριτική και μέσα σε αυτό το πλαίσιο έγινε κατανοητό πως δεν υπάρχει περιθώριο για να γίνει ροτέισον με την Μπριζ. Η Παρί με την καλή ενδεκάδα επικράτησε 4-1 και το καλό νέο είναι η άνοδος του Μέσι και πως με τους Βέλγους πέτυχε δύο τέρματα και άλλα δύο ο Εμπαπέ. Η Μονακό (21:45 NOVASPORTS 2, LIVE από το SPORT24) θα μπορούσε να αιφνιδιάσει την Παρί με την ταχύτητα των Μπεν Γιεντέρ, Φόλαντ αν η ομάδα του Ποτσετίνο πήγαινε άνετη στο μεταξύ τους παιχνίδι. Ο Φόλαντ όμως δεν είναι διαθέσιμος και η Παρί είναι στην τσίτα προκειμένου να επιστρέψει στις νίκες και να γυρίσει το κλίμα. Ο άσος της Παρί ανάμεσα στο 1.45 και στο 1.50 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τορίνο - Μπολόνια: 1 (απόδοση 2.30),13:30
  • Κρίσταλ Πάλας - Έβερτον: Χ2 (απόδοση 1.65), 18:30
  • Παρί - Μονακό: 1 (απόδοση 1.45-1.50), 21:45

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ