ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Ο Ινιάκι Γουίλιαμς "σπάει" την κατάρα και πληρώνει στο 2.80

Ο Ινιάκι Γουίλιαμς πανηγυρίζει γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα κόντρα στη Βαγιαδολίδ
Ο Ινιάκι Γουίλιαμς πανηγυρίζει γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα © 2021 ALVARO BARRIENTOS/ASSOCIATED PRESS

Γράφει ιστορία ο Ινιάκι Γουίλιαμς στο μίνι βάσκικο ντέρμπι και υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε να πληρώσει στο 2.80.

Στο Σαν Μαμές διεξάγεται γειτονική μονομαχία μεταξύ της Αθλέτικ Μπιλμπάο και της Αλαβές. Ο Μαρθελίνο προσπαθεί να κερδίσει τους παίκτες του και αυτοί να αποκτήσουν εκ νέου ηθικό. Η ομάδα είναι εδώ εδώ και τρία ματς μακριά από τις νίκες με ρεκόρ 0-2-1 και το μίνι ντέρμπι της χώρας των Βάσκων είναι μια καλή ευκαιρία για να ανακάμψει.

Στο τελευταίο χρονικά ματς κόντρα στη Βαλένθια στο Μεστάγια πήρε την ισοπαλία με 1-1, ένα αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο βάσει εμφάνισης, καθώς ήταν ένα ισορροπημένο ματς με εκατέρωθεν ευκαιρίες. Ο Μαρθελίνο νιώθει την πίεση στον πάγκο των λεόντων, ζήτησε όμως από τον κόσμο να κάνει ξανά απόρθητο κάστρο το Σαν Μαμές, καθώς μετά από μια σειρά από στραβά αποτελέσματα η ομάδα οφείλει να σηκώσει ανάστημα και να αποκτήσει ηθικό.

Μετά από πέντε σερί ήττες με μόλις ένα γκολ ενεργητικό η Αλαβές θύμισε κάτι από τα παλιά. Σπουδαία εμφάνιση, διαχειρίστηκε άψογα το ματς, εκμεταλλεύτηκε την άθλια εικόνα της Ατλέτικο Μαδρίτης και πήρε τη νίκη με 1-0 στη Βιτόρια. Σκόρερ της αναμέτρησης ο Λαγουάρδια στο 4’. Πήρε από νωρίς κεφάλι στο σκορ και από εκεί και πέρα έκατσε στο σκορ.

Η Αλαβές προέρχεται από πολύ μεγάλη νίκη, απομένει να δούμε όμως εάν είναι και αναλαμπή. Η Μπιλμπάο υπερτερεί ποιοτικά, είναι πιο συμμαζεμένη αμυντικά και έχει υπομονή στο παιχνίδι της.

Ήρθε η στιγμή να σπάσει την κατάρα κόντρα στην Αλαβές ο Ινιάκι Γουίλιαμς, που δεν έχει σκοράρει ποτέ κόντρα στην ομάδα από τη Βιτόρια σε δέκα εμφανίσεις. Είναι η αιχμή του δόρατος των λεόντων, καθώς ο Σανθέτ δεν πατάει πολύ καλά στα πόδια του. Ο 27χρονος επιθετικός δεν χάνει ματς στη La Liga, είναι βιονικός και αποτελεί τον κυριότερο εκφραστή ευκαιριών της Μπιλμπάο, μετρώντας 2 γκολ στο πρωτάθλημα ως τώρα μετά από επτά συμμετοχές. Το παιχνίδι έχει ιστορική σημασία για τον γκολτζή της Μπιλμπάο, καθώς μετράει 202 σερί συμμετοχές στη La Liga και με συμμετοχή απόψε θα γίνει παίκτης με τις περισσότερες διαδοχικές συμμετοχές στη διοργάνωση. Ένα παραπάνω κίνητρο λοιπόν για τον Ισπανό επιθετικό.

Η αμυντική παθογένεια της Αλαβές μπορεί να τον βοηθήσει και να βρει ρήγματα, ενώ παιχνίδι με παιχνίδι ανεβαίνει και ψάχνει όλο και περισσότερο, κόντρα στη Βαλένθια έπιασε υψηλά στάνταρ, αλλά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει τις στιγμές του σε γκολ. Η άμυνα της Αλαβές είναι πιο ευάλωτη από αυτή της Βαλένθια όμως. Στο 2.80 στο μέσο όρο των εταιριών το ενδεχόμενο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στην αναμέτρηση ο Ινιάκι Γουίλιαμς.

ΠΡΟΤΑΣΗ
22:00 Μπιλμπάο - Αλαβές: Να σκοράρει ο Ινιάκι Γουίλιαμς (2.80)

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ