TIPS ΜΑΡΚΟ

Ντέρμπι μίσους για υψηλές αποδόσεις στη Λίμα

Ο Φελίπε Μόρα κόντρα στον Λουίς Αντβίνκουλα σε μονομαχία Χιλή - Περού για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Ο Φελίπε Μόρα κόντρα στον Λουίς Αντβίνκουλα σε μονομαχία Χιλή - Περού © 2021 ESTEBAN FELIX/ASSOCIATED PRESS

Για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής το Περού κοντράρεται με τη Χιλή σε μια παραδοσιακή μονομαχία μίσους που αξίζει το ρίσκο στο 2.77.

Ώρα προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής και από το αποψινό πρόγραμμα ξεχωρίζει το Περού - Χιλή στη Λίμα. Παραδοσιακή μονομαχία με έντονη αντιπαλότητα γνωστό ως Clásico del Pacífico. Πολύ ισορροπημένο ζευγάρι όπως προκύπτει και από το σετ τιμών, καθώς ο άσος προσφέρεται στο 2.77, ενώ το διπλό στο 2.79 κατά μέσο όρο στην αγορά.

Το Περού είναι πιο αξιόπιστο, έχει βγάλει περισσότερα θετικά δείγματα σ’ αυτή την προκριματική φάση και έχει την ευκαιρία να κερδίσει έναν αντίπαλο που έχει αρνητική παράδοση σε επίπεδο προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου (6 ήττες, 1 νίκες σε επτά ματς).

Η πίεση στη Χιλή είναι έντονη, ούτε ο Μαρτίν Λασάρτε έχει καταφέρει να σουλουπώσει το συνονθύλευμα που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια. Πάντως, δεν πρέπει να προκαλεί τόσο μεγάλη εντύπωση η πτώση της Χιλής, αφού η "χρυσή" γενιά της έχει μεγαλώσει ηλικιακά, ενώ τα αγωνιστικά προβλήματα δεν την έχουν αφήσει σε ησυχία. Ο Λασάρτε είναι συνεχώς υπό πίεση και για απόψε δεν μπορεί να υπολογίζει τον καταλυτικό Βιδάλ, τον γκολτζή Βάργκας και τον μπακ Μένα. Δύσκολα θα αγωνιστεί και ο χρήσιμος χαφ Αράγνκις.

Το Περού είναι μαχητικό, συμμαζεμένο αμυντικά, παίζει σκληρά, κλείνει τους χώρους και ξέρει πώς να χτυπάει στην κόντρα. Ενδεχομένως να άξιζε και καλύτερη συγκομιδή. Με μια νίκη μπαίνει για τα καλά στο κόλπο έστω των μπαράζ. Ο Γκαρέκα δεν αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, κρατάει χαμηλούς τόνους, ενώ το ματς πάει να γίνει sold out. Η Χιλή έχει ένα βουνό να ανέβει, δεν έπεισε ούτε στα ματς του Σεπτεμβρίου και το κλίμα δεν σε εμπνέει ότι μπορεί να πάρει ένα ντέρμπι μίσους. Αξίζει το ρίσκο στον άσο βάσει των όσων έχει δείξει το Περού στην προκριματική φάση.


ΠΡΟΤΑΣΗ
04:00 Περού - Χιλή: 1 (2.77)

TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ