BIG GAMES BET

Νις - Παρί Σεν Ζερμέν: Προγνωστικά και ανάλυση

PSG's head coach Christophe Galtier reacts during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Nantes at the Parc des Princes in Paris, Saturday, March 4, 2023. (AP Photo/Aurelien Morissard)
PSG's head coach Christophe Galtier reacts during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Nantes at the Parc des Princes in Paris, Saturday, March 4, 2023. (AP Photo/Aurelien Morissard) © 2023 AURELIEN MORISSARD/ASSOCIATED PRESS

Η Νις παίζει από εδώ και πέρα τα ρέστα της για την Ευρώπη, αλλά βρίσκει μπροστά της την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν που νιώθει ακόμα την πίεση της Λανς. Ρίσκο στο 1.95.

Ματς-επιβίωσης στη Νίκαια, με τη Νις να φιλοξενεί την Παρί Σεν Ζερμέν (22:00 NOVASPORTS 2 , LIVE από το SPORT24) σ’ ένα ματς που η καθεμία έχει το δικό της κίνητρο.

Η Παρί έχοντας ματς λιγότερο από τη Λανς βρίσκεται στην κορυφή της Ligue 1 και στο +3, με νίκη απόψε θα βρεθεί στο +6. Η Νις έχει πέσει στην όγδοη θέση, αφού κόλλησε στο Χ μετά τη Λοριάν και κόντρα στην Ανζέ, αμφότερα τα ματς έληξαν 1-1. Και όσο για τη Λοριάν μπορεί να μην θεωρείται γκέλα ολκής, αυτό το Χ κόντρα στην ουραγό Ανζέ είναι. Κυριάρχησε και έκανε φάσεις, αλλά τα θαλάσσωσε. Προηγήθηκε στο 4’, ισοφαρίστηκε στο 15’, ενώ ο Σμάιχελ απειλήθηκε σε ορισμένες περιπτώσεις.

Όπως και να έχει η ομάδα της Νίκαιας είναι αήττητη εδώ και 14 ματς, ενώ ο 36χρονος Ντιντιέ Ντιγκάρ κάνει καλή δουλειά και σύντομα θα ξεκινήσει σεμινάρια προπονητικής, αφού η ομάδα πληρώνει σε κάθε ματς πρόστιμο κάτι παραπάνω από 20 χιλιάδες ευρώ επειδή την καθοδηγεί ένας κόουτς που δεν έχει το ανώτατο προπονητικό δίπλωμα. Μάλιστα, ούτε τις συνεντεύξεις Τύπου μπορεί να παρακολουθεί. Ο Ντιγκάρ όμως κάνει καλή δουλειά, η διοίκηση τον πιστεύει για αυτό και δεν έκανε πίσω για αυτόν παρά τα πρόστιμα που δίνει κάθε αγωνιστική. Παράλληλα, ακολουθεί και προημιτελικός στο Europa Conference League κόντρα στη Βασιλεία εκτός έδρας.

Η Παρί είναι σε άθλια κατάσταση, ένα κακό χάλι και το ντεφορμάρισμα που περνάει είναι το τελευταίο πράγμα που απασχολεί την ομάδα. Τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία, κέρδισε μόνο την Μπρεστ 2-1, στις τρεις ήττες δεν βρήκε δίχτυα. Είναι εκτός Champions League, εκτός Κυπέλλου. Ο Γκαλτιέ όχι μόνο του χρόνου, αλλά ούτε φέτος ίσως δεν τελειώσει τη δουλειά. Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι για άλλη μια φορά πρωταγωνιστής. Ο Γάλλος σούπερ σταρ έγινε έξαλλος, αφού στο promo για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν εμφανίστηκε μόνο αυτός, προωθώντας το brand του μονάχα, αφήνοντας έξω τους Μέσι και Νεϊμάρ. Μετά τον σάλο και την αντίδρασή του βίντεο αποσύρθηκε. Ο Μέσι έχει υποστεί γιούχα μέσα σ’ όλα αυτά στα προηγούμενα ματς, αφού είναι αβέβαιο το μέλλον του. Δεν είναι μονάχα τα λεφτά της Αλ Χιλάλ αλλά και η παραφιλολογία ότι έχει ανοίξει ξανά η πόρτα της Μπαρτσελόνα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Γκαλτιέ παίζει το κεφάλι του σε κάθε ματς, ο Μέσι τα ακούει από το παριζιάνικο κοινό, ο Εμπαπέ είναι έξαλλος με την προώθηση της εικόνας του, η ομάδα δεν παίζει καλά και την ίδια ώρα που η Νις ναι μεν δεν εντυπωσιάζει, αλλά δεν χάνει εδώ και καιρό και ο Ντιγκάρ έχει δημιουργήσει ένα συσπειρωμένο σύνολο. Στο 1.95 το 1Χ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νις - Παρί Σεν Ζερμέν: 1Χ (απόδοση 1.95), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ