ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Νικητής Stoiximan Super League: Παραμένει φαβορί η ΑΕΚ

Ο Άμραμπατ με τον Ρέαμπτσιουκ στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Ο Άμραμπατ με τον Ρέαμπτσιουκ στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός EUROKINISSI

Αυτές είναι οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών για τον πρωταθλητή Ελλάδος, μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στη Stoiximan Super League.

Η νίκη του Ολυμπιακού στην OPAP Arena επί της ΑΕΚ, την τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League, έδωσε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο φετινό πρωτάθλημα, το οποίο είναι αναντίρρητα ένα από τα πιο συναρπαστικά όλων των εποχών.

Η ΑΕΚ, μετά από 14 διαδοχικές νίκες εντός έδρας, έχασε για πρώτη φορά στο νέο της γήπεδο και υποχώρησε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Τις απώλειες της Ένωσης, εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κέρδισε μέσα στο Περιστέρι τον Ατρόμητο και έκοψε πρώτος το νήμα της κανονικής περιόδου.

Παρόλα αυτά, τα πάντα θα κριθούν στα πλέι-οφ και πλέον το βλέμμα στρέφεται κυρίως στη σημερινή κλήρωση, όπου θα καταρτιστεί το πρόγραμμα των αγώνων, το οποίο ενδέχεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στη μάχη του τίτλου.

Μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής, ασφαλώς υπήρξαν διαφοροποιήσεις και στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών αναφορικά με το ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο. Η ΑΕΚ, παρότι υποχώρησε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, παραμένει το πρώτο φαβορί, ωστόσο η ψαλίδα από τον Παναθηναϊκό έκλεισε αισθητά.

Από το 1.90, η Ένωση ανέβηκε στο 2.25. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός προσφέρεται πλέον στο 2.50 για να αναδειχθεί πρωταθλητής, υποχωρώντας από το 3.30.

Σε ό,τι αφορά στον Ολυμπιακό, που έθεσε σε πολύ διαφορετική βάση τα πλέι-οφ, καθώς μείωσε στο -3 από την ΑΕΚ και στο -5 από την κορυφή, η απόδοσή του σόρταρε στο 4.25 από το 5.50, δείγμα ότι μπαίνει γερά και αυτός στο κόλπο. Τέλος, ο ΠΑΟΚ, που βρίσκεται στο -7 από την πρώτη θέση, παραμένει το τέταρτο φαβορί σε αποδόσεις που κυμαίνονται από το 8.00 μέχρι και το 13.00.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ