DAILY BET

Νέα ανατροπή στις αποδόσεις για κατάκτηση της Stoiximan Super League

MAROUSSI, GREECE - AUGUST 2, 2023: Super League 2023-24 official ball on August 2, 2023 at Super League headquarters in Maroussi, Greece. (Photo by: Panayotis Tzamaros / Reporter Images)
MAROUSSI, GREECE - AUGUST 2, 2023: Super League 2023-24 official ball on August 2, 2023 at Super League headquarters in Maroussi, Greece. (Photo by: Panayotis Tzamaros / Reporter Images) MEN REPORTER MEDIA LTD

Μετά την εμβόλιμη 6η και την 7η αγωνιστική, υπάρχει νέο εικόνα στο ενδιαφέρον γύρω από το στοίχημα.

Με πολύ σταθερή πορεία από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός ανεβάζει την αυτοπεποίθησή του αγωνιστική με την αγωνιστική, αυτοπεποίθηση που τροφοδοτείται από δύο κύρια συστατικά.

Το ένα αφορά στην πρωτοπορία στην κατάταξη και το άλλο στο ότι η ομάδα του Πειραιά είναι η μοναδική αήττητη στη Stoiximan Super League.

Κατ’ επέκτασιν, το στοίχημα και οι αποδόσεις για κατάκτηση τίτλου, ούτε αυτή την εβδομάδα έμειναν ανεπηρέαστα.

Οι «ερυθρόλευκοι», ως επικεφαλής της βαθμολογίας έχουν απόδοση για κατάκτηση τροπαίου 1.85 στη Stoiximan, νούμερο που κινείται διαρκώς καθοδικά όσο η ομάδα του Μαρτίνεθ αποδίδει, αφού την περασμένη εβδομάδα βρισκόταν στο 2.65.

Η πρώτη φετινή «απώλεια εδαφών» για την ΑΕΚ έμελλε να καταγραφεί στο Ηράκλειο. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας έχασε από τον ΟΦΗ, με την απόδοσή της για κατάκτηση να ανεβαίνει τώρα από το 2.40 στο 3.50.

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ είχε επίδραση στο μακροχρόνιο στοίχημα της Stoiximan Super League. Οι «πράσινοι» από το 4.00 πήγαν στο 4.75, ενώ ο ΠΑΟΚ που δείχνει σημάδια σκληρής ομάδας, έπεσε στο 15.00 από το 18.00.

Αναντίρρητα, τα δεδομένα στη Stoiximan Super League μεταβάλλονται δυναμικά και αυτό κάνει τη στοιχηματική δράση ιδιαίτερα ελκυστική.

Τα μακροχρόνια στοιχήματα για την κατάκτηση της Stoiximan Super League

Champions League: Ισορροπία με γκολ στο Νάπολι – Ρεάλ, προβάδισμα με Τιράμ για την Ίντερ απέναντι στη Μπενφίκα

Η δράση στους ομίλους του UEFA Champions League επιστρέφει, με πολύ σημαντικές αναμετρήσεις. Στο πρόγραμμα της Τρίτης αναμφίβολα ξεχωρίζει η κόντρα της Νάπολι με τη Ρεάλ Μαδρίτης (22:00) στον ιταλικό νότο. Οι «παρτενοπέι» επικράτησαν της Μπράγκα στην πρεμιέρα του Group C.

O Ντι Λορέντσο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους άνοιξε το σκορ, ο Μπρούμα ισοφάρισε στο 84' για τους γηπεδούχους, ωστόσο το αυτογκόλ του Νιακατέ στο 88' διαμόρφωσε το τελικό 1-2 στο Municipal de Braga. Μετά από δύο σερί «τεσσάρες» κόντρα σε Ουντινέζε και Λέτσε στη Serie A, η Νάπολι σκαρφάλωσε στην 3η θέση και το -4 από τις Ίντερ και Μίλαν. Το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι και το καλύτερο, δείχνει πάντως να οδεύει προς εκτόνωση.

Νίκη - θρίλερ στο φινάλε πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης στην πρεμιέρα απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου. Η γερμανική ομάδα έφτασε στα όρια της την ομάδα του Αντσελότι, με τον Μπέλιγχαμ λυτρωτή να σκοράρει στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων για το τελικό 1-0.

Νίκη που θα μπορούσε να έρθει πολύ πιο εύκολα για τους «μερένγκες», που δεν κατάφεραν ωστόσο να μετατρέψουν την κυριαρχία τους σε γκολ νωρίτερα στην αναμέτρηση. Μετά τις δύο σερί νίκες κόντρα σε Λας Πάλμας και Ζιρόνα στη La Liga, η Ρεάλ σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +1 από την Μπαρτσελόνα.

Κομβικό το 90λεπτο στο Diego Armando Maradona, κυρίως όσον αφορά τη μάχη για την κορυφή του ομίλου. Η Νάπολι είναι πολύ δυνατή από τη μέση και μπροστά, ενώ η Ρεάλ είναι... Ρεάλ. Το συνδυαστικό στοίχημα Χ & Goal/Goal στο 4.10 της Stoiximan.

Την ίδια ώρα στο Μιλάνο, η Ίντερ φιλοξενεί την Μπενφίκα για την 2η αγωνιστική του Group D. Οι «νερατζούρι» με αλλαγές στο βασικό σχήμα ζορίστηκαν αρκετά στην πρεμιέρα στο San Sebastian. Μόλις στο 4' ο Μέντες έβαλε μπροστά στο σκορ στη Σοσιεδάδ, ωστόσο η Ίντερ απέδρασε με τον βαθμό χάρη στο τέρμα του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 87' για το τελικό 1-1.

Είναι δύσκολο για την ομάδα του Ιντσάγκι να επαναλάβει την περσινή της πορεία ως τον τελικό, σίγουρα όμως θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό. Έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα-σοκ 1-2 από τη Σασουόλο και πέρασε θριαμβευτικά από την έδρα της Σαλερνιτάνα για την 7η αγωνιστική της Serie A. Σόου από τον Μαρτίνες, που μπήκε στο ματς στο 0-0 και σκόραρε τέσσερα(!) γκολ σε 28 λεπτά. Χέρι - χέρι με τη Μίλαν στην κορυφή, οι δυο τους μαζί με τις Γιουβέντους, Νάπολι θα δώσουν μάχη για τον τίτλο.

Όλα πήγαν στραβά για τη Μπενφίκα στην πρεμιέρα, καθώς ηττήθηκε 0-2 στη Λισσαβώνα από τη Ζάλτσμπουργκ. Δεν θορυβήθηκε από το χαμένο πέναλτι του Κονατέ στο 3', συνέχισε τα λάθη η Μπενφίκα και στο 13' έμεινε με δέκα παίκτες ελέω αποβολής του Αντόνιο Σίλβα. Ο Σίμιτς στο 15' και ο Γκλουκ στο 51' βρήκαν δίχτυα και χάρισαν τη νίκη στους Αυστριακούς. Αντέδρασε καλά η Μπενφίκα ωστόσο και με δύο νίκες κόντρα σε Πορτιμονένσε και Πόρτο, σκαρφάλωσε στη 2η θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος, στο -1 από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Περίεργος όμιλος, που δύσκολα θα «ξεμπλέξει» από νωρίς και κάθε παιχνίδι μοιάζει κομβικό για τη συνέχεια. Για προφανείς λόγους, τόσο η Ίντερ όσο και η Μπενφίκα θέλουν το τρίποντο στη μεταξύ τους κόντρα, ωστόσο οι «νερατζούρι» έχουν ένα μικρό προβάδισμα. Το συνδυαστικό στοίχημα 1Χ & Goal/Goal & Να σκοράρει ο Τιράμ σε απόδοση 4.75 στο Bet Builder της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS DAILY BET STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ