TIPS ΜΑΡΚΟ

Νάπολι - Μίλαν: Προγνωστικά και ανάλυση

Νάπολι - Μίλαν: Προγνωστικά και ανάλυση
© 2022 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

Η Νάπολι πάει φουλ για τίτλο στη Serie A και με εντυπωσιακό ρεκόρ, βρίσκει απέναντί της απόψε την κάτοχο Μίλαν. Χωρίς τον αρχισκόρερ η ομάδα του Σπαλέτι. Ποντάρισμα στο 2.00.

Μ’ ένα εκπληκτικό παιχνίδι ολοκληρώνεται το αποψινό μενού στη Serie A. Η Νάπολι φιλοξενεί τη Μίλαν (21:45 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24 ). Από τη μια οι Παρτενοπέι που πάνε φουλ για το σκουντέτο και μάλιστα με ρεκόρ, αφού ποτέ άλλοτε ομάδα δεν έχει πλησιάσει τον τίτλο με τέτοια διαφορά και από τόσο νωρίς. Βρίσκεται στο +19 από τη δεύτερη Λάτσιο και ενώ απομένουν 11 ματς ακόμα.

Από την άλλη η Μίλαν που είναι η κάτοχος του τίτλου και θέλει να βάλει ένα φρένο στην ξέφρενη πορεία της ομάδας του Νότου. Στον πρώτο γύρο η Νάπολι είχε επικρατήσει στο Μιλάνο 2-1, από την άλλη η Μίλαν μετράει δύο σερί διπλά. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως στο εν λόγω ζευγάρι έχουν καταγραφεί πέντε σερί διπλά ανεξαρτήτως γηπεδούχου. Τον Απρίλιο θα συναντηθούν άλλες δύο φορές για τα προημιτελικά του Champions League.

Πριν το μπρέικ οι Παρτενοπέι κέρδισαν με σαρωτικό τρόπο την Τορίνο εκτός έδρας για το πρωτάθλημα με 4-0. Γύρισε τραυματίας από τις Εθνικές ο αρχισκόρερ Οσίμεν, αλλά η ομάδα έχει αποδείξει πως μπορεί να διαχειριστεί την απουσία του. Είναι ένα καλό δουλεμένο σύνολο και τη θέση του θα πάρει ο αξιόπιστος Τζιοβάνι Σιμεόνε.

Η Μίλαν χρειαζόταν την ανάσα του μπρέικ. Πήγε με ρεκόρ 0-2-2, ενώ μάλιστα στο τελευταίο χρονικά ματς έχασε εκτός έδρας από την κατώτερη, αλλά απρόβλεπτα επικίνδυνη Ουντινέζε με 3-1. Έπιασε μέτρια προς κακή απόδοση. Λογική η ήττα άργησε να φορτσάρει και δεν μπόρεσε να σώσει τίποτα. Είναι σε ντεφορμέ κατάσταση, έχει μαζέψει αρκετές ήττες τελευταία, ενώ ο Λεάο δεν είναι στα πολύ καλά του. Εκτός ο στόπερ Καλουλού και οι Ζλάταν και Μεσίας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Πιόλι θα θέλει να βάλει ζόρια στον Σπαλέτι, αλλά η Νάπολι έχει θάρρος, θράσος, μομέντουμ και παίζει εντός. Θα θέλουν όλοι να αποδείξουν γιατί αξίζουν το σκουντέτο φέτος εντός έδρας κόντρα στην περσινή πρωταθλήτρια. Ο Οσίμεν λείπει, αλλά όσες φορές απουσίασε, η ομάδα όχι μόνο δεν έχασε, αλλά ούτε Χ έφερε. Σε καλύτερη φάση η Νάπολι. Τσιμπάει λίγο προς τα πάνω ο άσος. Το 2.00 κρίνεται δίκαιο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νάπολι - Μίλαν: 1 (απόδοση 2.00), 21:45
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ