ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Must win του 2.35 για την Κουιαμπά

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός Ζορζίνιο
Ο Ζορζίνιο © 2021 DOLORES OCHOA/ASSOCIATED PRESS

Η Κουιαμπά παίζει για την επιβίωσή της κόντρα στη Φορταλέζα στην προτελευταία στροφή του Brasileirao και τα δεδομένα του αγώνα οδηγούν σε ποντάρισμα του 2.35.

Τα πράγματα έχουν γίνει ζόρικα στη μάχη της παραμονής και όλα είναι ανοιχτά. Η Κουιαμπά απόψε παίζει για την επιβίωσή της. Έχασε μια λαμπρή ευκαιρία κόντρα στα πιτσιρίκια της Παλμέιρας που γνώρισε την ήττα με 3-1, ενώ και απέναντι στην Ατλέτικο Παραναένσε το πάλεψε, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε και γνώρισε και εκεί την ήττα, με 1-0. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης με 43 βαθμούς, τόσους έχουν επίσης Ζουβεντούδε και Μπαχία που σώζονται με τη δεύτερη να έχει και ματς παραπάνω, ενώ η Σάο Πάουλο φιλοξενείται από τη Σάο Πάουλο.

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στη Serie A φέτος λόγω της κατάκτησης του Copa Libertadores από την Παλμέιρας και του Copa Sudamericana από την Ατλέτικο Παραναένσε, μονάχα η 16η της βαθμολογίας δεν θα παίξει σε κάποια διασυλλογική διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής. Η πίεση είναι δεδομένη στην Κουιαμπά, που απόψε παίζει τα ρέστα της. Ούτε ο ίδιος ο Ζορζίνιο έκρυψε το άγχος που υπάρχει και δεν εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αποψινού κρίσιμου αγώνα.

Το κλίμα στη Φορταλέζα είναι εξαιρετικό, άπαντες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού η ομάδα πέτυχε μια ιστορική πρόκριση και του χρόνου θα αγωνίζεται στους ομίλους του Copa Libertadores. Σε έκσταση όλοι, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του ο κόουτς Βοϊβόντα μετά το 1-0 επί της Ζουβέντουδε. Δεν εντυπωσίασε, ήταν άνοστη η απόδοσή της, ίσως να μην άξιζε κιόλας να κερδίσει, αλλά το τρίποντο ήρθε. Ο Ζορζίνιο λογικά και απόψε θα πάει με βασικούς σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, αλλά το ταξίδι είναι εξουθενωτικό στα δυτικά της χώρας (κάτι παραπάνω από πέντε ώρες η πτήση από τη Σεαρά).

Το κίνητρο είναι μονόπλευρο, η ανάγκη για βαθμούς είναι τεράστια για τους γηπεδούχος και το ματς έχει χαρακτήρα do or die. Η Φορταλέζα είναι αδιάφορη βαθμολογικά πλέον και αναμένεται σχετικώς αποσυντονισμένη μετά την ιστορική πρόκριση στο Copa Libertadores. Εντός έδρας η Κουιαμπά είναι πιο αξιόπιστη, εκτός από αγχωμένη, αναμένεται και συσπειρωμένη και ο κόσμος να τη βοηθήσει, ενώ εκτός έδρας η Φορταλέζα δεν αποπνέει σιγουριά στον δρόμο μετρώντας πέντε σερί ήττες με μόλις ένα γκολ ενεργητικό. Λόγω της φύσης του αγώνα το ρίσκο στο 2.35 του άσου αξίζει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κουιαμπά - Φορταλέζα: 1 (απόδοση 2.35), 01:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ