TIPS ΜΑΡΚΟ

Must win στο 3.22 για τη Μινεσότα

Οι παίκτες της Μινεσότα πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στο Χιούστον
Οι παίκτες της Μινεσότα πανηγυρίζουν © 2021 MICHAEL WYKE/ASSOCIATED PRESS

Κομβικά ματς στη regular season της MLS, υπάρχει αξία στην κόντρα στο Μόντρεαλ, ποντάρισμα στο 3.22 στο Τέξας.

Πολύ κρίσιμο ματς στο Κεμπέκ για τη regular season της MLS. Το Μόντρεαλ μετά από δύο υποτονικές εμφανίσεις που συνδυάστηκαν με ήττες κόντρα σε Κολόμπους στο δρόμο 2-1 και απέναντι στο Νιου Ινγκλαντ εντός με 4-1 καλείται να αντιδράσει.

Παίρνει φωτιά η Ανατολή

Η κατάσταση στη βαθμολογία της Ανατολής έχει γίνει ζόρικη και οι Καναδοί οφείλουν να πάρουν κάτι από το αποψινό ματς απέναντι στην Ατλάντα. Παρόλα αυτά δεν σου γεμίζουν το μάτι αυτό το διάστημα και κυκλοφορεί σε τιμές φαβορί κυρίως λόγω έδρας η καναδική ομάδα. Η Ατλάντα κέρδισε μεσοβδόμαδα την Ίντερ Μαϊάμι με το οριακό 1-0, το τελικό σκορ πάντως δεν αντικατοπτρίζει επακριβώς την εικόνα της, θα μπορούσε να να πάρει μεγαλύτερη έκταση η νίκη της Γιουνάιτεντ. Η Ατλάντα είναι εντός ζώνης playoffs με 39 βαθμούς μετά από 27 ματς (μαζί με Ορλάντο, Φιλαντέλφια και Νιου Γιορκ Σιτι), το Μόντρεαλ απέχει δύο βαθμούς και είναι εκτός ζώνης. Ζωτικής σημασίας το τρίποντο για τις δυο πλευρές, στην παρούσα φάση η Γιουνάιτεντ είναι αυτή που πείθει περισσότερο και σκοράρει με μεγαλύτερη ευχέρεια το τελευταίο διάστημα. Στο 1.84 το Χ2 κατά μέσο όρο στην αγορά, μπορεί να σταθεί και αξίζει.

Κερδίζει ή μπλέκει

Στο Τέξας η Μινεσότα δίνει must win παιχνίδι κόντρα στο Ντάλας. Σαν να το έχει παρατήσει η οικοδέσποινα. Μετράει τρεις σερί ήττες, απέχει έξι ματς από τις νίκες και η διαφορά από την τελευταία θέση των playoffs έχει απόσταση δέκα βαθμών. Σκούρα τα πράγματα για τους Τεξανούς που δεν ενθουσιάζουν εδώ και καιρό και έχασαν εύκολα από το Κάνσας μεσοβδόμαδα 3-1 εκτός έδρας. Η Μινεσότα μετά από δύο σερί εντός έδρας νίκες στην έδρα της, επέστρεψε στον δρόμο και έχασε από την Ουάσινγκτον 3-1.

Δεν έπεισε, περιφερόταν κυρίως η φανέλα της στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και σε γενικές γραμμές έδειξα να κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει του σημερινού αγώνα, έγινε μάλιστα και ένα μικρό φρεσκάρισμα. Το Ντάλας θα προσπαθήσει να είναι αξιοπρεπές, αλλά έχει δείξει πολλές φορές πως όταν ξεμείνει από στόχους κάνει πειραματισμούς και χάνει τις διαθέσεις της για να κυνηγήσει τη νίκη. Η Μινεσότα έχει ανάγκη για τη νίκη για να κάνει γερό μπάσιμο για τα playoffs, αν χάσει απόψε, θα μπλέξει για τα καλά. Στο 3.22 κατά μέσο όρο το διπλό, υπάρχει αξία.


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
02:00 Μόντρεαλ - Ατλάντα: Χ2 (1.84)
03:00 Ντάλας - Μινεσότα: 2 (3.22)

TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ