BIG GAMES BET

Μπόρνμουθ - Νότιγχαμ: Προγνωστικά και Ανάλυση για τον "τελικό" της ανόδου

Οι παίκτες της Νότιγχαμ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν
Οι παίκτες της Νότιγχαμ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν @ 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Μπόρνμουθ και Νότιγχαμ συγκρούονται απόψε σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την Championship, η οποία αναμένεται να κρίνει ποια από τις δύο θα ακολουθήσει του χρόνου την πρωταθλήτρια Φούλαμ στην Premier League.

Το αποψινό στοιχηματικό πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα σπουδαίο ματς στην Championship ανάμεσα στην Μπόρνμουθ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη (21:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Πρακτικά, πρόκειται για έναν τελικό ανόδου στην Premier League, συνεπώς μιλάμε για ένα τεράστιο διακύβευμα, τόσο αγωνιστικά, όσο και οικονομικά.

Η Μπόρνμουθ ψάχνει την επιστροφή της στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα του κόσμου μετά από απουσία δύο ετών, ενώ η Φόρεστ θα επιδιώξει να επανέλθει στην Premier League για πρώτη φορά μετά από 23 ολόκληρα χρόνια!

Προγνωστικά Αγγλία

Σημειώνεται, ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι εξ αναβολής και οι δύο ομάδες, έχουν ακόμη ένα παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική της σεζόν. Αυτή τη στιγμή, η δεύτερη στη βαθμολογία Μπόρνμουθ βρίσκεται στο +3 από τη Νότιγχαμ, η οποία ωστόσο έχει οριακά καλύτερη διαφορά τερμάτων (+34 έναντι +33). Αυτό σημαίνει, ότι αν η Φόρεστ επικρατήσει απόψε στο Vitality, θα βάλει από κάτω τα "κεράσια" και το Σάββατο, στο εκτός έδρας ματς με την αδιάφορη βαθμολογικά Χαλ (ιδιοκτησίας Ατζούν Ιλίτζαλι), θα κρατάει αποκλειστικά στα δικά της χέρια την τύχη της ανόδου.

Από την άλλη, η ομάδα του Σκότ Πάρκερ, γνωρίζει πως αν κερδίσει απόψε τη Νότιγχαμ, κλειδώνει τη δεύτερη θέση και την απευθείας άνοδο, ενώ αν πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία, θα χρειάζεται απλά έναν βαθμό την τελευταία αγωνιστική, στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μίλγουολ.

Η Μπόρνμουθ έχει κάνει μόνο δύο νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια της (2-4-1), ωστόσο στο πιο πρόσφατο με την Μπλάκμπερν εκτός έδρας, ήταν αποφασιστική και κέρδισε εύκολα με 3-0 (xGoals 0,83-2,52).

Από την άλλη, η Νότιγχαμ έχει πραγματοποιήσει πρωταθληματική πορεία μέσα στο 2022. Ενώ αρχικά στόχος ήταν να προλάβει την εξάδα και τα playoffs, καθώς είχε να καλύψει σημαντικό χαμένο έδαφος από το κάκιστο ξεκίνημα στη σεζόν, έφτασε τελικά σε σημείο να διεκδικεί την απευθείας άνοδο σε ένα ματς!

Για να γίνει βέβαια αυτό, η ομάδα του Στιβ Κούπερ πέτυχε εννιά νίκες στις τελευταίες 10 αγωνιστικές (9-0-1), κερδίζοντας μεταξύ άλλων, ακόμη και την πρωταθλήτρια Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα, με 1-0 μέσα στο Λονδίνο. Το περασμένο Σάββατο, οι Reds ήταν καταιγιστικοί με τη Σουόνσι, στο City Ground και επικράτησαν 5-1 με xGoals 4,51-1,05 και τον Σαμ Σάριτζ να σημειώνει χατ τρικ!

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπόρνμουθ είναι ποιοτικό σύνολο, έχει παίκτες επιπέδου Premier League, όπως ο φορ Σολάνκε (29 γκολ) και ο χαφ Μπίλινγκ (10 γκολ) και φυσικά το να την κερδίσεις μέσα στο Vitality, όπου έχει ρεκόρ 11-7-3 και είναι αήττητη στα τελευταία επτά (4-3-0) δεν είναι απλή υπόθεση.

Από την άλλη όμως, δεν μπορεί να υποτιμηθεί η εντυπωσιακή φόρα της ιστορικής Νότιγχαμ, η οποία είναι η καλύτερη ομάδα του β' γύρου στο πρωτάθλημα και έχει πλέον τρομερή αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. Το διπλό κινείται ακόμη και σε τιμές άνω του 3.20, συνεπώς αξίζει το ρίσκο, αφού η Φόρεστ παίζει απόψε μία ολόκληρη κατηγορία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόρνμουθ – Νότιγχαμ: 2 (απόδοση 3.32), 21:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ