ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Μπεσίκτας - Γαλατασαράι: Η ανάγκη οδηγεί στο 1.70

Οπαδός της Μπεσίκτας στο ματς με τη Σπόρτινγκ για το Champions League
Οπαδός της Μπεσίκτας © 2021 UNCREDITED/ASSOCIATED PRESS

Το ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης ανάμεσα στην Μπεσίκτας και τη Γαλατασαράι ξεχωρίζει από το στοιχηματικό πρόγραμμα της Δευτέρας. Δίνουν παιχνίδι τα γκολ.

Η Μπεσίκτας υποδέχεται τη Γαλατασαράι απόψε στο παιχνίδι που ολοκληρώνει τη 10η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος. Ο άσος είναι φαβορί σε τιμές άνω του 2.30, ενώ το διπλό παίζει στο 2.85-2.90.

Η Μπεσίκτας στα τελευταία έξι επίσημα ματς έχει κερδίσει μόνο τη Σίβασπορ και το ρεκόρ της είναι 1-1-4. Προέρχεται από τη βαριά εντός έδρας ήττα με 4-1, από τη Σπόρτινγκ για το Champions League. Στον αντίποδα, η Γαλατά βρίσκεται σε θετικό φεγγάρι, αφού στα τελευταία πέντε ματς έχει απολογισμό 4-1-0. Μάλιστα, την Πέμπτη έβγαλε μεγάλο διπλό με 1-0 στη Μόσχα επί της Λοκομοτίβ.

Μπεσίκτας - Γαλατασαράι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στους 17 βαθμούς και πασχίζουν να κρατηθούν κοντά στην πρωτοπόρο Τράμπζονσπορ, η οποία βρίσκεται στο +7. Εκ των πραγμάτων λοιπόν το μεταξύ τους ντέρμπι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο.

Είναι χαρακτηριστικό πως στην τελευταία προπόνηση της Γαλατά, έδωσαν το "παρών" 10.000 οπαδοί για να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές το Φατίχ Τερίμ! Στον αντίποδα, η διοίκηση της Μπεσίκτας υποσχέθηκε γενναίο πριμ για να προσφέρει έξτρα κίνητρο στους παίκτες του Σεργκέν Γιαλτσίν.

Από τη μία λοιπόν έχουμε το αγωνιστικό ανέβασμα της Γαλατά και από την άλλη τη σταθερά ευάλωτη αμυντικά Μπεσίκτας, η οποία μετράει οχτώ over 2,5 στα τελευταία εννιά παιχνίδια της. Ηρθε under 2,5 μόνο το 2-0 με τον Αγιαξ στο Αμστερνταμ, σε ένα ματς που οι Ολλανδοί τράβηξαν νωρίς το πόδι από το γκάζι.

Με βάση τη συμπεριφορά της Μπεσίκτας και το γεγονός ότι αμφότερες έχουν μεγάλη ανάγκη τη νίκη, το over 2,5 στο 1.70 μπορεί να επαληθευτεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπεσίκτας - Γαλατασαράι: Over 2,5 (απόδοση 1.70), 20:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ