ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη: Προγνωστικά και ανάλυση

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο ματς με την Εσπανιόλ @ 2022 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί στην Καταλωνία με ανεβασμένο ηθικό τη Σεβίλλη έχοντας για σύμμαχο και την παράδοση. Παιχνίδι σε απόδοση 2.05.

Μ’ ένα δυνατό ματς κλείνει το πρόγραμμα της ημέρας στη La Liga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί τη Σεβίλλη (22:00 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24) σ’ ένα ματς που υπάρχει μεγάλο φαβορί βάσει των αποδόσεων. Η Μπαρτσελόνα γυροφέρνει στο 1.30 και κάτι ψιλά, αλλά αυτό δεν μας λέει κάτι.

Από νίκη σε νίκη η καταλανική ομάδα, που τελευταία της ήττα ήταν αυτή από την Μπάγερν Μονάχου στα τέλη Οκτωβρίου, έκτοτε μετράει 11 νίκες σε 90λεπτο, μια σε παράταση, μια σε πέναλτι και η μόνη που της έχει φέρει Χ είναι η Εσπανιόλ την τελευταία μέρα του 2022. Πέρασε και από το Μπενίτο Βιγιαμαρίν επικρατώντας της Ρεάλ Μπέτις με 2-1. Ήταν σαφέστατα ανώτερη και καλύτερη της αντιπάλου της και η νίκη κρίνεται δίκαιη, τελείωσε το ματς με 2,38 xG έναντι 0,76 των Βερδιμπλάνκος. Ξανά εκτός ο Ντεμπελέ.

Σκούρα τα πράγματα για τους Σεβιγιάνους που δεν είναι στην καλύτερη φάση τους και αντιμετωπίζουν αρκετά αμυντικά προβλήματα. Πήραν όμως στο τελευταίο χρονικά ματς μια νίκη-ανάσα, καθώς έριξαν στο καναβάτσο την Έλτσε με συνοπτικές διαδικασίες με 3-0. Για πρώτη φορά φέτος έκαναν δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, καθώς είχε προηγηθεί το 1-0 επί της Κάδιθ. Αμφότερα πάντως τα ματς εντός έδρας, αφού στον δρόμο έχουν κερδίσει μόλις 2 από τις εννιά εξορμήσεις τους σε επίπεδο La Liga.

Πολλά τα αμυντικά θέματα που έχει να λύσει ο Σαμπαόλι. Μέσα σ’ όλα αυτά η Σεβίλλη έχει να κάνει διπλό από τον Ιανουάριο του 2010, έκτοτε μετράει 15 ήττες και 2 ισοπαλίες ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Έξω ο Πάπου Γκόμες και ο Χέσους Νάβας. Εν Νεσίρι αναμένεται στην κορυφή και σε πιο ελεύθερο ρόλο πίσω του ο Ολιβερ Τόρες κερδίζει έδαφος έναντι του Οκάμπος, Χορντάν, Ράκιτιτς και Φερνάντο στον άξονα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Σεβίλλη μπορεί να αντέξει μέχρι ενός σημείου, αλλά η Μπαρτσελόνα είναι σε πολύ καλύτερη φάση. Τα combo bets δεν πληρώνουν ιδιαίτερα, πόσω μάλλον ο άσος, μπορεί να προκύψει και οριακό σκορ από το πουθενά. Αξίζει το ενδεχόμενο να σημειωθούν τα περισσότερα γκολ του αγώνα στο β’ ημίχρονο, που είναι λίγο πάνω από το 2.00. Τα τέσσερα τελευταία γκολ που πέτυχε η Μπαρτσελόνα μπήκαν στο β’ μέρος, ενώ και στα τρία εκείνα ματς το ημίχρονο ήταν 0-0.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη: Περισσότερα γκολ στο β’ ημίχρονο (απόδοση 2.05), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ