BIG GAMES BET

​Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά και ανάλυση

Ο Τσάβι και ο Αντσελότι σε αναμέτρηση στο Σαντιάγο Μπερναμπέου για clasico Ρεάλ - Μπαρτσελόνα
Ο Τσάβι και ο Αντσελότι σε αναμέτρηση στο Σαντιάγο Μπερναμπέου © 2023 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Ώρα clasico στη Βαρκελώνη, Μπαρτσελόνα εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης σε μια αναμέτρηση που έχει εν πολλοίς χαρακτήρα championship point. Ποντάρισμα στο 2.80.

Και τώρα οι δυο τους. Η Μπαρτσελόνα πάει φουλ για πρωτάθλημα φέτος, στην πρώτη γεμάτη χρονιά του Τσάβι η ομάδα δείχνει να βρίσκεται στον σωστό δρόμο αγωνιστικά και είναι ικανή να επιστρέψει στις επιτυχίες. Βέβαια, απαιτούνται πολλά για να χτιστεί ξανά μια Μπαρτσελόνα αντίστοιχη με αυτή του Πεπ Γκουαρδιόλα και του Μέσι από πολλές απόψεις.

Η Μπαρτσελόνα θεωρείται το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο στη La Liga, αυτή τη στιγμή απέχει 9 βαθμούς από τους Μερένγκες, αλλά απόψε φιλοξενεί την ομάδα του Αντσελότι (22:00 NOVASPORTS PRIME, LIVE από το SPORT24 ). Το ματς μοιάζει εν πολλοίς με championship point για τους Μπλαουγκράνα, αφού με νίκη θα ξεφύγουν και θα πρέπει να γίνουν αδιανόητα πράγματα για να χαθεί το πρωτάθλημα και ενώ θα απομένουν 12 αγωνιστικές.

Φετινές μονομαχίες

  • Ρεάλ - Μπαρτσελόνα 0-1 στο Copa del Rey (ρεβάνς 05/04)
  • Ρεάλ - Μπαρτσελόνα 1-3 στο Supercopa
  • Ρεάλ - Μπαρτσελόνα 3-1 στη La Liga

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά και ανάλυση

Η Καταλωνία δεν θα λέγαμε πως είναι τόπος μαρτυρίου για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ίσα ίσα έχει πάρει τον αέρα των Μπλαουγκράνα τα τελευταία έτη. Μόλις ένας άσος από το 2016 και έπειτα, το 5-1 τον Οκτώβριο του 2018. Τέσσερις νίκες μετράει η μαδριλένικη ομάδα, ενώ τέσσερα ματς δεν είχαν νικητή. Από πολύ ζόρικη νίκη προέρχεται η ομάδα του Τσάβι, που τα χρειάστηκε κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οριακή νίκη με 1-0 και με τον Τερ Στέγκεν μεγάλο πρωταγωνιστή. Επιστρέφει ο Αραούχο, ενώ εκτός είναι οι Ντεμπελέ και Πέδρι.

Η Ρεάλ που προέρχεται από πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, καθώς κέρδισε και στο δεύτερο ματς τη Λίβερπουλ (1-0) και σε συνδυασμό με το 5-2 του Άνφιλντ προχώρησε στην οκτάδα. Είχε προηγηθεί η άνετη νίκη επί της Εσπανιόλ με 3-1 στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Εκτός ο Αλάμπα. Ο Μπενζεμά φέτος δεν είναι στο 100%, αλλά δεν πρόκειται να είναι στον πάγκο, σαφέστατα θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Πιθανές ενδεκάδες

Μπαρτσελόνα (4-3-3): Τερ Στέγκεν - Μπαλντέ, Κρίστενσεν, Κουντέ, Αραούχο - Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς, Κεσί - Γκάβι, Λεβαντόφσκι, Ραφίνια

Ρεάλ Μαδρίτης (4-3-3): Κουρτουά- Νάτσο, Ρούντιγκερ, Μιλιτάο, Καρβαχάλ - Κρόος, Καμαβινγκά, Μόντριτς- Βινίσιους, Μπενζεμά, Βαλβέρδε

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Τσάβι είναι υποχρεωμένος να παίξει επιθετικά μετά από την πρόσφατη κριτική που έχει δεχτεί για το πώς έχει διαχειριστεί τα μεγάλα ματς. Ο Αντσελότι δεν έχει τέτοια θέματα, είναι ένας μετρ των πάγκων και δεν δίνει ιδιαίτερη βάση στην πίεση και στα όσα λέγονται για το πώς προσεγγίζει τα ματς.

Η Ρεάλ δεν χάνει στο Καμπ Νόου εδώ και τρία χρόνια, έχει χάσει μόλις μια φορά τα τελευταία επτά χρόνια. Έχει πολύ το Goal/Goal το ματς, αρκετά και την ισοπαλία, το Χ δεν θα χαλάσει μάλιστα τους Καταλανούς. Ελαφρύ προβάδισμα στη Ρεάλ, που δείχνει πιο αξιόπιστη στα mind games. Στο 2.80 το X2 & Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: X2 & Goal/Goal (απόδοση 2.80), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ