BIG GAMES BET

Μπαρτσελόνα - Μπενφίκα: Παίζουν τα ρέστα τους με γκολ και 2.12

Ο Μέμφις Ντεπάι κόντρα στον Νικόλας Οταμέντι σε αναμέτρηση Μπενφίκα - Μπαρτσελόνα για το Champions League
Ο Μέμφις Ντεπάι κόντρα στον Νικόλας Οταμέντι © 2021 ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της δίνει η Μπαρτσελόνα στο Κάμπ Νόου υπό τις οδηγίες του Τσάβι σ' ένα do or die παιχνίδι κόντρα στην Μπενφίκα.

Η αύρα του Τσάβι φάνηκε με το καλημέρα στην Μπαρτσελόνα, η οποία μετά το καταλανικό ντέρμπι με την Εσπανιόλ δίνει ματς κομβικής σημασίας με την Μπενφίκα (22:00 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24 ) στο Καμπ Νόου.

Μπαρτσελόνα - Μπενφίκα: Προγνωστικά και ανάλυση

Δυσκολεύτηκε σ’ ένα βαθμό η Μπαρτσελόνα στο καταλανικό ντέρμπι με την Εσπανιόλ, αλλά τα κατάφερε και επικράτησε 1-0 εν τέλει χάρη σε πέναλτι του Ντεπάι στο 48’. Θα μπορούσε από εκεί και έπειτα να πετύχει και άλλο γκολ ώστε να καθαρίσει το ματς, ενώ δέχτηκε φάσεις, αλλά η αντίπαλος ήταν άστοχη. Αυτό ήταν το πρώτο ματς με τον Τσάβι στο τιμόνι της ομάδας, ο οποίος έχει πολλή δουλειά μπροστά του για να σουλουπώσει αυτό το συνονθύλευμα. Πάντως η αύρα του φάνηκε με το καλημέρα. Είναι πολύ επιδραστικός εξάλλου ο θρύλος των Μπλαουγκράνα. Επιτακτική η νίκη απόψε ώστε να προκριθεί στη συνέχεια της διοργάνωσης. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να ελπίζει σε γκέλα της Μπενφίκα κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου στο Λουζ και η ίδια να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Μπάγερν στη Βαυαρία.

Πάει με 4-3-3 απόψε, χωρίς κάποια ιδιαίτερη έκπληξη ο Τσάβι, αφού είναι μετρημένες οι επιλογές του, παρότι ο Ντεμπελέ έθεσε εαυτόν στη διάθεση της ομάδας. Κάτω από τα γκολπόστ Τερ Στέγκεν, δεξιά Ντεστ, αριστερά Αλμπα, Γκαρσία - Πικέ στόπερ. Αμυντικό χαφ ως συνήθως ο Μπουσκέτς, δεξιά ο Φρένκι Ντε Γιονγκ, αριστερά ο Νίκο Γκονζάλεζ, δεξί εξτρέμ ο Γκάβι, αριστερά ο Κοουτίνιο και στην κορυφή της επίθεσης ο Μέμφις Ντεπάι. 11-1-1 η παράδοση της Μπαρτσελόνα εντός έδρας κόντρα σε πορτογαλικές ομάδες, τελευταία ήττα το 1972 από την Πόρτο.

Πάει πιο ξεκούραστη η Μπενφίκα στην Καταλωνία, καθώς τελευταίο χρονικά ματς ήταν την Παρασκευή κόντρα στην Πάσος Φερέιρα (4-1) για το Κύπελλο. Πήγε να τα κάνει πάντως θάλασσα στο παιχνίδι, ενώ παραδοσιακά δεν κυνηγάει με ιδιαίτερη θέρμη το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 52’, φόρτσαρε όμως από ένα σημείο και έπειτα και πέτυχε 4 γκολ από το 78’ έως το 90’. Εντός προγράμματος οι βαριές ήττες από την Μπάγερν Μονάχου τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων.

Ζει και αναπνέει εδώ και καιρό για το αποψινό παιχνίδι, αφού η διαφορά βρίσκεται στους δύο από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα. Εάν χάσει θα πρέπει να βολευτεί με το Europa League, ενώ την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει τη Ντιναμό Κιέβου εντός έδρας. Πλήγμα η απουσία του βασικού στόπερ Βερίσιμο. Με το αγαπημένο του 3-4-3 θα πάει στο ματς ο Ζεζούς. Βλαχοδήμος- Μοράτο, Οταμέντι, Βερτόνχεν- Λατσάρο, Βάιγκλ, Ζοάο Μάριο, Γκριμάλδο- Ράφα, Νούνιες, Γιάρεμτσουκ.

Μπαρτσελόνα - Μπενφίκα: Στοιχηματική πρόταση

Το ματς είναι κομβικής σημασίας για την ευρωπαϊκή συνέχεια για τις δύο πλευρές. Η Μπαρτσελόνα εάν κερδίσει θα πάει με πιο ήσυχο κεφάλι κόντρα στην Μπάγερν, η Μπενφίκα εάν πάρει απόψε αποτέλεσμα φιλοξενεί εντός τη Ντιναμό και θα ελπίζει σε ήττα της Μπαρτσελόνα στη Βαυαρία. Η έλευση του Τσάβι είναι αναζωογονητική, ωστόσο δεν πρέπει να παραβλέψουμε τις παθογένειες των μπλαουγκράνα στην οπισθοφυλακή. Ο Ζεζούς από την άλλη έχει να διαχειριστεί μια σημαντική απουσία, αυτή του Βερίσιμο, αλλά είναι ένας μετρ των πάγκων.

Στο 1.67 κατά μέσο όρο το G/G στην αναμέτρηση, υπάρχει αξία, ενδιαφέρουσα επιλογή επίσης το over 5,5 κάρτες στην αναμέτρηση. Λίγο το 3-4-3 του Ζεζούς, λίγο η ευάλωτη άμυνα της Μπαρτσελόνα, λίγο ο Σεργκέι Καράσεφ, ρέφερι του αγώνα, που έχει την τάση να βγάζει εύκολα κάρτες από το τσεπάκι του σε ευρωπαϊκά ματς, δίνουν αξία στο 2.12.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα - Μπενφίκα: G/G (απόδοση 1.67), 22:00
  • Μπαρτσελόνα - Μπενφίκα: Over 5,5 κάρτες (απόδοση 2.12), 22:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ