TIPS ΜΑΡΚΟ

Μπαρτσελόνα - Χετάφε: Προγνωστικά και ανάλυση

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει με τον Άνσου Φάτι γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τη La Liga 2022-2023 στο "Ανοέτα", Σαν Σεμπαστιάν | Κυριακή 21 Αυγούστου 2022
Ο Ουσμάν Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει με τον Άνσου Φάτι γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τη La Liga 2022-2023 στο "Ανοέτα", Σαν Σεμπαστιάν | Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 © 2022 ALVARO BARRIENTOS/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση το τελευταίο διάστημα, είναι πρωτοπόρος στη La Liga και βρίσκει μπροστά της την παραπαίουσα Χετάφε. Ποντάρισμα σε απόδοση 2.00.

Μετά από καιρό η Μπαρτσελόνα είναι ξανά στα πάνω της, παίρνει αποτελέσματα, έχει ηθικό και παίζει με αυτοπεποίθηση. Αποκορύφωμα όλων των παραπάνω αποτελεί η μεγάλη νίκη στον τελικό του Super Cup πριν από λίγες ημέρες κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης με 3-1. Μεσοβδόμαδα κέρδισε τη Θεούτα στο Κύπελλο άνετα με 5-0 και δεν δυσκολεύτηκε για να προχωρήσει σε σύγκριση με το ματς του προηγούμενου γύρου που η Ιντερσίτι την είχε ταλαιπωρήσει και έπρεπε να πάει το ματς στην παράταση (4-3).

Απόψε φιλοξενεί τη Χετάφε (19:30 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ) με τους Μαδριλένους να μην είναι στην καλύτερή τους φάση. Δεν πηγαίνουν σε καθόλου θετικό μομέντουμ στο Καμπ Νόου. Μετρούν τρεις ήττες στη σειρά και η άμυνά τους μπάζει έντονα το τελευταίο διάστημα. Στο τελευταίο χρονικά ματς έχασαν από την Εσπανιόλ στη Μαδρίτη 2-1 δίχως να πείσουν, ακόμα και επιθετικά αυτή τη φορά δεν ήταν ιδιαίτερα δραστήρια η ομάδα της πρωτεύουσας και τελείωσε το παιχνίδι με 0,50 xG, με τους Καταλανούς να δημιουργούν ακόμα λιγότερες προϋποθέσεις, 0,46 xG συγκεκριμένα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη Βαρκελώνη αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει κερδίσει ποτέ την Μπαρτσελόνα. Ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες είναι ρεαλιστής, αναγνωρίζει την κακή εικόνα της ομάδας του και το γεγονός πως βρίσκεται οριακά εκτός κόκκινης ζώνης, ωστόσο για το αποψινό ματς δηλώνει αισιόδοξος. Γκρίνια προς το πρόσωπό του υπάρχει δεδομένα, καθώς δεν είναι λίγες οι στιγμές που δείχνει ανήμπορος να γυρίσει την κατάσταση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπαρτσελόνα έχει δύο καλές απουσίες απόψε, έχει εκτός τον καταλυτικό Λεβαντόφσκι, ενώ είναι off και ο Φεράν Τόρες. Την περιμένουμε ένα κλικ λίγοτερο καταιγιστική. Ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω χρόνο ελέω απουσίας Λέβα, αλλά η Χετάφε δεν είναι απειλητική, δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και στην Καταλωνία δεν κερδίζει. Δεν λέει κάτι ο άσος στο 1.20, στο 2.00 όμως ανεβαίνει με το combo με under 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα - Χετάφε: 1 & under 3,5 (απόδοση 2.00), 19:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ