BET CORNER

Μπαρτσελόνα - Αναντολού Εφές: Η βραδιά του Βασίλιε Μίτσιτς και ο αστερίσκος

Ο Βασίλιε Μίτσιτς με τη φανέλα της Αναντολού Εφές
Ο Βασίλιε Μίτσιτς με τη φανέλα της Αναντολού Εφές PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Η ώρα του μεγάλου τελικού του Final Four της EuroLeague πλησιάζει, με τον Βασίλιε Μίτσιτς και τον Κόρι Χίγκινς να είναι τα πρόσωπα - κλειδιά.

Το ζευγάρι του τελικού του Final Four της EuroLeague είναι αυτό που περίμεναν όλοι, βάσει της εικόνας των ομάδων στο β' μισό της regular season. Δύο σουτ έκριναν την πρόκριση στη μεγάλη μονομαχία της Lanxess Arena, ένα που μπήκε (βλ. Κόρι Χίγκινς) κι ένα που κατέληξε στο σίδερο (βλ. Γουίλ Κλάιμπερν).

Το αντάμωμα των δύο ομάδων στον τελικό έχει τεράστιο ενδιαφέρον, για έναν και βασικό λόγο: διαφέρουν πάρα πολύ στον τρόπο με τον οποίο θέλουν να επιτεθούν. Η Μπαρτσελόνα στηρίζει τα πάντα στο low tempo και τις μεγάλες κατοχές, ενώ η Αναντολού Εφές αποζητά το transition με την παραμικρή ευκαιρία, ποντάροντας πολλά στην ικανότητα των κοντών της να δημιουργήσουν/εκτελέσουν είτε μέσα από το πικ εν ρολ είτε μέσα από προσωπικές φάσεις.

Όπως είναι λογικό, ένας τέτοιος αγώνας παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον (και) από στοιχηματικής άποψης. Ειδικά σε επίπεδο ειδικών στοιχημάτων, όπως αυτό που θέλει την Αναντολούη Εφές να κατακτά το τρόπαιο με τον Βασίλιε Μίτσιτς να έχει over 16.5 πόντους, επιλογή που η Stoiximan προσφέρει στο 3.00. Ο 27χρονος γκαρντ είναι αυτός που "κουβάλησε" την τουρκική ομάδα στον μικρό τελικό, κι ο παίκτης που έχει αποδείξει πολλάκις φέτος -με τη σταθερότητά του- ότι ξέρει να σηκώνει το βάρος τέτοιων αγώνων, την ίδια ώρα που ο Σέιν Λάρκιν παρουσιάζει μεταπτώσεις στην απόδοσή του.

Από εκεί και πέρα, αξίζει προσοχής ακόμη κάτι που αφορά στην παραγωγικότητα του Βασίλιε Μίτσιτς. Η Stoiximan προσφέρει το over 16.5 πόντους του σε συνδυασμό με τους over 15.5 πόντους του Νίκολα Μίροτιτς στο 3.85, επιλογή που μόνο... αδιάφορη δεν είναι. Κρατήστε σε αυτό άλλωστε πως η συμμετοχή του Νικ Καλάθη παραμένει αμφίβολη. Αν λοιπόν ο διεθνής γκαρντ δεν καταφέρει να δώσει το "παρών", ο Νίκολα Μίροτιτς θα πάρει ακόμη περισσότερες μπάλες στην επίθεση, με την υποχρέωση να εκτελέσει σε προσωπικές φάσεις.

Η ενδεχόμενη απουσία του Νικ Καλάθη μάς οδηγεί σε ακόμη μία ειδική επιλογή: το over 17.5 σε πόντους/ριμπάουντ/ασίστ του Κόρι Χίγκινς. Ο γκαρντ των μπλαουγκράνα έχει τον ρόλο του δεύτερου δημιουργού φέτος στην Μπαρτσελόνα, αλλά κι ενός παίκτη στον οποίο "ακουμπάει" ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σε πολλές περιπτώσεις. Οπότε το να καταφέρει να συγκεντρώσει αυτό τον συνδυαστικό αριθμό στο φινάλε της αναμέτρησης, επιλογή που η Stoiximan προσφέρει στο 1.80.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ