BETMARKET TIPS

Μουντιάλ 2022: Σπάει την παράδοση το Μεξικό, 6αρι special bet στην Αργεντινή

Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Ουρουγουάη στο Μπουένος Άιρες για τα προκριματικά το Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022
Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Ουρουγουάη στο Μπουένος Άιρες © 2022 GUSTAVO GARELLO, FILE/ASSOCIATED PRESS

To BetMarket.gr αναλύει και προτείνει για τον 3ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο 3ος όμιλος του Μουντιάλ 2022 είναι θεωρητικά εκείνος που η Αργεντινή θα κάνει περίπατο. Αν τα παιχνίδια παιζόταν στα χαρτιά, η ομάδα του Σκαλόνι θα τα κέρδιζε όλα και μάλιστα σε combo bet με over 2,5 γκολ!

Η αλήθεια είναι πως στις ασκήσεις επί χάρτου δεν έχει πολλά να τις προσάψει κανείς. Ένα ρόστερ που μοιάζει πλήρες, ένας προπονητής που έχει ηρεμήσει το κλίμα και βρήκε χημεία και ο Μέσι στο… τώρα ή ποτέ για την κορυφή του κόσμου με την Εθνική. Βέβαια όσο πιο… σίγουρη μοιάζει μια καλή πορεία, τόσο ευκολότερο είναι να υπάρξει γκρίνια. Λίγο να στραβώσει το πράγμα και Μέσι θα βρεθεί πάλι απέναντι σε τεράστια κριτική.

Μάλλον, πάντως, αν συμβούν αυτά θα είναι μετά τον όμιλο. Δεν βρίσκουμε τρόπο να την πατήσει η Αργεντινή με αυτή την κλήρωση. Εκτός αν οι Σαουδάραβες εκμεταλλευθούν έναν άλλο παράγοντα που συζητιέται πολύ εν όψει αυτού του Μουντιάλ, το κλίμα! Μετά το Κατάρ, αυτή είναι η ομάδα που είναι πιο συνηθισμένη στις κλιματολογικές συνθήκες της χώρας. Και αυτό κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι της πρεμιέρας μεταξύ των δύο.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η παράδοση των Μεξικανών στα επτά τελευταία Παγκόσμια Κύπελλα, που προκρίνονται πάντα από τη φάση των ομίλων αλλά δεν τα καταφέρνουν στο πρώτο νοκ άουτ. Και αν ελπίζουν τώρα να σπάσουν αυτή την παράδοση, μοιάζει πιθανότερο σενάριο να σπάσει με τον κακό τρόπο! Όχι δηλαδή να περάσουν επιτέλους ένα νοκ άουτ, αλλά να μην φτάσουν για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες σε αυτά. Στο 1.90 να αποκλειστούν οι Μεξικανοί στον όμιλο, με αγωνιστικά επιχειρήματα πως το project του Μαρτίνο τελεί υπό κρίση, ενώ δεν λείπουν και ορισμένες καλές απουσίες στο ρόστερ.

Να τους περάσουν, δηλαδή, οι Πολωνοί. Που έχουν στα υπέρ τους έναν από τους καλύτερους σέντερ φορ στον κόσμο (Λεβαντόφσκι) αλλά και βασικά στελέχη της ενδεκάδας τους σε εξαιρετική φόρμα, όπως ο Ζιελίνσκι της Νάπολι. Είναι επίσης εκείνοι που αναμετρώνται στο φινάλε με την Αργεντινή, ελπίζοντας να τη βρουν αδιάφορη και χαλαρή.

Επιστρέφουμε στην Αργεντινή, για το fun bet του ομίλου. Καλός, χρυσός και… Άγιος ο Μέσι, αλλά με τόση πίεση πάνω του θα χρειαστεί βοήθεια για να πάει την Αργεντινή μακριά. Και μπορεί να τη βρει στο πρόσωπο του Λαουτάρο Μαρτίνεζ.

Με 0,5 γκολ ανά 90 λεπτά στα προκριματικά και καλές σεζόν πίσω του, μοιάζει υπερβολικό το 6.00 για 1ος σκόρερ του ομίλου.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Mεξικό αποκλεισμός στον όμιλο (απόδοση 1.87)
  • Πρώτος σκόρερ Γ’ ομίλου: Λαουτάρο Μαρτίνεζ (απόδοση 6.00)

Ενότητα Μουντιάλ 2022 στο BetMarket.gr, με πλούσιο υλικό για τη μεγάλη διοργάνωση. Αναλύσεις όλων των ομίλων, έξυπνα μακροχρόνια στοιχήματα αποδόσεις Μουντιάλ 2022 και το συναρπαστικό Challenge παιχνίδι!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΙΚΗΤΗ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ