BETMARKET TIPS

Μουντιάλ 2022: Μπορεί να προσπεράσει η Ουρουγουάη στο 3.15

Ο Έντισον Καβάνι στον φιλικό αγώνα της Ουρουγουάης με το Μεξικό
Ο Έντισον Καβάνι στον φιλικό αγώνα της Ουρουγουάης με το Μεξικό © 2022 ROSS D. FRANKLIN / AP IMAGES

To BetMarket.gr αναλύει και προτείνει για τον 8ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Είναι κάποιες ομάδες που στο μυαλό σου είναι συνυφασμένες με συγκεκριμένα πρόσωπα. Και άντε τώρα να φανταστείς την Ουρουγουάη χωρίς τον Ταμπάρες στον πάγκο ή να πιστέψεις πως η Πορτογαλία δεν είναι μόνο ο 37χρονος Κριστιάνο Ρονάλντο και ο 39αρης Πέπε.

Στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος υπάρχει μια νέα και υποσχόμενη φουρνιά από πίσω. Με την Πόρτο να δίνει ξανά τερματοφύλακα στην Εθνική, μετά τον Βίτορ Μπαία, τον 23χρονο Ντιόγο Κόστα.

Την άμυνα κατά το ήμισυ να είναι δουλειά Πεπ Γκουαρντιόλα, με Κανσέλο και Ντίας και τη μεσαία γραμμή να έχει επίσης παραστάσεις Premier League, με Νέβες, Μπρούνο Φερνάντες, Μπερνάρντο Σίλβα αλλά και τον Παλίνια που έρχεται από τον πάγκο.

Όσο για την επίθεση, μπορεί να υπάρχει ο 37αρης CR7, αλλά πίσω του ξεπετάγονται οι Λεάο, Φέλιξ στα 23 και ο 21χρονος Γκονσάλο Ράμος της Μπενφίκα.

Το ζήτημα δεν είναι αν υπάρχει ταλέντο και ποιότητα αλλά κατά πόσο μπορεί να μείνει ανεπηρέαστη η Πορτογαλία από το όλο πανηγύρι γύρω από το όνομα του Ρονάλντο, όπως επίσης και από την ανάγκη του σταρ της να δείξει πως παραμένει σε υψηλό επίπεδο.

Στοιχηματικά αξίζει να ποντάρουμε στο ότι η πλάστιγγα θα γύρει προς το αρνητικό σενάριο, τουλάχιστον σε επίπεδο ομίλου, έχοντας και ως έξτρα επιχείρημα πως η Πορτογαλία δεν μπαίνει και φορτσάτη στα μεγάλα τουρνουά επί Φερνάντο Σάντος.

Στο 3.10 να κατακτήσει την 1η θέση στον όμιλο η Ουρουγουάη του Ντιέγκο Αλόνσο πλέον. Με την εμπειρία και το πάθος των Καβάνι-Σουάρεζ να έρχεται ως… προστιθέμενη αξία σε ένα ποιοτικό γκρουπ. Με παίκτες όπως ο Βαλβέρδε της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μπετανκούρ της Τότεναμ αλλά και ο Νούνιες που έπιασε το λιμάνι του Λίβερπουλ το καλοκαίρι.

Οσο για τις Γκάνα και Νότια Κορέα, ικανές για προβλήματα είναι, αλλά για μεγάλες ζημιές δύσκολα. Μάλλον δεν θα σταθούν πολύ υψηλά εμπόδια στον δρόμο των δύο φαβορί του ομίλου προς τη νοκ άουτ φάση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πρώτη θέση 8ου ομίλου: Ουρουγουάη (απόδοση 3.15)

Ενότητα Μουντιάλ 2022 στο BetMarket.gr, με πλούσιο υλικό για τη μεγάλη διοργάνωση. Αναλύσεις όλων των ομίλων, έξυπνα μακροχρόνια στοιχήματα σύγκριση αποδόσεων Μουντιάλ 2022 και το συναρπαστικό Challenge παιχνίδι!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΙΚΗΤΗ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ