BETMARKET TIPS

Μουντιάλ 2022: Διπλό ποντάρισμα στα γκολ, στο 1.87 και 7.50

Ο Νεϊμάρ της Βραζιλίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Βενεζουέλα για τη φάση των ομίλων του Copa America 2021 στο Εθνικό Στάδιο της Μπραζίλια | Κυριακή 13 Ιουνίου 2022
Ο Νεϊμάρ της Βραζιλίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Βενεζουέλα για τη φάση των ομίλων του Copa America 2021 στο Εθνικό Στάδιο της Μπραζίλια | Κυριακή 13 Ιουνίου 2022 © 2021 ERALDO PERES/ASSOCIATED PRESS

To BetMarket.gr αναλύει και προτείνει για τον 7ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Τίτε δίνει ιδιαίτερο βάρος στην αμυντική του συμπεριφορά. Η δική του Βραζιλία προσέχει τα νώτα της και δεν θέλει να δίνει φάσεις στον αντίπαλο. Κάτι που η λογική λέει πως θα δούμε να συμβαίνει πολύ περισσότερο στα νοκ αουτ.

Στον όμιλο οι Βραζιλιάνοι είναι το φαβορί και με τέτοιο πλουραλισμό στην επίθεση μπορούν να σκοράρουν σε όλα τα παιχνίδια και μάλιστα πάνω από μία φορά. Άλλωστε καμία από τις τρεις αντιπάλους τους δεν φημίζεται για την αμυντική της λειτουργία.

Οι Σέρβοι έχουν μια εξαιρετική φουρνιά, με τρομερή ποιότητα από τη μέση και μπροστά. Ο σούπερ φορμαρισμένος Μίτροβιτς, ο Βλάχοβιτς και μαζί τους ο Κόστιτς και ο Τάντιτς. Μια ενδεκάδα που τη βλέπεις και… φαντάζεσαι παιχνίδι με γκολ. Αν δεν έχουμε over στα ματς των Σέρβων, υπεύθυνος μπορεί να είναι ένας άλλος εξαιρετικός ποδοσφαιριστής του ρόστερ της, ο τερματοφύλακας Ραίκοβιτς.

Στο Καμερούν ούτε άμυνα έχουν, ούτε προπονητή. Ο Ρικομπέρτ Σονγκ είναι πρωτάρης σε μεγάλη διοργάνωση, χωρίς ουσιαστική προπονητική πείρα και ελάχιστο διάστημα στον πάγκο της Εθνικής.

Όσο για το αγωνιστικό, ο Ενκουλού του Άρη και ο Καστελέτο της Ναντ αναμένεται να είναι το δίδυμο στα στόπερ, αρκετά χαμηλό το επίπεδο μπροστά σε αυτούς που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν. Με δύο μπακ που υστερούν σε ποιότητα και χωρίς κάποιο ποιοτικό αμυντικό χαφ. Στο 1.80 να είναι η ομάδα του 7ου ομίλου που θα δεχτεί τα περισσότερα γκολ.

Ό,τι καλό διαθέτει το Καμερούν είναι δημιουργικά. Με τον Αγκισά να έρχεται από τρομερά ματς στη Νάπολι, τον επίσης ποιοτικό Εμππεμό της Μπρέντφορντ και τον πάντα ικανό στο γκολ Αμπουμπακάρ.

Αν υπήρχε στοίχημα για το τα παιχνίδια ποιας ομάδας θα έχουν τα περισσότερα γκολ στον όμιλο, τότε θα επιλέγαμε το Καμερούν. Μαζί με Βραζιλιάνους και Σέρβους συνθέτουν μια τριάδα ομάδων που μπορεί να δώσουν αρκετά τέρματα, κάνοντας τον 7ο όμιλο αρκετά πιθανό να είναι αυτός με τα περισσότερα γκολ.

Σαφώς και με αξία το 1.87 στο να ξεπεραστούν τα 15,5 γκολ στα έξι παιχνίδια που θα διεξαχθούν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Να δεχτεί τα περισσότερα γκολ στον 7ο όμιλο: Καμερούν (απόδοση 1.80)
  • Over 15,5 γκολ 7ου ομίλου (απόδοση 1.87)

Ενότητα Μουντιάλ 2022 στο BetMarket.gr, με πλούσιο υλικό για τη μεγάλη διοργάνωση. Αναλύσεις όλων των ομίλων, έξυπνα μακροχρόνια στοιχήματα σύγκριση αποδόσεων Μουντιάλ 2022 και το συναρπαστικό Challenge παιχνίδι!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΙΚΗΤΗ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ