TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Μονόδρομος η νίκη για την Κάλιαρι, η αξία στο 1.80+, αξιόπιστη η Ανζέ για το 2.05

Ο Κειτά Μπαλντέ σκοράρει κόντρα στη Λάτσιο στη Serie A
Ο Κειτά Μπαλντέ σκοράρει κόντρα στη Λάτσιο © 2021 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής και καταλήγει σε δύο δυνατά πονταρίσματα από Γαλλία και Ιταλία.

Στη Serie A έχουμε ένα εξάποντο παραμονής. Κάλιαρι και Σαλερνιτάνα βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις με 7 βαθμούς και βρίσκονται 4 πόντους κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Σε αυτές τις συνθήκες η ερώτηση είναι ποιος εκ των δύο μπορεί στο τέλος να σωθεί.

Με απουσίες η έτσι κι αλλιώς προβληματική Σαλερνιτάνα

Η απάντηση είναι ξεκάθαρη, η Κάλιαρι έχει ρόστερ για να παραμείνει στη Serie A, η Σαλερνιτάνα είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα που έχει ανέβει τα τελευταία χρόνια στη Serie A, παρότι κατά καιρούς έχουν περάσει πολλές ομάδες που έφυγαν άκλαυτες. H επιστροφή σημαντικών παικτών, όπως οι Κεϊτά - Ναντές Στρούτμαν έφεραν βελτίωση για την Κάλιαρι, που πήρε την ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Σασουόλο. Ο Ματσάρι έχει στα χέρια του ένα ρόστερ που διαθέτει εμπειρία και ένα επιθετικό δίδυμο για μεγάλα πράγματα. Η Κάλιαρι σήμερα μπορεί να αξιοποιήσει την χαμηλή πίεση στην αναχαίτιση της Σαλερνιτάνα, να δημιουργήσει καθαρές ευκαιρίες για το ποιοτικό επιθετικό δίδυμο των Κεϊτά - Ζοάο Πέδρο.

Οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους βαθμούς, η ποιοτική διαφορά τους όμως είναι τεράστια και η Σαλερνιτάνα έχει σοβαρές απουσίες. Είναι εκτός ο Ριμπερί (9/0), δεν υπολογίζονται επίσης ο βασικός χαφ Κάστανος (8/0), ο χαφ Σκιαβόνε (8/1 6 αλλ.). Χάνει δεύτερο ο βασικός στόπερ Στράντμπεργκ (11/0), είναι σταθερά έξω ο βασικός χαφ Μ. Κουλιμπαλί (8/2) και ο αριστερός μπακ/χαφ Ρουτζέρι (3/0). Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα ο άσος από το όριο του 2.00 να βρίσκεται λίγο πάνω από το 1.80 ακόμα κι έτσι όμως έχει αξία.

Με παράδοση η αξιόπιστη στα εκτός έδρας Ανζέ στο "Φελίξ Μπολάρ"

Στην επιστροφή στην δράση στο Σαμπιονά ήρθε μία γερή σφαλιάρα για τη Λανς. Η αλήθεια είναι πως το παιχνίδι στην Μπρεστ δεν ήταν για να το χάνει με 4-0, όμως το ρόστερ και οι δυνατότητες της Λανς δεν είναι για την πρώτη τριάδα. Είναι φυσιολογικό να υπάρξει προσγείωση και αποτελέσματα βαθμολογικής διόρθωσης. Η Ανζέ είναι πολύ δεμένη ομάδα, δεν χάνει εύκολα εκτός έδρας. Φέτος έχει ηττηθεί μόνο στο Παρίσι με… πέτσινο πέναλτι στο τέλος και μετρά ρεκόρ 1-5-1. Θετική παράδοση έχει η Ανζέ στην έδρα της Λανς, όπου έχει φύγει αήττητη στα 4 τελευταία με ρεκόρ 2-2-0. Το Χ2 στο 2.05 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κάλιαρι - Σαλερνιτάνα: 1 (απόδοση 1.80-1.85),21:45
  • Λανς - Ανζέ: Χ2 (απόδοση 2.05), 22:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ