ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Μίνιμουμ δύο γκολ σε κάθε ματς η Παρί, στο 1.70 με τη Ρεν

Ο Μέσι πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του αφού σκόραρε το πρώτο του γκολ με την Παρί κόντρα στη Σίτι
Ο Μέσι πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του αφού σκόραρε το πρώτο του γκολ με την Παρί κόντρα στη Σίτι © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Η Παρί πάει για το 9/9 στο γαλλικό πρωτάθλημα κόντρα στη Ρεν και για να δώσει συνέχεια στο σερί με τα μίνιμουμ δύο γκολ σε κάθε ματς. Δύο σημεία με σύμμαχο την παράδοση βγαίνουν από το πρόγραμμα της Κυριακής στη Serie A.

Η Παρί μπορεί να μην έκανε κυριαρχική εμφάνιση απέναντι στη Σίτι, κατάφερε ωστόσο να φτάσει στη νίκη και ο Ποτσετίνο αγόρασε χρόνο ηρεμίας μέχρι να βρει την κατάλληλη χημεία στη μαγική τριπλέτα Μέσι - Νεϊμάρ - Εμπαμπέ.

Στο πρωτάθλημα οι Παριζιάνοι έχουν κάνει το απόλυτο μέχρι στιγμής με 8/8 νίκες και ήδη προβάρουν ξανά το κουστούμι το πρωταθλητή. Το εντυπωσιακό με την Παρί φέτος είναι ότι έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της στη Ligue 1 τουλάχιστον δύο γκολ.

Στον αντίποδα η Ρεν έρχεται από δύο καλές εμφανίσεις κόντρα σε Κλερμόν (6-0) και Μπορντό (1-1) και την τελευταία τετραετία, όταν υποδέχεται την Παρί βρίσκει πάντα δίχτυα. Το διπλό σε combo με το over 1,5 ξεπερνάει το 1.70.

7/7 ήττες και… συνεχίζει η Χετάφε, στο 2.20 το διπλό της Σοσιεδάδ

Σε δύσκολη θέση ο τεχνικός της Χετάφε, η οποία έχει ξεκινήσει τη σεζόν με επτά ήττες σε ισάριθμα ματς, σε τιμές άνω του διπλασιασμού το διπλό της Σοσιεδάδ.

Στην Ισπανία, η Χετάφε έχει γνωρίσει σε επτά αγωνιστικές ισάριθμες ήττες. Στο παρελθόν μόλις τρεις ομάδες ξεκίνησαν τη σεζόν στη La Liga με επτά ήττες και όλες στο τέλος υποβιβάστηκαν. Ο Μίτσελ πλέον βρίσκεται σε δυσμενή θέση και πρακτικά στο παιχνίδι με τη Σοσιεδάδ παίζει το τελευταίο του χαρτί για να παραμείνει στον πάγκο της Χετάφε.

Από την πλευρά της η Σοσιεδάδ βγάζει ζόρικο πρόγραμμα, έχοντας στο καλεντάρι της και το Europa League. Παρόλα αυτά, τα πηγαίνει περίφημα, αφού μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Μπαρτσελόνα είναι αήττητη οχτώ σερί επίσημα ματς (5-3-0). Το διπλό της εντοπίζεται σε ενδιαφέρουσες τιμές, στο 2.20, αν μάλιστα δεν είχε και κάποιες απουσίες δεν θα ξεπερνούσε το 2.00.

Δύο σημεία με σύμμαχο την παράδοση βγαίνουν από το πρόγραμμα της Κυριακής στη Serie A

Για την 5η σερί νίκη η Σαμπντόρια στο 2.15

Η Σαμπντόρια έχασε την προηγούμενη αγωνιστική από τη Γιουβέντους με 3-2, ήταν ωστόσο άκρως ανταγωνιστική. Αντίθετα, η Ουντινέζε βρίσκεται σε κάθε πτώση με τρεις σερί ήττες χωρίς μάλιστα να σκοράρει απέναντι σε Νάπολι, Ρόμα και Φιορεντίνα.

Από τη μία το εμφανές επιθετικό πρόβλημα της Ουντινέζε, από την άλλη η θετική παράδοση της Σαμπντόρια, η οποία μετράει τέσσερις σερί νίκες εντός έδρας κόντρα στους "φριουλάνι" και 6-2-0 στα τελευταία οχτώ, συνθέτουν ένα άσο με αξία στο 2.15.

Με εκπληκτική παράδοση η Ρόμα στο 1.75

Η Ρόμα μετά την ήττα από τη Λάτσιο στο ντέρμπι της Ρώμης αντέδρασε άμεσα, κερδίζοντας την Πέμπτη εκτός έδρας τη Ζόρια με 3-0 για το Conference League. Τώρα η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο θα επιχειρήσει να επιστρέψει στις νίκες και στο πρωτάθλημα, κόντρα στην Έμπολι.

Η Ρόμα σε επίπεδο Serie A διατηρεί εκπληκτική παράδοση μέσα στο Ολίμπικο, απέναντι στην Έμπολι, αφού σε 13 μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι αήττητη με 11 νίκες και δύο ισοπαλίες. Ο άσος είναι καθαρό φαβορί στο 1.40, ωστόσο μπορεί να ανέβει στο 1.75 σε κόμπο με το over 2,5.

Σημειώνεται ότι φέτος τα ματς των "τζιαλορόσι" είναι κατά κανόνα ανοιχτά, αφού μετρούν 9/10 over 2,5 σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ αντίστοιχα η Εμπολι έχει 4/6 στο πρωτάθλημα.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
14:00 Ρεν – Παρί Σ.Ζ.: 2 & Οver 1,5 (1.72)
16:00 Σαμπντόρια – Ουντινέζε 1 (2.15)
19:00 Ρόμα – Έμπολι: 1 & Over 2,5 (1.75)
19:30: Χετάφε – Σοσιεδάδ: 2 (2.20)

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ