ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Μιλγουόκι Μπακς - Μπρούκλιν Νετς: Με τον ενθουσιασμό των πρωταθλητών σε τιμές διπλασιασμού

Ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο © 2021 RICK BOWMER/ASSOCIATED PRESS

Μιλγουόκι Μπακς και Μπρούκλιν Νετς ανοίγουν την αυλαία της σεζόν 2021/22 στο ΝΒΑ και προφέρουν επιλογή για στοίχημα.

Οι πρωταθλητές Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο υποδέχονται τους Νετς του Κέβιν Ντουράντ στο Fiserv Forum στο εναρκτήριο παιχνίδι της σεζόν στο NBA (20/10 02:30 Cosmote Sport 4 HD, Live από το Sport24).

Σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών το Μιλγουόκι είναι φαβορί για τη νίκη λίγο πάνω από το 1.80. Εξάλλου, ο Γιάννης Αντετοκούμπο θεωρείται πρώτο φαβορί στο 1.65 για να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης. Παρόλα αυτά στα μακροχρόνια στοιχήματα, το Μπρούκλιν είναι το πρώτο φαβορί για τον φετινό τίτλο και το Μιλγουόκι μόλις τρίτο.

Μιλγουόκι Μπακς – Μπρούκλιν Νετς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το Μιλγουόκι όπως ήταν φυσικό δεν άλλαξε κάτι δραματικά από την περσινή απόλυτα επιτυχημένη σεζόν. Πρακτικά, μοναδική σοβαρή απώλεια είναι ο Πι Τζέι Τάκερ, ένας κλασικός παίκτης 3-and-D, που βοήθησε σημαντικά στην πρωταθληματική πορεία των Μπακς. Στη θέση του ήρθε ο Ρόντνεϊ Χουντ, που είναι σαφώς πιο αξιόπιστος σουτέρ, δεν έχει ωστόσο παρόμοιο αμυντικό φίλτρο. Επίσης επέστρεψε στην ομάδα ο πολύπειρος Τζορτζ Χιλ αντί του Μπριν Φορμπς, που δεν κατάφερε να "κολλήσει", ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι στο σύνολο του Μάικ Μπουντενχόλζερ προστέθηκε και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, μεγαλώνοντας κι άλλο την ελληνική παροικία στο Μιλγουόκι.

Από την πλευρά τους οι Νετς πρόσθεσαν κι άλλη εμπειρία με τους Μιλς και Μίλσαπ, ενώ πολύ ευχάριστο ήταν το νέο της επιστροφής του Ολντριτζ (έπασχε από καρδιακή αρρυθμία) στην ενεργό δράση και κατ’ επέκταση στο δυναμικό του Μπρούκλιν. Το μεγάλο βέβαια ερωτηματικό για τον Στιβ Νας παραμένει ο Κάιρι Ιρβινγκ, ο οποίος όσο είναι ανεμβολίαστος θα βρίσκεται εκτός ομάδας.

Μιλγουόκι Μπακς - Μπρούκλιν Νετς: Στοιχηματική πρόταση

Η τραυματισμός πέρυσι του Ιρβινγκ στο Game 3 της σειράς με τους Μπακς αποδείχθηκε καθοριστικός για την τελική της έκβαση, αφού οι Νετς άρχισαν να χάνουν τον επιθετικό τους προσανατολισμό. Τα όργια του Ντουράντ δεν έφταναν για να βάλει κάτω ολόκληρο το Μιλγουόκι και με τον Χάρντεν πληγωμένο, η ζυγαριά έγειρε υπέρ των "ελαφιών" στο δραματικό Game 7.

Παρότι λοιπόν οι Νετς είναι μία ομάδα γεμάτη με σταρ, σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να βρει τις ισορροπίες της χωρίς τον Ιρβινγκ στο παρκέ. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Μπρούκλιν γνώρισε πέρυσι σε κανονική διάρκεια και playoffs πέντε ήττες στο Μιλγουόκι, το οποίο απόψε θα γιορτάσει μπροστά στο κοινό του το πρώτο του πρωτάθλημα μετά από μισό αιώνα.

Με το δαχτυλίδι του πρωταθλητή πλέον ανά χείρας και το λάβαρο υψωμένο στην οροφή του Fiserv Forum, οι γεμάτοι ενθουσιασμό Μπακς αναμένεται να ξεκινήσουν με νίκη τη νέα σεζόν.

Σε τιμές άνω του διπλασιασμού ο άσος με το χάντικαπ στο -2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μιλγουόκι Μπακς - Μπρούκλιν Νετς: 1 με -2,5 (απόδοση 2.07), 02:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ