ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Μεταμεσονύκτια δυάδα με Over 2,5

Ο επιθετικός της Ουάσινγκτον, Νάιτζελ Ρομπέρτα, κόντρα στον Ματ Τέρνερ του Νιου Ίνγκλαντ, Ματ Τέρνερ
Ο επιθετικός της Ουάσινγκτον, Νάιτζελ Ρομπέρτα, κόντρα στον Ματ Τέρνερ του Νιου Ίνγκλαντ © 2021 ALEX BRANDON/ASSOCIATED PRESS

Η regular season στο MLS έχει μπει στην τελική ευθεία, οι ομάδες που έχουν ξεκάθαρο κίνητρο είναι λιγότερες και υπάρχουν ματς της βραδιάς που σηκώνουν κουβέντα για γκολ.

Δυνατό σταύρωμα το Νιου Ίνγκλαντ - Κολοράντο με την οικοδέσποινα να έχει σαρώσει τα πάντα στο διάβα της και να είναι επιβλητικό στην Ανατολή με 70 βαθμούς μετά από 32 ματς. Την ίδια ώρα το Κολοράντο έχει συγκεντρώσει 55 βαθμούς στη Δύση μετά από 31 ματς και όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση δεν μπορεί να χάσει την είσοδο στα playoffs. Χαλαρό εν μέρει, έχει όμως κίνητρο την πρωτιά και το πλεονέκτημα της έδρας, αφού η απόσταση από την πρώτη θέση και το Σιατλ βρίσκεται στους 3 βαθμούς.

Στο δια ταύτα, το Νιου Ίνγκλαντ παίζει επιθετικό και σαρωτικό ποδόσφαιρο, από την άλλη όμως δίνει δικαιώματα στην οπισθοφυλακή. Το Κολοράντο παίζει και αυτό επιθετικά, διαθέτει ποιοτικές μονάδες και μπορεί να πληγώσει τους γηπεδούχους. Έξι σερί over 2,5 μετράει το Νιου Ίνγκλαντ, τέσσερα στη σειρά το Κολοράντο στο δρόμο, ενώ τα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, φιλικά και επίσημα έληξαν Goal/Goal και Over 2,5.

Στο Κάνσας τίθενται ομάδες που έχουν κίνητρο, καθώς δίνουν μάχη για να διατηρηθούν στο κόλπο των playoffs. Στη δεύτερη θέση το Κάνσας με 55 βαθμούς και στο -3 από το πρωτοπόρο Σιατλ, έχοντας μάλιστα και δύο ματς λιγότερα. Οι Λος Άντζελες Γκάλαξι βρίσκονται στην πέμπτη θέση της Δύσης με 46 βαθμούς και στο +2 από το όγδοο Βανκούβερ.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μεγάλη νίκη, υπέταξαν 2-1 τους Σάουντερς και απέδειξαν πως δεν θα αφήσουν τόσο εύκολα το κόλπο της πρωτιάς στη Δύση. Ισορροπημένο ματς, ελάχιστα απείλησε μετά την ανάπαυλα, αλλά σε μια από αυτές τις ευκαιρίες που δημιούργησε, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 (58’ - 4’, 79’ τα γκολ) . Αυτό ήταν το έκτο σερί over 2,5 για το Κάνσας Σίτι στο πρωτάθλημα, τα 5 τελευταία μάλιστα συνδυάστηκαν με Goal/Goal. Θα τσεκαριστεί ο γκολτζής Σαλόι, πάγια εκτός ο επιθετικός Πουλίδο.

Οι Γκάλαξι από την άλλη, μετρούν τέσσερα σερί ματς δίχως ήττα και είναι για τα καλά στο κόλπο των playoffs μετά το πρόσφατο ντεμαράζ. Έχουν μεγάλη ανάγκη για τη νίκη μετά το 2-2 κόντρα στο Ντάλας, το οποίο είναι αδιάφορο και χωρίς στόχο. Το πρόγραμμα που έχουν μάλιστα μπροστά τους οι Γκάλαξι είναι αρκετά ζόρικο και απόψε οφείλουν να ρισκάρουν ειδικά από τη στιγμή που εντός έδρας το Κάνσας δίνει δικαιώματα αμυντικά. Από έξι σερί over 2,5, τα 5 με Goal/Goal, προέρχεται το Κάνσας, over 2,5 έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς των Γκάλαξι στο πρωτάθλημα. Στο 1.60 κατά μέσο όρο το over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιου Ινγκλαντ - Κολοράντο: Over 2,5 (απόδοση 1.53), 02:00
  • Κάνσας - Λος Άντζελες Γκάλαξι: Over 2,5 (απόδοση 1.60), 03:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ