ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Μεντβέντεφ - Τσιτσιπάς: Προγνωστικά και ανάλυση για τον ημιτελικό του Σινσινάτι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Τζον Ίσνερ στον προημιτελικό του Σινσινάτι
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Τζον Ίσνερ © 2022 JEFF DEAN/ASSOCIATED PRESS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται στη μάχη των ημιτελικών του Σινσινάτι, αλλά αυτή τη φορά έχει ένα πολύ υψηλό εμπόδιο. Κοντράρεται με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ ο οποίος είναι ο κακός του δαίμονας. Ποντάρισμα στο 2.32.

Όσο το US Open είναι πιο ορατό στον ορίζοντα τόσο οι μεγάλοι σταρ θα ανεβάζουν τις στροφές ώστε να είναι έτοιμοι για το Major του Flushing Meadows. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται στη μάχη των ημιτελικών και έχει μπροστά του τον Ντανίλ Μεντβέντεφ να αντιμετωπίσει (22:00 COSMOTE SPORT 6, LIVE από το SPORT24 ).

Αναμέτρηση κάτι παραπάνω από απαιτητική για τον Έλληνα πρωταθλητή, καθώς μπορεί στο τουρνουά του Οχάιο να παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με αυτή που έχουμε παρακολουθήσει τον τελευταίο μήνα, αλλά απέναντι στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης παραδοσιακά δεν περνάει καλά. Ζορίζεται για τα καλά, αφού η παράδοση είναι 7-2 υπέρ του Μεντβέντεφ, είναι ένας αντίπαλος που ο Στέφανος δεν μπορεί εύκολα να κουμαντάρει και πελαγώνει σε αρκετές περιπτώσεις, ειδικά στη σκληρή επιφάνεια.

Ο Στέφανος απέναντι στον Ίσνερ χθες έδειξε σε καλή κατάσταση, δεν λύγισε στους άσους του, ήταν όμως ένα ματς για γερά νεύρα που κρίθηκε στα τρία σετ και ο πολύπειρος Αμερικανός δεν του έδωσε πολλές ευκαιρίες για μπρέικ. Ο Μεντβέντεφ είναι άνετος ως τώρα, δεν έχει παραχωρήσει σετ και κόντρα στον Φριτζ στον προηγούμενο γύρο ήταν επιβλητικός επικράτησε με 7-6,6-3.

Προγνωστικά στοιχήματος

Λογικός ο φαβοριτισμός του Μεντβέντεφ, έχει την παράδοση, τη φόρα, το μομέντουμ και τα όπλα για να πάρει τη νίκη. Ο Τσιτσιπάς δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά αυτή την εβδομάδα δείχνει στο ανέβασμα. Το σερβίς θα παίξει μεγάλο ρόλο στη σημερινή αναμέτρηση, με τον Τσιτσιπά να καλείται να μείνει συγκεντρωμένος στους πόντους και ειδικά στα μεγάλα ράλι που αναμένεται να παιχτούν. Ο Μεντβέντεφ είναι πιο ανθεκτικός, πιο συγκεντρωμένος, έχει περισσότερη υπομονή. Στο 2.32 το combo νίκη Μεντβέντεφ σε συνδυασμό με το over 20,5 games.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μεντβέντεφ - Τσιτσιπάς: Over 20,5 games & νίκη Μεντβέντεφ (απόδοση 2.32), 22:00
TAGS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ