TIPS ΜΑΡΚΟ

Με το ηθικό στο ναδίρ η Γκρέμιο κόντρα στη Φλουμινένσε, αξίζει το 3.43

Ο Φρεντ πανηγυρίζει με τη φανέλα της Φλουμινένσε κόντρα στην Μπαρτσελόνα (Εκουαδόρ) στο Copa Libertadores
Ο Φρεντ πανηγυρίζει με τη φανέλα της Φλουμινένσε © 2021 SERGIO MORAES/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Στο Πόρτο Αλέγκρε η Γκρέμιο παίζει τα ρέστα της μετά το χαμένο ντέρμπι με την Ιντερνασιονάλ, απέναντι στη Φλουμινένσε.

Σκούρα τα πράγματα πλέον στη Γκρέμιο. Ο Βάγκνερ Μαντσίνι ήξερε εξ αρχής από τον Οκτώβριο όταν και άφησε την Αμέρικα Μινέιρο στα κρύα του λουτρού για την ιστορική ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε πώς τα πράγματα ήταν ζόρικα σε ό,τι αφορά στη μάχη της παραμονής.

Γκρέμιο - Φλουμινένσε: Προγνωστικά και ανάλυση

Την προηγούμενη αγωνιστική το ηθικό της Γκρέμιο καταρρακώθηκε ακόμα περισσότερο, καθώς όχι μόνο έχασε για τέταρτο σερί ματς, αλλά την υποχρέωσε σε ήττα η μισητή συντοπίτισσα Ιντερνασιονάλ εκτός έδρας και την έριξε ακόμα περισσότερο στην εσωστρέφεια. Δεν έλειψαν μάλιστα και οι καθιερωμένες χάρτινες ταφόπλακες, καθώς πλέον η παραμονή φαντάζει ακόμα πιο δύσκολη. Οριακό, αλλά δίκαιο το τελικό 1-0. Θα μπορούσε να είχε δεχτεί και άλλα γκολ, καθώς η Ίντερ κυριάρχησε στο παιχνίδι και ελάχιστες φορές απειλήθηκε. Ελπίζει ακόμα στην παραμονή ο Μαντσίνι. Η απόσταση από τη ζώνη της παραμονής είναι στους 9 και έχει ένα ματς λιγότερο από τη Σάντος. Τιμωρημένοι ο μπακ Κορτέζ και ο χαφ Τιάγκο Σάντος. Με τις εθνικές τους Σαπέκο (γκολκίπερ), Βιλασάντι (χαφ) και Μπόρχα (επιθετικός).

Μετά από δύο χαμένα ματς η Φλουμινένσε επέστρεψε στις νίκες. Υπέταξε 1-0 τη Σπορτ Ρεσίφε, χάρη σε γκολ που πέτυχε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Θα μπορούσε να σκοράρει ακόμα νωρίτερα, έκανε κυριαρχική εμφάνιση, έπνιξε με το γρήγορο ρυθμό τον αντίπαλό της, αλλά το γκολ αργούσε. Ελάχιστες φορές απειλήθηκε, αλλά ο γκολκίπερ της ήταν σε καλή μέρα. Απέχει πέντε βαθμούς από την εξάδα και τις θέσεις του Copa Libertadores. Εκτός ο back up μέσος Γκαμπριέλ Τεσέιρα.

Γκρέμιο - Φλουμινένσε: Πρόταση

Στο δια ταύτα, κοντράρονται δύο ομάδες που καίγονται και έχουν μεγάλη ανάγκη για τους βαθμούς. Η ψυχολογία όμως της Γκρέμιο έχει φτάσει στο ναδίρ μετά το χαστούκι από την Ιντερνασιονάλ. Έχει ένα ολόκληρο βουνό να ανέβει και αρκετά μαζεμένα αγωνιστικά προβλήματα, μέχρι και ο βασικός γκολκίπερ είναι εκτός. Η Φλουμινένσε άρεσε στο ματς με τη Σπορτ Ρεσίφε, δείχνει να βελτιώνεται επιθετικά. Στο 3.43 το διπλό αξίζει το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκρέμιο - Φλουμινένσε: 2 (απόδοση 3.43), 02:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ